Лято по френски (sea, sex and sun) - Франция 28

• 41 500
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Goqko искам да те попитам-когато ти дадат раврешително за работа,то само за този вид работа ли е или по принцип?И кажете моля ви как се намира работодател,които да се сагласи да те наеме,за да си извадиш това разрепително?Много ще съм ви благодарна за отговорите.  bouquet

# 721
Привет между два курса - от ортодонтиста и  футболното игрище. Малко съм като шофьор на такси тези дни, докато уточним програмата, извънкласните дейности, които ще са различни тази година и на различни места. Хем е хубаво, че имам малко помощ от разни баби, но координирането на целия екип си е деликатен проблем Laughing 

Тази година Сашо е с тамън два метъра - кой и един си няма, а той с цели двама, при това единият е директора. Да видим какво ще излезе.

Дони, има си право девойката да обикаля и гледа, сега й се е паднало, какво, остави я, стига да се смести в бюджета!

Като гледам моята хубавица, още от сега, голям проблем сутринта е какво ще облече - никога не харесва това, което съм й избрала и пада голямо мотане и преследване.

Да ви питам всички  майки на девойки, как се справяте с подобни истории? Толкова време губим с това обличане сутрин! На всичкото отгоре е едно шантаво време - сутрин е около 15° и духа един силен вятър, а на обяд стига до 30°, и без това ми е сложно да измисля как да ги екипирам

Юлия, честито, макар и малко на патерица! Наистина ли е юбилей?  Наздраве, тогава, и да не ти пука, няма да тръгне назад времето и без това

# 722
Мерси момичета   Heart Eyes
Някак си се утешавам, че не само аз се чуствам странно пред броя на годините си  Wink
Знам, че звучи някак глупаво, а и общо взето съм добре в кожата си, ама 40 просто ми изглежда ужасно !!! Може би точно, защото въобще не се чуствам на толкова и се чудя как е възможно  newsm78
Или защото не знам кога ще си намеря работа...
Факт е, че за първи път въобще не ми се празнуваше ! Ама децата така очакваха да имаме гости (горките) че взех че се напънах в последният момент - затова и закаснях с виртуалната почерпка : моля да ме извините  Grinning

Наистина ли е юбилей? 
И мойта възраст ли е N/A ? Аз си я виждам, а вече не помня какви параметри съм слагала...

За обличането, можеш да пробваш вечер да си приготвяте дрехите...
Аз сигурно съм прекалено отаритарна, ама обикновено не и давам много избор, защото "мама най-добре знае какво трябва да облечеш"  Blush Все едно чувам майка си  Rolling Eyes Ама все още става, дори ми е казвала как майките на приятелките и не знаели да гледат прогнозите като мен, защото пак са били без яке под дъжда  Peace  Тук климата е толкова лош, че тя въпреки прекаленото си кокетство, добре приема ежедневните панталони + тениска, при условием че сме чак до белиото асорти ! Crazy

Роце, как сте днес ?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 18:49 от Julia B.

# 723
Роци, ужас, дано не се повтаря прживяването ви! Hug Бързо оздравяване на Камбанката и на теб да ти дойде душа на място!
Юлия, и ти ли си дева? Жива и здрава да си, още два пъти по толкова години да черпиш!  bouquet
Иначе, и аз имах за черпене на 2.09, също ми беше криво и чоглаво, но при мен от години е така на рд, не знам защо, не е от цифрата сякаш, друго ще да е.  Уж мислехме на ресторант да отидем, но малката пак се беше развилняла и стана ясно, че няма да е приятно преживяването.
Но хайде, от мен да мине, черпя ви виртуално с една тава еклери, но ако има желаещи и за реално са добре дошли! Нещо се унесох в дозите (абе какво ти унасяне, направо си спях!) и пак мога да нахраня половината гладна Африка с пасти!

Чумби, помислих, че Сашо е станал два метъра #Crazy (забележи колко ми направи впечатление множественото число!)  Ама наистина, не оставили за другите метър! Ама много мъжки колектив при вас, тук има само един метър за цвят!

За дрешките на малките кокони, може от вечерта да се приготвят, гледайте заедно метеото, понякога помага. При нас номерът се получава веднъж на десет пъти, но и на това съм доволна!  Каката на 11 още ме пита какво да облече, а дребната още преди да проговори правеше истерии, когато някоя дреха не и харесваше. Та така, характер. И това ще мине или поне все в един момент няма да е вече наш проблем...макар, че като чета Дони ми се изпаряват надеждите. hahaha Все си казвам, добре, че тук няма балове, голяма стрес е за родителите!

Ученичките при нас са доволни, но в колежа така ги подметнаха от вратата с домашни, че свят и се завива! В СР пък са по глобален метод за четене, тоест наисзустяват "фотографски", като дори не са си припомняли азбуката ooooh! Ще оцелее, както другите, така и нашето, но се опасявам, че ще се налага да пренебрагвам от време на време методите на метрес и да вкарвам и по някоя сричка и звук.

Мария, виждам че рантрето при вас е било 0 стрес, и ти като се аклиматизираш, и ще е екстра! Wink Аватара ти е супер, аз се опитах да сменя моя онзи ден с моя снимка, не ми се получи и сега съм скучна и безаватарна Crossing Arms

# 724
Честито и на теб, Пинтад! Много здрава и щастлива  bouquet Много септемврийки  се събрахте нещо Laughing
Не мислех, че още прилагат някъде глобалната метода, мислех я за тотално "забранена". Дано се справите Hug

А за обличанто сутрин, ние намираме компромисни решения. Девойката приема отчасти моите решения (относно съответствието на дрешките с климатичните условия, все още успявам да се наложа), аз се адаптирам към нейния вкус: панталоните не съществуват като опция, освен през най-зимните месеци; накупих омразните ми , но така разпространени клинчета и туники, компромис на така желаните полички, които при 13 градуса сутрин ми е трудно да приема....

# 725
  • пак на Рив Гош
Юлия, Пантадка, честито ви порасване! Да сте здрави, обичани и щастливи, пък за годините не се кахърете - важното е да сме млади по дух  Hug

Момичета, благодаря ви за пожеланията за Камбанката!  Днес вече е добре и даже беше на училище без произшествия  Grinning  Всъщност при нея проблемите идват от това, че една настинка като слезе в бронхите, обикновено завършва с астматичен пристъп (както Мария много правилно се досети  Wink)... някои от които са по-сериозни от други. Та това беше един от сериозните. Конска доза Салбутамол и кислород и се оправи... Сега съм наперена де, ама във вторник и заглавието си не можех да кажа от притеснение.

Чумби, аз пък отначало помислих, че на Сашо са му искали два метъра (в смисъл, шивашки) за училище  hahaha. При променливото време с облеклото се справям "по английски" - етажно - тенсика с къс ръкав, жилетка и/или яке. После постепенно се свалят пластовете  Laughing

Мария, Пантадка, и вкъщи е същото - сутрин е едно назландисване, едни кандърми какво да се облече за училище. Аз поне успявам да пробутам панталоните, но при нас меракът е за поли... по възможност без чорапогащник през зимата, или с вълнен чорапогащник когато прогнозата е за слънце и 25 градуса  Laughing.

Дони, госпожицата намери ли тоалети и аксесоари?

# 726
Отправям моите малко позакъснели най-добри пожелания към двете рожденнички  bouquet
Роца, дано да нямаш повече здравословни притеснения с Камбанка.Забелязвам, че при децата на мои познати не лекувана хрема прави големи проблеми, особено при деца под 3год.Секретите слизат надолу и запушват каналчетата на бронхите.
Ние се завърнахме от краткия си престой във френско.След няколко месеца пак сме на кратка визита.

# 727
Здравейте момичета,малко да си побутна въпроса,че наистина ми е много важно и спешно
Goqko искам да те попитам-когато ти дадат раврешително за работа,то само за този вид работа ли е или по принцип?И кажете моля ви как се намира работодател,които да се сагласи да те наеме,за да си извадиш това разрепително?И за да ти дадат разрешително задължително ли трябва да имаш договор за 35ч или може и 30ч да е?Много ще съм ви благодарна за отговорите

# 728
Я, Пентадке, що така се трансформира тотално? На мен си ми харесваше като "гарга"  Laughing Да не е в следствие на скорошното помъдряване? Честито! И аз така бях с рождените дни до едно време, пък после ми мина - вече съвсем го забравям моя Mr. Green

Роце, радвам се, че сте тръгнали вече на училище, айде да е по вода и да не се разболявате вече!

Мда, моята хубавица е като Камбанката - иска си летните рокли през зимата и пуловерите през лятото. С етажността се решава донякъде проблема, но тук понякога се сменя времето по три пъти на ден, кой да ти се сети да се облече като стане студено

seveneleven, съжалявам, аз не мога да съм ти от полза, но ти имаш ли все пак  идея каква работа ще търсиш? Не е лесно намирането на работодател, и особено на такъв, който ще се навие да се занимава с всичките формалности  Дони/Goqko явно е още заета с абитуриентката, но сигурно ще може да те информира по-добре като се появи 

# 729
Я, Пентадке, що така се трансформира тотално? На мен си ми харесваше като "гарга"  Laughing Да не е в следствие на скорошното помъдряване?

Хаха, помъдряване не съм споменавала... Crossing Arms Ми така, есенен релукинг реших да си спретна, за разнообразие. И що джипси, ами защото вчера се боядисах домашно, упражнение с изненадващ резултат! Сега като се замисля, "гарга" тъкмо щеше да ми подхожда, но щерката каза, че съм приличала на romanichelle.

# 730
Да дано Grinning,аз търся нещо като hotesse d'accueil като за начало

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 11:52 от seveneleven

# 731
Ужас,момичета чак днес се отьрвах Sick.Добре сте си вие тук без абитуриентски балове.
Снощи купихме тоалета за изпращане от училище.Купи си нашта една рокличка от Галери ла Файет и едно сако по-спортно синьо.Сега обувки тьрсим сьщия цвят като сакото ама на големи,много големи токове.Абе какво да ви кажа-луда работа и не отбира нашта от дума,тя е 1,78 висока и с токовете.......не знам кьде ще си тьрси висок кавалер за бала hahaha
Гледам и сеира как ще се вмести в бюджета,който и остави покойната и баба и моя майка.За нас с татко и остава честта да платим сметките по крьчмите и втората и третата вечер. bowuu
Остава балната рокля,нея ще я купува януари когато дойде,сега само разглежда.

Чумби аз имах сьщите проблеми с мойта хубосница и както забелязваш и сега си ги имам,затова почти винаги сама си се обличаше още от 4годишна.Аз само казвах дебели или тьнки дрехи.

Пентадке,защо така не си се справила с домашното боядисване newsm78И аз повечето пьти тук сама се плескам,но се оправям мацам мацам и готово Joy Joy Joy

Севенелевен разрешителното за работа е само за един вид работа.Работодател който да те декларира се намира трудно не им се занимава на хората.Искат се доста документи от фирмата-работодател.Но не е нищо сложно стига да има желание.

# 732
Ха-ха-ха gypsy Joy
Да си жива и здрава !
Дали защото сме Деви, ама и аз за рожденият си ден се постригах  Laughing Ама не самичка !!!

Я, като сме зачекнали тази неприятна тема (за годинките) сред вас има ли по-мъдра от мен  newsm78 Освен Боби.
Аз на 38 се записах да карам Мастер с редовните и не се оплаквах  Crazy  Но сега нещо ми докривя...

mari мерси за пожеланията  Simple Smile
Вие какво работите, че успявате да го правите от БГ ? Ако не е много личен въпрос, разбира се...

Роц, много се радвам че сте добре  Hug

Чумби и аз това с "метъра" го прочетох няколко пъти преди да загрея  hahaha
Емили също си има Метр, но само в петък !!! Явно че Метресата е на 80%
Казала им е, че има 2 деца и затова не може да е там и в петък  Rolling Eyes Не съм против 80те %та, ама да и имам обяснението ! Излиза, че другите са там защото си нямат деца !!!

Мария, глобалната метода никак не е забранена  Close Всеки учител си предценява коя да използва !!! Какво ли става, ако този на следващата година е на обратното мнение  Shocked Shocked
Ние имахме късмет, че караше и по двете... И добре че децата ми нямат трудности в училище, че не винаги е лесто с тези променящи се идеи  Rolling Eyes

Ей момичета, май добре се справихме с тази sexy лятна темичка  lovekiss
Кой ще се напъне да отвори нова ?

# 733
Julia, аз гледам децата, оставихме таткото във Франция, работи само той, там.Така ще е засега , докато вземем окончателно решение, тук или там Simple Smile

# 734
Джулия, споко, сигурно съм най-древната тук, ама съм се маскирала с дребни дечица, не ме издавай Mr. Green Затова ти казвам да не ти пука - след още някоя и друга годинка хич няма да се сещаш да ти е криво

Аз днес няма да успея да пусна нова тема, ако има някой по-пъргав преди понеделник, да действа

Общи условия

Активация на акаунт