Монодиета - 3 част

• 87 952
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро Embarassed момичета,аз сам нова тук,но имам същите проблеми като вас.Пробвала съм много диети,но все няма какво да ме мотивира да продължа.МОЛЯ ВИ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ НЕЩО ЗА ДОБЪР РЕЗУЛТАТ.  bouquet

# 256
Здравейте и от мен, от днес започвам 24 дневната диета. Видях ,че и други момичета стартират днес, ще имам огромна нужда от вашата подкрепа, защото имам доста кг. за сваляне и съпътстващи хормонални проблеми, което прави отслабването мнооооого трудно и отчайващо бавно. Успех на всички! Hug

# 257
КАКВА Е ТАЗИ 24-ДНЕВНА ДИЕТА NeWS78???

# 258
КАКВА Е ТАЗИ 24-ДНЕВНА ДИЕТА NeWS78???

# 259
  • София
houp  Hug Добре дошла и успех! Hug
magita13 Hug 24-дневната я има на първата страница. Много добра е, според мен и резултатите са около 5 кг. Балансирана и лека. Успех ти желая! Hug

# 260
Здравейте момичета !  Hug Днес режимно си хапнах кисело млекце, не се чувствам гладна и мисля, че този път ще се справя.Добре дошли на houp , magita13  Hug Горски букет, аз още не съм решила как ще се захраня, може би нещо подобно на захранвенето след диетата с плодове и чай.

# 261
Здравейте, мацки

От вчерешното ми плодуване само на килограм дине и ефектът е мноого добър. Със 700 грама съм по лека. Това ме амбицира и днес минах отново на плод, но точно на килограм черешки. Хапнах си ги преди обед и вече няма  Wink. Та ще продължа деня само на вода.

За себе си прецених, че ще купувам плодове точно по килограм само ден, че да не се драzня и да ги надвишавам.  Mr. Green Утре ще съм пак само на килограм черешки, които купих току що, увих ги в една чанта и ги скрих от себе си в най тъмното чекмедже .  hahaha Blush ooooh!

Лек ден на всички  Hug

# 262
Здравейте, мацки

От вчерешното ми плодуване само на килограм дине и ефектът е мноого добър. Със 700 грама съм по лека. Това ме амбицира и днес минах отново на плод, но точно на килограм черешки. Хапнах си ги преди обед и вече няма  Wink. Та ще продължа деня само на вода.

За себе си прецених, че ще купувам плодове точно по килограм само ден, че да не се драzня и да ги надвишавам.  Mr. Green Утре ще съм пак само на килограм черешки, които купих току що, увих ги в една чанта и ги скрих от себе си в най тъмното чекмедже .  hahaha Blush ooooh!

Лек ден на всички  Hug

и аз днес с черешките хубаво се прочистих  Mr. Green

# 263
Колко хапна? Килограм ли? Уж каzват, че в тях има повечко плодова zахар,  но все ми е тая.  Party

# 264
Привет!Добре дошли на всички нови момичета  Hug
Аз след 12 дни съм олекнала с 3 кг,което е чудесно тъй като имах и прегрешения.Днес и утре съм на пиле/по диетата телешко,но го  замених/ и салатка.Четвъртък ми е картофен ден,но смятам да лунувам,така че ще съм на чай и вода.
Успех на всички  Praynig

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 17:14 от МоРсКа СиРеНа

# 265
Морска сирена, в четвъртък ли е поредното лунуване? Нищо чудно да се присъединя към теб тогава.  Grinning

# 266
А аз така съм се разшета покрай печката    chef, че даже не се сещам да хапна въпреки уханията  Mr. Green

# 267
Здрасти!  Hug  Аз преди около един час хапнах малко домат с съвсем мъничко сирене, понеже се познвам и знам, че ако не бях хапнала сега вечерта ще наръша диетата.Според мен не е кой знае какво прегрешение, ще видим утре какво ще покаже кантара.  Party
И аз много обичам череши, един от лъбимите ми плодове.Само за ден съм била на череши, но пак си оставах гладна Grinning И после .. диетата отива на кино  Laughing

# 268
*Весси* в четвъртък от 5,11 часа започва лунната диета.Ще се радвам да не съм сама  Hug

# 269
  • София
Добро утро! Hug
...в четвъртък от 5,11 часа започва лунната диета.Ще се радвам да не съм сама  Hug
МоРсКа СиРеНа Hug няма да си сама! Решила съм всяка фаза да си я спазвам - по 1 ден в седмицата не е проблем. Поздравления за големия минус! Много е добре!  bouquet
Ice Princess  Hug и аз си чакам утре черешовия ден с нетърпение.
*Весси*  Hug браво за плодовия минус!  bouquet
Днес е зеленчуков ден. И вчера беше, цял ден ядох сурови домати, но вечерта си направих салата. Днес нямам промяна в теглото, но и това е добре! Не може всеки ден да намалявам.
Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт