Да се поотчета и аз макар, че се включвам все с някакви гадости.
Калоян ми се разболя от варицела. Сега малката е с шарка, сополи и кашлица накуп и много се мъчи милото защото не може да пие нито сироп нито капки в носа. Баткото я изкара по-леко. Най-лошото е, че аз не съм боледувала от нито една от шарките и сега ми е едно притеснено.
Аз успях да създам режим на Габриела за хранене и спане и съм супер доволна. С много спокойствие, постоянство и податливо дете явно. Останахме на кърма само сутрин и вечер и то по-малко. Ще останем така през лятото и на есен ще я отбия, защото така или иначе тя се отблъсква сама от гърдата като се нахрани. Беба си хапва всичко от кухнята с охота, сега само яде по малко защото има пъпки в гърлото милото, но пие доста течности.
Въведох сиренето и маслото без проблем, май израстваме АБКМ.
Беба има голям мерак за ходене, но само за ръчички, не смее да се отпусне сама. Започна да отпуска крачетата на стъпало и по-малко на пръсти. А кръста ми няма да ви обяснявам колко ме боли.
Аз се набутах с 32 лв за слънцезащитния на А-ДЕРМА зареди АД на бебето макар че сега нямаме нищо, но мажа и двете деца с него. На пипане е твърд, но се разнася добре, не остава бяло и попива сравнително бързо.
За памперсите не съм правила сметка много отдавна, но ще засека за собствена информация.
Момичета, как се справяте с всичко. Докато бях само с едното дете горе-долу нещата се получаваха, но сега наистина не ми остава време да дишам. Гледам, че някои от вас са доста редовни тук, чистят, готвят, перат, гладят и т.н. обръщат внимание на всички около себе си при това също като мен сами си гледат децата - как ги правите тези еквилибристики.
Хубава вечер!

. И аз имам късмета, да са ми спокойни децата и се възползвам от това. Ето сега Миро спи, каката е на градина и аз си почивам. Е, признавам си, че нямам възможност да излизам много много (не броя ежедневните детски разходки). Даже сега ми е мъка, че ще пропусна тиймбилдинга с колегите си, защото е петък и събота, а петък няма кой да гледа Миро, но....ще ми дойде все някога времето да поотдъхна от еднообразието

Важното е, че Маги вече е добре! Дано не се отърват от здраве нашите деца