МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 891
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Весенце, да ти е жива и здрава племенничката, много да ви радва и прави щастливи!
Мими с теб сме благословени покрай децата си научихме колко сме силни и как може да се справим с невъзможни ситуации. Всичко ще се оправи, щом вярваш  Hug

А може би е трябвало да минем през това за да опознаем себе си и това на какво сме способни.

# 181
  • София
И двете сте много силни  Hug

Моите сълзи ги излях преди 3г, сега я карам спокойно Simple Smile

Вики, как е Алекс?

# 182
Всички сме силни, но май трябва да преминем през някакво изпитание за да го осъзнаем
Честит празник на двамата ни Алексчета! Да са живи и здрави и много да радват семействата си!

# 183
  • София
О, мерси Simple Smile

Моите герои са уморени... снощи вършаха почти до 2:30  #Cussing out

# 184
Моят Алекс отиде на море с баща си и утре се прибира. Много ми липсва!
Иначе е добре. Изледванията за лаймската болест са отрицателни! Много, много се радвам!  Grinning

Миналата седмица ме гледа какво правя с епилатора по краката си и ми вика "Мамо, благодаря ти!".
Питам го за какво, а той "Че си махаш космите."  Joy hahaha Mr. Green

# 185
  • Юпитер- Сатурн
Миналата седмица ме гледа какво правя с епилатора по краката си и ми вика "Мамо, благодаря ти!".
Питам го за какво, а той "Че си махаш космите."  Joy hahaha Mr. Green
Joy Joy Joy Joy

# 186
Здравейтеее
не съм писала от сто години  Grinning
Искам само да попитам как е минал първият учебен ден на децата ?Ревовее ,сълзииии имаше ли ?Аз Гошко ще го пускам на 7- ми ....и ми се е свило сърчицето нещо ....

# 187
Алекс почва на 12ти....

# 188
Ние бяхме днес и нямаше никакви проблеми, но може би защото преди това беше на ясла.Като го взех доста добре се разбираше с новата госпожа, дано и занапред да е така.
Вики, Алекс ме уби  Grinning  Сладур  Simple Smile

# 189
Ние ходим от мин. година и тази година ще повтаряме 1ва гр за да е с набора си!
Той тръгна от понеделник 29август и 3 дни беше ок.Обаче днес сутринта като чу да плачат новите деца и той седна на канапето в приемното и вика на госпожата "кажи на бебетата да млъкнат " Embarassed и нищо не можеше да го накара да влезне вътре.И с мен не иска да се връща.... и така аз го оставих на дивана и към 8:30 е влезнал с лелята за да закуси , няма да стой гладен човека...гледа се. Rolling Eyes
След закуска е казвал на децата да не плачат че мама е за сладолед и ще дойде!Около 11 часа имах среща с госпожата им за да видим за помагала как стои въпроса и тя каза че след закуска вс. е било супер и никой за нищо не е плакал!

# 190
Здравейте всички мами !

Ние от 1 година ходим на ясла , но някаква бактериална , не знам каква отвратна ангина ни сплетя тези дни и спря да ходи от 26 август....На 1-ви септември нейната група се прехвърли от ясла в градина ....и ние ще се включваме от 7-ми ...нямам идея какво ще бъде Дано да е както а яслата - никакви грижи !!! Peace
Здраве , успех и приятни дни почивни дни на всички !  bouquet

# 191
Моите тръгнаха с ентусиа3ъм и бе3 плачове на 1.9 в групата на калинките. Сега всеки ден ми дават по една или две торбички с дрехи, все оте отвикваме от памперсите  Blush. И3ненадва ме, че и двамата лягат и спят на обяд. Ето и страницата на детската градина. 

www.kindergarten-preisenberg.de

# 192
  • София
И Алекс е с памперс. У дома ходи гол, казва като му се пишка и сяда на гърнето. Но ако има слипове си пишка в тях на воля. Е, казва, че е пишкал де Simple Smile
От градината ми казаха до септември да е без памперс  Laughing

# 193
Минаха три дни от началото на нашата детска градина - това за Гошко и за всички нас е един малък АД . Това дете се промени тотално за толкова кратко време - ГОЛЯМА емоция се оказа за него .Мъчно ми е ! Някой ще кажат 3 дена е нищо работа-детето още не е свикнало ,нормално е ..... може и така да е ,но аз реших-СПИРАМ!Спирам да тормозя детето си!

# 194
Слънчо, никой не може да ти каже какво да правиш с детето си! Всички деца са различни и това, че някои са свикнали, не значи, че и твоето ще свикне. Ти трябва да взимаш правилните решения за него, а не да си като кон с капаци, защото "така е нормално".

Алекс трябваше да тръгне в понеделник, но не са му готови изследванията и се отлага чак за сряда.

Общи условия

Активация на акаунт