Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 991
  • 812
  •   1
Отговори
# 450
КЛОНКА!
 Твърдо заставам за тибетските упражнения.
Аз ги правя вече 1 година, като имам прекъсване през лятото. Мързел, а е и топло.
Но през зимата съм била редовна. Адски съм доволна. Аз имам проблем с кръста. Дори бях на минерални бани 3 години подред по 15 дни. Там наред с всички процедури има и гимнастика. Да си призная имах чувството че най-големия ефект на обезболяване идваше от гимнастиката.
И когато попаднах за тия упражнения започнах.Естественно в началото доста несериозно но с течение на времето чувствах, че ми помагат. А и свикнах да ги правя.
Опитай.Нищо не губиш. Само 7 минути за себе си на ден. Заслужаваш го. Когато ти е удобно.Сутрин или вечер

# 451
Клонка, ако болката е силна, да не са шипове. Аз мислех че излизат само на възрастните хора, но братовчедка ми ходи половин година по лекари, докато разберът какво е, било дефицит на калций. Така че тибетците са супер, ама и един лекар няма да е зле да се намеси  Hug
Може ли да погледнеш в кълбото и за мен и моите творчески планове, и промени в работата, аз така и не успях да се доредя по нова година, та поне сега   bouquet

# 452
  • Universe
Добро да е утрото и прекрасен да е денят ви

С интересно кафе ме почерпиха днес и бързам  да го споделя с вас  food010 http://prikachi.com/flash/files/595491r.swf  Hug 

Тъй като зная, че имаме  доста, практикуващи ТЕС,  една интересна информация за тях

С тия диагнози  Shocked,  зорлем ще разболеете КЛОНКА hahaha

Starlight', нали знаеш, че съм насреща, ако имаш нужда от помощ Hug

Passiflora,   bouquet за притчата, бях я забравила Laughing

# 453
Клонка, ако искаш от този адрес си изтегли двата диска ,http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424967, аз съм доволна от тях! Утихват не само болките в кръста, но и сухожилията се възстановяват.
Благодаря за линка.    bouquet И аз ще се възползвам, че след последния вирус съм с болки в кръста от лежане. Клоне, какви мисли ти минават, бре? К`ви тумори, само от бурни страсти и удоволствия ще да е.  Mr. Green И като отвориш топката другия път, питай я, къде точно ме позиционира...  Flutter
Получих добри новини за детето на колежката ми. След няколко тежки дни, отказване на органи и повторно отваряне, детето се е събудило и се възстановява. Heart Eyes

Четох линковете на lenny_pld  за картата на желанията. Благодаря! Hug Ще си направя. Ха дано, да се наложи бързо да докладвам за резултати...

# 454
Хехе, кафето е доста...интересно  Laughing Благодаря, Лени Hug

Luna, чудесни новини за детенце Hug

# 455
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Цял живот мисля позитивно.През повечето време съм усмихната. Преди да намеря темата съм си правила утвърждения по-мои си начин. Получавала съм това, което искам. Сега след доста прочетени книги и техники ,които правя не значи ,че и аз нямам проблеми. Миналата година имах доста голям проблем в работата. После и семеен проблем. След това зимата се разболях, което ми се случва рядко. Личната лекарка извика цял екип специалисти в кабинета си да ме преглеждат. Накрая ми казаха ,че съм в прединфарктно състояние. Изобщо не им повървях. Накрая се оказа свински грип. Доста често все ми поставят смъртни диагнози. Искам да кажа на всички, който си мислят ,че след като правят техниките живота ще е песен не е така. Просто почваш да го живееш по спокойно и в хармония със себе си. Ето сега на мене ми изчезнаха всичките обувки. Знам,че са вещи и не трябва да се привързвам, но са си моите токчета пък. Благодаря Клонке.  Hug Не е точно с банка . Има и масажи ,който се правят за гърба ,но само от специалист. Благодаря на всички     bouquet , който са ми отговорили. И аз скоро има РД и си чакам сатурновата дупка ,която не идва. Laughing Луна много се радвам за детето.      

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:59 от syn

# 456
syn, животът е песен точно заради хармонията в себе си, която постигаш. Така мисля аз.   Grinning Предизвикателствата и проблемите са солта ви живота ни. Без тях няма да имаме верен слух, точен усет, прогледнало око за заслужаващото щастие и благодарност.   Hug

# 457
  • най-шареното място
А аз направо съм си разместила рамото сякаш.. явно е време за болежки...

И и аз се върят в някакви кръгове и ахааа да изляза, нов... уж нещата полека се избистрят... и пак нова мъгла. Все си мисля, че като цяло върви нагоре ситуацията, а после се чудя не е ли сбъркан пътя и затова да е с толкова мъглявини осеян.

Предтсоими рожден ден. Да кажем че се намесват за новата година нещата Simple Smile

ПС за първа страница на мен е полезно разделянето на тематични раздели.
Със или без картинки е подробност.

# 458
luna много се радвам за добрите новини! Горкото детенце доста е изтеглило Praynig

Чудя се дали и аз не съм навлязла в ефекта на махалото-уж правя разни техники,мисля по-различно,аха да поема в нова посока и сега пак съм в "дупката" със същите проблеми и тревоги като преди Thinking
КЛОНКЕ само аз не разбрах какво те боли?

# 459
  • София
КЛОНКЕ само аз не разбрах какво те боли?
А, сигурно има и още 1-2-ма от няколко стотин хиляди потребители, дето не са разбрали все още. Mr. Green
Кръст ме боли, ама като лежа по гръб Grinning
Е, сега вече всички знаят. Mr. Green

# 460
  • нейде там, където ....
...
Кръст ме боли, ама като лежа по гръб Grinning
Е, сега вече всички знаят. Mr. Green

Какво се опитваш да отложиш? Няма да се размине, действай ...

# 461
Рози, аз теб отдавна те виждам в някакви вихри, но изобщо не ги коментирам, щото все някакви емоционални ми излизат, а ти само за "професионални" говориш и тотално ме обезкуражаваш. Освен това, около теб все някаква жена излиза, нямам идея защо. Laughing Laughing Ма е хубаво.

Какви са тези соматични причини за болки в кръста?
Нямам намерение засега да ходя на лекар, боли ме само като спя, от лежането. При движение и седене - не. Е, ако се заседя дъъъълго, може, но леко. Обаче лежането направо ме убива. Търпимо е засега, но не мога да се наспя, нощем само се въртя, абе гадно е.

Оня ден мислех да се появя и да изохкам силно, че гняв дълбок имам в душата си, но се въздържах.
Мина ми кризата, но гневът си е там, латентен, спи, до следващия път.Трябва да премахна дразнителя, но е невъзможно на този етап. Всъщност, дотолкова кардинално трябва да променя живота си, за да го махна, че просто не виждам откъде да почна и как да го подхвана. Да му се не знае Crazy

1. За да не те заплашвам и тебе, прекрасна ми Клонке с набиване, че вече ми излезе име, ще те заплаша с натъпкване на шкембенцето ти със сладолед, пък да те видя тогава какво ще правиш. Веднага да ми разказваш всичко, което виждаш за мене!!! Я на лични, я тука!!!! За емоциите, за жената, за хубавото!!! Вихрите ги вихря, ама аз се притеснявам да си разказвам емоционалните лични неща. Идея си нямате каква съм всъщност. За професионалното най-лесно се говори. Това е  Embarassed

2. При мене ишиас, кръст и гръб се блокират, а кръстец боли безобразно, когато се пренатоваря с чужда отговорност. Имам склонност да преотглеждам любимите си хора и понякога мисловно поемам техни задачи, на което те "енергийно" (извинете за израза, просто не ми идва по-подходящ наум, игнорирайте метафизиката в думите и вземете само съдържанието) се съпротивляват бясно. Също става и когато имам да излея върху някого насрещна реакция на негово поведение, но не ми стиска. Тогава ми минава като пусна ситуацията.

