МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 062
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Рони, приеха ни още миналата година. Сега ще е втора група.
Радвам се, че си по-добре. За снимките и аз не съм слагала нови...

# 601
  • ул. "Мечтание"
АЗ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ.......отървах се най-после от едно бреме..............РАЗВЕДОХ СЕ ТОЗИ АПРИЛ.
сега ми е много спокойно на душата,детето е по-добре............добре съм,имам повод да се похваля.

bigdance2

Честитоооо! Радвам се, че сте добре!
Това ни е темичката, не си сбъркала! Simple Smile

Аз снимките не мога да ги видя, най-вероятно са достъпни само за твои приятели във ФБ, а аз не съм изглежда. Simple Smile

Ние в петък и събота бяхме на две тържества. В петък - на детски рожден ден в едно екоселище близо до Варна. Вчера пък бяхме на лятното парти на фирмата на мъжа ми. И двата дни си изкарахме невероятно! Децата много се забавляваха. Heart Eyes

# 602
Рони браво на теб щом така се чувстваш добре и сте щастливи.
На мен не ми дават заради Криси. На всичкото отгоре в момента постоянно ни съветват за сестричка на Криси защото за него щяло да бъде добре. В момента сме разделени заедно, като никой не знае. Играем си на семейство  Sad  Не му понасят отговорностите на тате по отглеждането на едно специално дете. Прави са хората, че в едно семейство като има дете със специфични нужди трудно издържа във времето.

# 603
  • ул. "Мечтание"
Мамче   action032
Дано намерите решение, което да удовлетвори теб и Криси!  Praynig

-----
Малко да се посмеете с моите лигльовци.

Божидар се опитва да научи Искрен да казва мляко.
Божидар: - айде де, кажи мляко! МЛЯ-ко!
Искрен: - коооо... мля-мля...

# 604
  • Перник
Рони, хубаво е че си взела това решение, най-вече заради Ивет! Дано от тук нататък имате само положителни емоции!
Снимките и аз не мога да ги отворя.
Мими, дано някак си и при вас да се наредят нещата! Няма ли шанс да се вразуми таткото?
Нашата градина отваря на 3-ти, но смятам да го пусна на 10-ти, защото имаш тежък ремонт там след земетресението, та да се дооправи всички. Някак си имам чувството че ще е голям хаос в началото, не знам защо.
Нощни очи, големи зевзеци са малките, ей! Оня ден малката се качва по стълбите с рев, защото не иска да се прибира, а батко и я гали и вика: "Спокойно, Наде, спокойно! Бате винаги ще е до теб!" Така мило ми стана, че ми се насълзиха очите!

# 605
  • ул. "Мечтание"
....а батко и я гали и вика: "Спокойно, Наде, спокойно! Бате винаги ще е до теб!" Така мило ми стана, че ми се насълзиха очите!

Мамини сладурковци!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Една късна закуска?!  Mr. Green

# 606
  • Юпитер- Сатурн
Нощни благодаря за почерпката  Simple Smile
Аз минавам да почерпя, малката племенница става днес на четири. Почерпете се за нейно здраве

onche и аз не мога да отворя снимките. За раздялата една голяма  Hug важното е, че си взела правилното решение.
mona-bonbona Браво на батктото. Моето чудо все ме кара да ходим на разходка с влака до Перник. Трябва да си разменим телефоните и да се видим.
mam4e82 Кураж, дано всичко се нареди  Hug

# 607
  • ул. "Мечтание"
Оооо, чудесен повод!

Честит рожден ден на племенницата ти! Да ви е жива и здрава и много радост да носи на всички ви!  Hug  bouquet

# 608
  • Юпитер- Сатурн
Оооо, чудесен повод!

Честит рожден ден на племенницата ти! Да ви е жива и здрава и много радост да носи на всички ви!  Hug  bouquet

Ако знаеш само какъв нескончаем вихър от енергия, инат и любов е.  Joy Голяма любов са ми и двете, ама тази ми е по-на сърце  Simple Smile.

# 609
Весе, да ти е жива и здрава племенничката! Много да ви радва и да я слушате Simple Smile

А относно съпружието не го знам дали ще промени нещо. От две години се печем с диагнозата на Криси и отношенията ни са на приливи и отливи. Така е и с грижите за малчо, а от миналата година психолозите му набиват в главата, че в момента той трябва да е водеща роля в отглеждането на детето. Сега контактуваме много служебно.

# 610
Имам чувството, че в момента минаваме върха на симптоматиката при аутизма. Вече капнах от истерии, тръшкане и отказ на абсолютно всичко което кажа да направи или да не направи. С всички останали се държи прилично, но остане ли с мене все едно дяволче се е вселило в него. Днес един час се е драл и въргалял по земята. Опитвам какво ли не и ефект като е с мен няма. В понеделник тръгва на градина и направо ми е настръхнала косата как ще се държи. Тъкмо се бях успокоила защото той много напредна и изведнъж след РД стана друго дете. А как хубаво пее, разтапя ми душата. Трябва да го издебна да го запиша и ще ви го пусна.
И нещо друго ме терзае тия дни. Може ли баща и син да са толкова еднакви, ама без грам разлика. Имам впредвид като характер, поведение, мислене дори. И ако е така, то и татко му ли нещо има бъг в "сиситемата" или едно време не е било диагноза, а се е наричало "палаво дете" Вече полУдех тотално  ooooh!

# 611
  • ул. "Мечтание"
Не смея да се заема с констатации... Но май има нещо такова, в някои случаи за аутисти се заклеймяват точно "палави" деца, които не влизат в някакви си рамки... Темата съм я засягала само по допирателната, въобще нито съм компетентна, нито нищо де... Дали едно време са грешали, дали сега...
Нормално е да се държи различно с теб и с другите хора. Това всички деца го правят!

Вкъщи като сме двамата с мъжа ми и като има двама шефове става кошмарно. Ако само единия от двамата ги гледа са като писани яйца, кротки, кротки...  ooooh!

# 612
  • ул. "Мечтание"
Днес ми е специален ден!
Със съпруга ми правим 5 години откакто се бракувахме!  Mr. Green Heart Eyes

Почерпете се за наше здраве!

А на 17ти септември преди също толкова години научихме, че ще си имаме един прекрасен Божидар! Heart Eyes

# 613
Честита годишнина! Бъдете винаги толкова щастливи както на този ден преди пет години!

# 614
  • Перник
Честита годишнина и от мен, Нощни очи! Между другото и ние разбрахме за Ванко на 17 септември:)
Азарея, заповядайте на гости в Перник! Прати ми номера си на лични.

Общи условия

Активация на акаунт