МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 867
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря Азарея !  bouquet

Успех , здраве и много поводи за усмивки с малкото човече и новото място ! Hug Hug

# 151
  • Юпитер- Сатурн
Майчета стискайте палци в понеделник ще оперират малкия. Дано мине леко. Казаха, че ако всичко е наред ще ни изпишат същия ден. Май, ме е хванало шубето.

# 152
  • София
Всичко ще е наред.

# 153
  • ул. "Мечтание"
Азарея  Praynig Praynig Praynig

# 154
Азарея и от мен пожелания за успех и всичко да минава бързо и безпроблемно !   bouquet

Не се страхувай , нали знаеш , че страхът не е нищо , освен страх от самия страх ...Не му позволявай мислейки за страха да допускаш негативни милси ....
Всичко ще бъде наред !  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 155
Весе, стиснати палчета и от мен  Hug
Всичко ще мине добре и не се шашкай, колкото си по-спокойна толкова по-добре.Два пъти минах оттам и знам какво ти е. Ще видиш, че Преско ще го преодолее много по-лесно от самата теб  Hug

# 156
от Алекс

Обичам циците ти,
обичам бузите ти,
обичам устата ти,
обичам те МАМО!

Joy

# 157
  • Юпитер- Сатурн
Голям майтап. Шефът на отделението каза, че е за операция ( за това го записах), а дежурната днес заяви елате след шест месеца  Grinning. Така, че купона се отлага за след шест месеца. Grinning

# 158
  • София
Голям майтап. Шефът на отделението каза, че е за операция ( за това го записах), а дежурната днес заяви елате след шест месеца  Grinning. Така, че купона се отлага за след шест месеца. Grinning
Защо?

# 159
  • ул. "Мечтание"
от Алекс

Обичам циците ти,
обичам бузите ти,
обичам устата ти,
обичам те МАМО!

Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ooooh! smile3544

# 160
  • Юпитер- Сатурн
Защо?
Изразът, който използва беше "асансьорни" било нормално за момченцата и качването се получавало при силен стрес. За това му даде "втори" шанс.  Simple Smile

от Алекс
Обичам циците ти,
обичам бузите ти,
обичам устата ти,
обичам те МАМО!
 Joy
Laughing

# 161
На сестра ми момченцето беше така , с "асансьорен тестис" , мъничък ...Дадоха му както казваш "втори шанс" и всичко се нареди , изобщо не се стигна до операция .....Сега е вече здрав , красив млад мъж ! Peace

Пожелавам здраве , късмет и много смях и веселие !

Защо?
Изразът, който използва беше "асансьорни" било нормално за момченцата и качването се получавало при силен стрес. За това му даде "втори" шанс.  Simple Smile

от Алекс
Обичам циците ти,
обичам бузите ти,
обичам устата ти,
обичам те МАМО!
 Joy
Laughing

# 162
  • ул. "Мечтание"
Азарея, надявам се да ви се размине операцията!  Hug

Ох, ще се пръсна от смях. Преди малко пях на Искрен "Twinkle, twinkle little star...". Божидар също се опитва да пее с мен и звучи нещо като "Тликал, ликал стан, ликъл, ликъл станк..."  hahaha hahaha hahaha hahaha После ми вика: "Искаш ли да ти я пусна тая песен?" - "Искам."
Отиде при синтезатора си и ми пусна Ламбада и запя: "Хендъл, хендел, ундиуон..." Joy Joy Joy Joy Joy

# 163
  • Юпитер- Сатурн
Единствената песен, която Преско пее е мила моя мамо ..... Вчера си играеше и я запя. Дядо му започна да го закача, а той " Не, деди, обичкам мама" и продължи да си пее.

# 164
Ние пеем, много песнички и монго обича да си измисля сама. Такива ги реди, че  Joy .

Общи условия

Активация на акаунт