Отговори
# 660
  • В две мънички очи...
Кажи и че си писала на НЗОК или си се обаждала да питаш. За да не може да мине с номера то много работи може да пише в нета.

Честит имен ден на Малвинка!

Като гледам какви вкусни неща сервирате се замислям дали да не пообиколя на гости  Embarassed

# 661
Ysabell, заповядай!

Тъкмо ние да си пийнем и хапнем, а децата да се погледат сами  Laughing

Имаме си второ зъбчеее  newsm44

На мама куклата, как ги нацелва поводите  Grinning - първото излезе на рождения ден на тати, а второто на моя имен ден.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:05 от Malvinka

# 662
  • В две мънички очи...
Мерси за поканата Малвинке Simple Smile

Тъкмо ако малката не знае как да си сваля играчките от гимнастиката моя ще и покаже  hahaha вече всяка вечер ги събирам от всевъзможни места на земята  hahaha и сега пак ги разнася  hahaha

Честит имен ден и на Поли:

уф направо днес съм спамър  Embarassed Добре че видях кои са именници днес.  hahaha

# 663
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!   bouquet
Честито и на всички други, които са имали повод да празнуват!  bouquet

Чета и се възмущавам, к'ви са тия лекари! ooooh! И аз да си кажа, въпреки че момичетата са дали вече инфо, потр.такса не се плаща. Първият път като влезнахме при нашата педиатърка, видях табелката потр.такса и я попитах, дали трябва да плати, защото не бях нясно, но жената си каза, че не трябва!

Наш Йоан си има вече зъбче.  bowuu Проби преди два дена. Не е имал някакви проблеми около изникването, да чукна на дърво.
Попара му давам сутрин. Засега я правя с вода или с чай шипка. Много му се услажда!  Crazy
Дори, а защо да даваш попарата през ден и с какво я редуваш?
Много хубаво сте си изкарали на морето.Гледах ви снимките. Пу,пу! Heart Eyes
Направих кисел вчера. Лелеле,това дете откачи от кеф. Изяде си бурканчето и искаше още. Не съм и имала представа, че ще бъде такъв хит.  Whistling Все си представях нещо гадно, кисело и химикализирано като чуех думата "кисел", но то си е просто кремче.

# 664
Здравейте момичета !
Днес с тва лошо време повече сте писали !
Честит имен ден на всички именици !Весело изкарване на празника !
А сега да ви питам бяхте писали някои от вас че маниците спяли по корем мойта взе да се обръща тия дни на сън и се страхувам и все я дебна и я обръщам .Вие обръщате ли ги пак или спят по коремче ?
И да питам за киселчетата всъщност какво съдържат нишесте ли е това ?

# 665
  • Λάρισα
А сега да ви питам бяхте писали някои от вас че маниците спяли по корем мойта взе да се обръща тия дни на сън и се страхувам и все я дебна и я обръщам .Вие обръщате ли ги пак или спят по коремче ?

Не, не я обръщам. В началото се опитах няколко пъти, но се събужда и се скъсва от рев, докато не си легне пак по корем. От няколко месеца спи само така. В крайна сметка, щом й е удобно, да си спи както иска.

Честито на всички именници!   bouquet

# 666
  • Пловдив
viviq  и Крис спи по корем не го обръшам, първия път и на мен ми беше страшно и го следях ама сега си спим кой как му е кеф , той по цяла нош сменя пози  Laughing
И на мен ми е интересно кисела какво е всъшност/ Виждала съм на пакетчета в магазините да пише кисел, но незнам какво е , мисля че е нещо като нишестето  Embarassed

# 667
И на мен ми е интересно кисела какво е всъшност/ Виждала съм на пакетчета в магазините да пише кисел, но незнам какво е , мисля че е нещо като нишестето  Embarassed

Toва от магазина , на което пише "кисел" , всъщност е гадно оцветено нишеста , че и вкусове са му прибавили  ooooh! Киселът би трябвало да бъде готовия продукт , направен от плод+мляко+зърнена основа . Има няколко възможни начина за да се направи кисел . Плодовете може да са сезонни , леко бланширани или такива от пюре , млякото е АМ или краве след годинка . Зърнената съставка може да е каша (!!!) , бисквита или нишесте . Продава се натурално от царевица (без глутен) или от пшеница (за захранилите с глутен) . Ако решите да го правите с нишесте , то първо го сварявате с вода както пише на опаковката , но да е по-гъстичко . После като го свалите от котлона прибавяте АМ (то не трябва да ври) и накрая пюрето или бланшираните пасирани плодове .

# 668
Здравейте, момичета! От утре мисля да почна с месото, взела съм на първо време пилешко пюре със зеленчуци. Искам да ви питам колко време захранвахте с един вид месо и кога дадохте друг?

vivq и Алекс се обръща по корем като спинка през нощта я обръщам по гръб, защото все ме е страх да не стане нещо, но през деня си я оставям така.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet

# 669
Аз за по 3 дни въвеждам, нали толкова  е срока на годност. Отварям днес наобяд, ядем днес утре и вдругиден. Ако свърши, отварям ново пюре.
Няма проблем засега, а и аз не съм от стриктните за захранването.
И Теди е спал по корем, така им е удобно явно.
Честито на именниците ни и вси4ки с повод за празнуване!

# 670
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, момичета! От утре мисля да почна с месото, взела съм на първо време пилешко пюре със зеленчуци. Искам да ви питам колко време захранвахте с един вид месо и кога дадохте друг?

vivq и Алекс се обръща по корем като спинка през нощта я обръщам по гръб, защото все ме е страх да не стане нещо, но през деня си я оставям така.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet

Хубаво е месото да се дава през ден. Аз лично един вид месо го давам 3-4 пъти в седмицата.

# 671
  • Пловдив
Hrisi аз давам 3 пъти в седмицата един вид месо (през ден) , т.е. всяка седмица въвеждам нов вид месо. Въпреки че доки ми каза, че може един ден един вид и когато е следващия ден за месо можело др. вид , но аз не го въвеждам така.

# 672
Честит празник на всички именници   bouquet

Днес купих натурално нишесте от царевица и от пшеница,но и на двете пише, че съдържат глутен приблизително 1г на 100гр продукт, а аз си мислех, че от царевицата не би трябвало да има.

Реших вместо попара сутрин да давам каша със сиренце, докато стигнем до пшеницата, че нито една от съставките не беше опитвала, после ще прибавя маслото и най- накрая ще заменя кашата със сухари, то и без друго попарата става на каша като се накисне.

# 673
Аз също купих царевично и пшенично нишесте. Само такива чисти намерих в Кауфланд Simple Smile.
Обаче аз правя кисела без мляко.  Thinking Забърквам нишестето и добавям плодово пюре, домашно направено. Изобщо не съм и предполагала, че се слага мляко.  Mr. Green, ама пак си го яде чавето, не е кат да не го яде.  Heart Eyes

# 674
Нашата педиатърка каза,че до една година във всяко ядене трябва да присъства мляко.Дали ще е кърма, АМ или сирене няма значение, но не можело без мляко.

И аз от там взех нишестето,имаше на две фирми и взех и от двете да пробвам утре  да видим какво ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт