МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 875
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • ул. "Мечтание"
Кхъ... В събота се местим в къщата.  Rolling Eyes
Днес го решихме с мъжО. Говорехме си какво трябва да се прави преди да се нанесем, кое е спешно. И накрая излезе, че нищо от нещата за ремонт не са спешни и реално можем веднага да пристъпим към дейтвие. Та така. В събота с песен и две коли на които ще натоварим основната част от катуна се изнасяме. Утре ме чака голямото опаковане на багаж.  Mr. Green Twisted Evil

# 166
  • Юпитер- Сатурн
Яна, зет ми искаше да купи къща в Аврен. Беше се влябил в района. Не знам защо се отказа.
За местенето, като обичам да казвам на печелившите честито. Дано е леко, бързо и безпроблемно.  Grinning Честита нова къща.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 10:25 от Азарея

# 167
  • ул. "Мечтание"
Едно е сигурно - местенето няма да е бързо!  Mr. Green Освен от апартамента, в който сме имаме да събираме багаж от още три места!  Crazy

# 168
Оооо, най-голямата благодат е да живееш в къща! А ако е по морето....рай  Heart Eyes

Момичета имате ли представа дали искат изследване за Васерман за детската?

# 169
  • София
Вики, не, васермана е само за яслата.

# 170
  • Юпитер- Сатурн

Да си призная и аз попаднах на такива изказвания, че за ДГ трябвало Васерман и още нещо, освен кръв, урина и паразити.
Аз се сблъсквам с друг проблем. Педиатърката не иска да ми попълни здравния картон, а сестрата от ДГ не признава този, който имам за направените имунизации. Чудя се какво да направя?

# 171

Да си призная и аз попаднах на такива изказвания, че за ДГ трябвало Васерман и още нещо, освен кръв, урина и паразити.
Аз се сблъсквам с друг проблем. Педиатърката не иска да ми попълни здравния картон, а сестрата от ДГ не признава този, който имам за направените имунизации. Чудя се какво да направя?
Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh!
КАкъв и е довода???
Ако не и се пише 2 пъти просто го вземи за 10мин и го копирай на най близкото място и прикрепи листите към празен картон.Аз така направих но по съвет на сестрата от градината.

# 172
  • Юпитер- Сатурн
Говорих със сестрата било написано много дребно, което си е истина.

# 173
Здравейте,
Ние се завърнахме от морето отпочинали и наспали се  Grinning И Криси си е починал добре от нас  Simple Smile Улучихме много хубаво време и най-вече имахме време за малко забавления с мъжо.Бях забравила какво е да излезеш на кръчма и да не се съобразяваш кога ще се прибереш и има ли да готвиш,переш и всякакви домакински задължения.Криси много е слушал и е научил да разказва по картинките 3книжки.Но сега това послушание си го изкарва на мен с непрестанните щуротии и бели  Simple Smile
Утре ще го водим на Кръстова гора, отдавна искам да отидем там

# 174
  • Юпитер- Сатурн
Мамче радвам се за Вас. Разкажи после как  е минало на Кръстова гора. Някой ден съм се зарекла да отида до там  Simple Smile.

Завчера в магазина, до като усетя Преско си напазарува вафла. Скрих я за да може да си изяде вечерята. Той веднага ме пита "Мамо, къде е вафлата?". Аз "На Луната" Нашия млъква за малко и после " Няма вафла, защото на Луната" Simple Smile

# 175
Вече знам, че никога няма да спра да ходя на Кръстова гора.Невероятно тихо и спокойно, а и красиво място.Въпреки многото хора беше много тихо и спокойно.За първи път видях как хората не се притесняват, че нещо може да им бъде откраднато.Вечерта всички спяха на поляната с всичкия си багаж, оставяха си ей така нещата за да отидат до някъде, нямаше никакво притеснение.Всички бяха отишли с една и съща кауза - всеки да намери лек за болката си.Аз се чувствах много странно, имаше една смиреност в мен, същевременно бях убедена, че това е мястото което е ключ към започването на оправяне на проблемите с Криси, имах странното усещане, че някой ме наблюдава и вижда колко страдам.Като пристигнахме отидохме първо до черквата, запалихме свещички за всички от семейството ни, записахме си и имената за молитва за здраве която се прави постоянно, видях че оставят хляб за освещаване и на другия ден си занесох и моята питка.Купихме си много хубави икони и едни кръстчета за нас и роднините ми.Това което ми направи впечатление е, че цените бяха доста ниски и светена вода не се продаваше, имаше в черквата и можеш да си налееш колкото искаш.Вечерта имаше литургия която за съжаление не изслушах докрай защото Криси заспа доста преди да започне и понеже беше мнооого студено се притесних да го държа още два часа навън да спи.Ние с него спахме в колата, а татко му на една поляна извън рамките на манастира където даваха да се опънат палатки.На сутринта отидохме до Кръста, параклисите и аязмото откъдето си наляхме вода за която казват, че е лековита.Намерихме си и камъчета с кръстче.Тръгнах си оттам доста обнадеждена и с намерението да ходя там всяка година.По-късно ще кача снимки и ще ги пусна.

# 176
Мамче, вярата и силата на мисълта са голяма сила!  Hug

# 177
Да-а-а-а , няма по-велика СИЛА от тази на мисълта ! Peace newsm10 smile3501

Мамче, вярата и силата на мисълта са голяма сила!  Hug

# 178
Ето и снимките http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2078131865989.2108108.1 … 761510&type=1
Вики, наистина е така. От известно време след като се оттърсих от шока, мисля постоянно че Криси ще се оправи и всичко ще остане лош спомен.Много, много ми е трудно, но ще се справя и друго развитие на нещата пред мен не съществува

# 179
  • Юпитер- Сатурн
Мими с теб сме благословени покрай децата си научихме колко сме силни и как може да се справим с невъзможни ситуации. Всичко ще се оправи, щом вярваш  Hug

Идвам да почерпя. Малката племенница в събота стана на три години.
Да ни e все така жизнена, дива като вятъра и неукротима като водата.
Почерпете се за нейно здраве!

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 12:49 от Азарея

Общи условия

Активация на акаунт