Монодиета - 3 част

• 87 956
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Ice Princess аз утре започвам режима на Herzen ..

Hug Хайде двете ! Simple Smile Тyко що го видях режима на Herzen и ми хареса, дано да има и резyлтати.

# 241
Добър вечер, мономадами .  Hug

Стегнах се днес и иzконсумирах точно килограм диня zа деня. Пак не като по правилата, иzядох я до десет часа и после само на бистра вода. Килце диня ми стига точно zа една zакуска  Crazy, но иzдържах и иzбутах някак си деня. Зор ми беше вечерта на тренировката, хем уморена, хем гладна, но и с това се справих. Ще видим утре Кантарев какво ще отчете, че днес пак си беше иzлагация, 500 грама отгорце.

Утре на какво ли да съм Thinking. Помня, че като бях два дена на млеката реzултатите бяха много добри. Утре и в други ден дали да не иzкарам на кисело, а после на прясно мляко ? Wink
Тоzи път няма да кривя, а само напред.  Laughing

Сноу, благодаря ти zа подкрепата и съвета.  Hug Ще пробвам да иzдържа тоzи път и да съм стриктна, а след това ще мина вероятно на таzи диета, която ми предложи  Hug.

Лека вечер момиченца и много минуси от утре.  Praynig Hug

Целувки на всички.   bouquet

# 242
  • Под люляка
Ice Princess   friendship от утре започваме. Сега е момента за последни изкушения , а от утре сме железни  Party
Аз сега се изкуших с една грис халва , колежката ми я прави невероятно вкусно точно както я правят в Турция. Хапнах си порядъчно и я измолих в близките 10 дена да не я прави  Smile

# 243
 Grinning И аз си хапнах малко сладолед, че в близките 10 дена няма да ми се отдаде такава възможност.  Laughing Само да питам после как ще се захраниш?

# 244
Сноу, трябва да има някаква страхотна трансформация zа мен, ако мина след една седмица на таzи 24 дневна диета, zащото съм на режима на Дюкан (не съвсем), но искам да продължа да хапвам нещата, които са поzволени във втора фаzа, докато не смъкна килограмите, които имам, а въглехидратите да оставя zа по късен етап. Например zа есента, когато се надявам,че ще съм овладяла положението zа винаги. Единствено направих компромис с плодовете, въпреки че при Дюкан не са раzрешени на тоzи етап и в теzи големи количества, в които аz ги консумирам, но това е нещо като компромис zа сметка на zеленчуците, които се наложи да спра от тоzи месец zа не zнам обаче колко време  Sad. Докато не мине таzи невероятна психоzа най вероятно....  Rolling Eyes Sad

# 245

1-ви ден- спагети Barilla с доматен сос

2-ри ден- ориз със сирена - най-добре кафяв ориз! /или ориз с кисело мляко, или ориз дори с малко гъби/ а за любителите на други зърнени храни - може гречка, просо, овес...
3-ти, 4-ти и 5-ти ден - кюфтета на скара и салата

6-ти, 7-ми и 8-ми ден - риба и салата

9-ти, 10-ти и 11-ти ден - пил.пържоли и салата

12-ти и 13-ти ден - варени зеленчуци /например броколи, или бамя, или брюкселско зеле, или от готовите зеленчукови смески – от замразените и приготвени задушени или в микровълнова фурна/

14-ти и 15-ти ден - телешко варено и салата

16-ти и 17-ти ден –картофи /варени или печени/ и салата

18-ти и 19-ти ден - плодове

20-ти и 21-ви ден - салата /

22-ри и 23-ти ден- ориз и кисело мляко /за предпочитане - кафяв ориз/

24-ти ден- въглехидрат /пица Маргарита, геврек/

Идеи????  newsm78 Joy

# 246
  • България
премахнах и кафето с мляко и фреша и плода за закуска.храня се 2 пъти на ден с един вид храна за деня.много се надявам да издържа доста дни и да има резултат.започна да ми е замаено,кръвното ми явно пада то си е ниско по принцип.изкарах 4дни,та да видим утре кантара какво ще отчете.много внимателно наблюдавам след всеки вид храна как е-1ден-каима нямаше -,2ден плодове -1кг,3ден картофи нямаше промяна в кг,днес ядох риба сутринта ще разбера как ми деиства на килцата.цял ден се наливам с вода,00 ми станаха втори дом.като се замисля когато бях на 90дневната след въглехидратен ден/тестяно и сладко/свалях -1.200кг,плодов -1кг,белтъчини -1кг.от бобовите/леща,боб,грах/качвах.може да пробвам и един въглехидратен ден да видя как ще е сега.
*Весси*и аз разглеждах тази диета и някои неща не ми допадат. ето моите идеи
1ден-плодове
2ден-кисело мляко/на мен ми допада ориз с гъби/
3,4,5-кюфтета/салата не е лоша идея/
6,7,8-риба/аз съм и за салата/
9,10,11-/пил.пържола/сирене,кашкавал/не ми се яде месо/
12,13-зеленчуци/остава/
14,15-телешко месо/кисело мляко/
16,17-тиквички,зелен боб/картофи/
18,19-плодове/остава/
20,21-зеленчуци като 12,13/и на мен така ми допада/
22,23-кисело мляко/ориз с гъби/
24ден-плодове/така и за мен/
това е моето мнение Hugза мен тези по 3 еднакви дни ми се виждат малко натоварващи в смисъл че бързо ще омръзнат newsm78да се чудя ако се редуват по един ден да ли ще има ефект самата диета.тя е на принципа на 90дневната,само дето го няма любимия ми въглехидратен/сладък/ден.

# 247
Роси, страхотно я състави диетата. Благодаря сърдечно.  Hug  bouquet

# 248
  • Под люляка
Ice Princess след десетия ден ми се иска да направя  пет дена на череши.Но съм в дългосрочна командировка и понякога нямам възможност да се храня режимно. лично за себе си съм решила това лято да е на салатки, ще огранича млечните и спирам тестенкото и сладкото  Weary. Ще изключа въглехидратите от храната си

# 249
Горски букет, и аz мислех да карам няколко дена само на череши, но не ми се получи. Това ми е любимия плод наред с динята и посмътрно не мога да ги огранича до килограм на ден. Е килограм zа zакуска мога и да успея  hahaha Whistling. Дано ти успееш, но на мен плодовете са ми слабото място и оттях качвам многото килограми. Таzи година чак го раzбрах  Sad.

# 250
  • Под люляка
*Весси*, уууууфффф ...... и аз много обичам плодове , но ме посъветваха да ги огранича заради плодовата им захар  newsm78 . Да си призная аз се храня много нередовно предимно 1 път на ден от зимата почти успях да започна и да обядвам. Та си мисля на обед 0,500 и на вечеря 0,500  ще бъде задоволително, а и след 10 дневния режим би следвало стомахът доста да се е посвил  Thinking Но за сега се движа в сферата на предположенията ....... докато станат реалнооооооооост Whistling

# 251
Здравейте момичета,
за 7дни- 3кг. минус  Embarassed, да се надявам , че тази седмица ще е по-добър резултата  Wink
днес - черешки  Grinning

# 252
  • България
добро утро МоНоМОМИЧЕта!!!!
след 4ден на риба днес сутринта отчитам -1,300кг newsm68
общо за 4дни стават-2.300кг newsm44
добре е така само дето ме ми е страшно отпаднало и рано рано си хапнах от зеленчуците за деня не съм гладна а нямам сила Weary
dani.m73 побавно свалените кг са по траини! Hug
все повече се замислям за храненето след това-винаги след диета продължавам с разделно хранене,то ми допада наимного.
усмихнат ден момичета!!!  Hug

# 253
добро утро МоНоМОМИЧЕта!!!!
след 4ден на риба днес сутринта отчитам -1,300кг newsm68
общо за 4дни стават-2.300кг newsm44
dani.m73 побавно свалените кг са по траини! Hug

браво за успеха ти  Peace , надявам се да се забърза метаболизма ми , защото ми омръзна да пъхтя в жегите  Embarassed Grinning

# 254
  • София
Добро утро!  Hug
Честито за хубавите резултати!  bouquet
Албена ме беше попитала какво да е след 7-дневната. Не знам какво, но трябва да го измислиш, да продължиш. Другата, за която имам наблюдения е 24-дневната. Но пак помисли.
*Весси*  Hug в този вариант 24-дневната се превръща в чист Дюкан. Не съм я правила в такъв вид, но щом те устройва - желая ти успех!  bouquet
Аз продължавам днес и утре на сурови зеленчуци, а в сряда и четвъртък на плодове.
Някой беше попитал за Луната - в четвъртък е фазата.
Пожелавам ви хубава седмица, да е лека и успешна и с много минусчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт