ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 88 711
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой ползвал ли е фон дьо тени на Korres, някакви впечатления? Днес ги мернах на бързо, два вида бяха с малко цветове, но нямах време за тест.

# 601
  • Варна
Аз да споделя за новия Шанел - супер ми е на мен! Много лесно се нанася, като кадифе е, имам чувството, че има леко пудрен завършек. Не лъсвам през деня, но пък аз за Т-зоната ползвам прозрачната пудра на Шанел. Не ми се събира в мимическите бръчки около носа и устата. на мен ми е достатъчно покривен, но смятам, че за по-големи несъвършенства по кожата няма да е подходящ.

# 602
здравейте на всички!и аз се зарибих за фон дьо тена на gosh,и си го купих.за качествата му подробно е писала diane(извини ме,ако бъркам).подкрепям я,напълно!лек,незабележим,идеално изглажда,около 6 часа не лъснах,въпреки супер мазната ми кожа(е, с малко пудричка де) , но до вечерта цялото ми лице се обрина!както от продуктите на clarins при мен.затова бързам да звъня със звънчето първо да пробвате,преди да купите!а и още нещо-малко неприятна миризма има.разбира се,ако не се бях обринала миризмата щях да я преглътна,защото бие по качества супер известни марки!за варна-има го на колхозния,парфюмерия,,мари,,
Сори,ама фдт на Гош мирише разкошно.Неприятната миризма може да е само ако срока на годност е изтекъл.Съответно и обрива може да е резултат от това,че е стар. PeaceМоят мирише толкова приятно,че дори децата като ме целуват,констатират-мамоо...лицето ти мирише на цветя Laughing
Освен ако не си с чувствителна кожа и да си се обринала от него...но лошата миризма ме кара да мисля,че нещо не е както трябва със срока на годност Thinking

# 603
Аз да дам отчет:)Поръчах си Гош-а , бадема и перлата.Simple Smile Перлата ми идва прекалено светъл и го подарих, но бадема е перфектен за моята кожа.(с бяла кожа съм).Седи много естествено,не се напластява и озарява лицето! Аз не съм усетила неприятна миризма, не вярвам да ми се е бъгнало обонянието:)
За този ценови клас козметика съм изключително доволна от поведението на Гош-о:)
Благодаря  на Djane ,че си направи труда да отиде до магазина и да пробва всички цветове,за да си поръчам подходящия за мен!  bouquet
Моля  HugРадвам се че ти е паснал Heart Eyes
А твоят мирише ли непроиятно? newsm78

# 604
Djane!  bouquetОтново благодаря!Не, не мирише даже на нищо според мен:)Почти не долавям някаква миризма.Верно,че имах хрема до скоро,ама пък чак толкова да ми се повредил носльо:)Ти долавяш ли неприятна миризма?

# 605
А на мен ми миришееее......на евтино  Laughing

# 606
За този ценови клас ФД  не очакваш да мирише на  Нарцизо Родригес или  Емилио Пучи все пак,нали;)

# 607
Djane!  bouquetОтново благодаря!Не, не мирише даже на нищо според мен:)Почти не долавям някаква миризма.Верно,че имах хрема до скоро,ама пък чак толкова да ми се повредил носльо:)Ти долавяш ли неприятна миризма?
Миризма има...лека...нежна и приятна. Grinning
А на мен ми миришееее......на евтино  Laughing
Ех...комплекси,комплекси...как ли да ви избием....   Laughing

# 608
А на мен ми миришееее......на евтино  Laughing

Много се извинявам, обаче от известно време темата ми става супер неприятна именно поради подобни леко банални намеци. Предполагам не само на мен.  Аз лично си купувам доста скъпа козметика, защото имам проблемна кожа и не смея да рискувам, но много уважам съфорумките, които харесват и използват евтина козметика. Мисля, че доброто възпитание го изисква.  

# 609
Не са комплекси, а въпрос на вкус!  Wink   Mr. Green

# 610
Добрият вкус подсказва,че и възпитанието ни не е лошо да е добро.Ама...въпрос на вкус Whistling

# 611
някой ползвал ли фон дьо тен на ланком колор идеал ? Купих си го по препоръка  на консултантката в Дъглас и не мога да определя дали ми харесва , може би не е толкова траен за мен , та затова бих искала да чуя и други мнения за фон дьо тена

# 612
  • София/Бургас
Не са комплекси, а въпрос на вкус!  Wink   Mr. Green

Искаш да кажеш, че хората които нямат възможност да купуват скъпа козметика нямат вкус ли ?!

# 613
lalique, аз не правя намеци, а директно изразявам личното си мнение.  Simple Smile
Пробвала съм ФДТ от аптеката, пример La Roche-Posay - по голяма маска не съм виждала през живота си. Vishy - при нанасянето беше ок, но след малко така си промени цвета, че стана неузнаваем.  Shocked
От тези, които се продават в DM - странни цветове, маски, пъпки .... с това ги свързвам.
Що се отнася до миризмите, ами има някои които са ми намирисвали доста неприятно.

Искаш да кажеш, че хората които нямат възможност да купуват скъпа козметика нямат вкус ли ?!
Неееееееее.....далеч съм от тази мисъл!

# 614
  • София/Бургас
Неееееееее.....далеч съм от тази мисъл!

ДА, бе. Той намекът, а бе направо натвърда стана ясен за всички.

Да споделя мнение за ф.д.т.-енът на Rimmel Recover - http://www.212cafe.com/freewebboard/user_board/nanalady/picture/481007_58.jpg
Води се озаряващ и наистина озарява добре, но малките частици, с които се постига ефекта при нанасяне ме дращят. Стой около 5-6 часа, ако се фиксира с пудра може да издържи и повече. Няма ефектът маска, който се постига с други.

Общи условия

Активация на акаунт