3. Ако си в София и искаш перфектен масажист, който ми оправи много критична блокировка на прешлени крайно болезнена (мене ме болеше до сълзи независимо какво правя - седя, стоя, ходя, права, седнала, легнала), ми пиши. Аз също стоя далеч от лекари и там ме закарват само с подкуп (или много сладолед). Ползвам ги за лаборатория и образни изследвания. Всички техни "препоръки" отиват директно в кръглата папка. Тук съм абсолютно крайна. Знам, че е страх за чистене, но ми се разви, когато ми лепнаха една диагноза, а аз им теглих една и търсих 8 години алтернативни начини, но оздравях! Слава на Бога!!

# 462
"КАК ДА ОТГЛЕДАМЕ ЗДРАВО ДЕТЕ... ВЪПРЕКИ ЛЕКАРИТЕ"   -->

http://homeohelp.eu/homeopathybooks/shop.product_details/1/flypa … ages.tpl/190.html

# 463
  • на острова на мечтите
Добър ве4ер и една голяма прегръдка на вси4ки Hug Аз се поизгубих малко и вие аха аха Ще приклЮ4ите темата Naughty
 Влизам за да ви се похваля и да Благо Даря  bouquet Преди известно време си прерисувах ПЕЛИКАНА/извинете,ама не помня кой го беШе публикувал newsm78/ и си го залепих там където прецених 4е е север  Thinking Веднага ми се обадиха за работа,ама поради моя глупост изтървах мястото. Е, беШе само за 4етири дни по заместване,ама #Cussing out Както и да е. Днес,като 4истех
къЩата и си го видях/бях го забравила doh/ и ми се стори,4е не е то4но на север лепнато, та му смених мястото . Това към 10:00. Следобед ми дадоха поръ4ка за работа Peace.
 Гледам ви,4е неЩо сте се поразболели Naughty Недейте така, идва пролет, после лято, смятате ли 4е е време за болежки? Аз като имам болки в гърба сядам с кръстосани крака и се навеждам напред,колкото успея, после задържам така докато ме отпусне и повтарям няколко пъти. Обикновенно го правя ве4ер, след като си излъскам кухнята Joy.
 Искам и един съвет, ако може да ме насо4ите къде да търся отговор на един сложен проблем Praynig на наШи приятели дъЩерята е
болна от анорексия. Станала е 28 кила и е на около 28 години. Ли4но аз не я познавам, но сме близки с родителите./излизаме заедно в по4ивните дни/ Тъй като мисля да ги поканя заедно с останалите ни приятели на гости, а те, както 4ух не искат да я оставят сама,4е тогава съвсем ниЩо не слага в уста, та Ще им предложа да дойдат с нея и ми се ЩеШе да се опитам да я предразположа, да и поговоря или....знам ли и аз какво то4но мога да направя.
Луна, много красива новина тази за детенцето на твоята колежка newsm44
Приятна ве4ер и ти4ам да до4ета останалото,4е само попрегледах,колкото да съм в 4ас  love001

# 464
danilu, детето на моя приятелка ми разказа как заедно със съучениците си са помогнали на една от приятелките й да превъзмогне анорексията: започнали да й говорят колко хубава била преди да отслабне, как сега (толкоз слаба) не била вече толкоз привлекателна, защо не си възвърнела предишните килограми и т.н. И момичето като слушало мнението на приятели и връстници започнало отново да се храни нормално. Но това момиче ми обясни, че когато приятелката й изживявала това депресивно състояние (че е дебела) те постоянно са се опитвали да са около нея и да й помагат да се възстанови. В резултат на това, приятелката й започнала отново да се храни нормално.
Според мен това е доста добър подход, в крайна сметка момичето не се храни защото иска да се хареса на връстниците си, а не на родителите си и близките си.
Дано да успеете с общи усилия и момичето да се излекува!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт