Слънце щом изгрее, мама в парка с МАРТенчето ще вилнее!-тема 3

• 32 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета...Минавам много набързо, за да помоля някоя от вас да сложи някаква тортичка, някакво питиенце,та да се почерпим,било то и виртуално:) Днес имам рожден ден:) Много ще съм благодарна,че аз незнам как става...

# 286
Весето Честит Рожден Ден
Много здраве, щастие и късмет

Почерпката ти е готова

# 287
Tasha,мерси Simple Smile

# 288
Ето и тортичка!

# 289
От два дена сме така
Накрая малко дълго ама си го записах за да го прехвърля на тел да мога да включвам като ходим на разходка.

# 290
Здравейте момичетаааа,
ние днес имаме абитуриентка и сме в трескава подготовка (братовчедка ми).

г-жа Стихийно бедствие - как те разбирам, ние сме със  сешоара обаче, а тортичката е перфектна благодаря

veset0 честит рожден ден, пожелавам ти послушно бебе, обичлив съпруг, удовлетворяваща работа и семейно щастие

ena4 браво на вас, наистина заслужаваш почивка след тъжния момент

# 291
  • Бургас
veset0 , честит рожден ден - здраве, щастие, късмет и много, много любов ти пожелавам  Hug

Честит ден на буквите - малко нации си имат такъв празник  Wink
Момичета, до кога се дава Деавит !!??!!

г-жа Стихийно бедствие , страхотна е тортата - ти ли я прави ? Колики ли има малкия ? ама сладко си спи  Grinning пу пу пу.
Доста съфорумки ми се губят  newsm78 Бетта, Алекси Коко, Magica_de_Spell , Валари, Нотова, bzepic...

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 18:16 от catwalk

# 292
Честит празник на всички!
Весето,честит рожден ден,да си жива и здрава newsm51много щастие и любов в семейството!  
Цитат
Момичета искам да ви питам как са вашите бебчета с килограмите?Преди 3-4 дни го водих моят бебо на педиатър и така ме наплаши че още място не мога да си намеря!! Дени тежи-5 800 и е на 2 месеца и 8 дни.Роди се 3 650 Докторката каза че мн съм го хранила че съм щяла да го прехраня направо ужас,а и За какво ми било дебело дете!!!Той прави по 6-7 хранения и жсеки път изяжда различно м/у 100-130.Как да не му давам да яде тои като е гладен направо  ужас. Мн ме притесни тази докторка!!Моля ви кажете какво мислите ,как е при вас ?Благодаря!!
Е, по колко да качва,ние като сме 6.800кг.(роди се 3.700кг) и въобще не е дебел,какво,лекарката даже се кефеше,че от кърма е качил толкова за два месца.,но при АМ незнам как е.Храни го както си усещаш ти,никоя докторка не познава детето по-добре от майка му Peace
За цеденето не изцеждам,защото няма какво,явно кърмата се е урегулирала спрямо нуждите
за слънцезащитен крем Виши фактор 60
юмручето и ние си го лапаме и лиги мнооого текат направо ме залива Grinning,на кака му първо зъбче се появи на 5 месеца,доста рано,така че сигурно и при него ще е тъка.
за гърнето на 1.7г и махнах памперса,тогава беше лято,но осъзнато започна да пишка в него след 2-3 месеца.
за анкетата при дъщеря ми помагаше Дентинокс гел,успокояваше я като и мажех венците с него.

# 293
Честит празник!
veset0, Честит Рожден Ден  bouquet Бъди много здрава, много обичана и щастлива с любимите ти хора Hug
И ние си лапаме юмручетата и се лигавим много Peace На баткото на 6.5м му излезе първото зъбче, ще видим сега Simple Smile
За никненето на зъбките съм ползвала няколко пъти Калгел, за щастие му излязоха без да усетя, дано и при Виктор е така Praynig
За гърнето да кажа и аз - баткото как не искаше да седне и за секунда на него, така изведнъж реши и махна памперса на 2г и 4м и сам започна да си сяда без пропуски. А това ми се струваше най-сложната задача от гледането на дете. Всичко с времето си.
За изцеждането - само Вики ме изцежда Simple Smile
Слънцезащитен не съм взела все още.

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 18:13 от matza83

# 294
  • В Космоса

И аз се интересувам това. А ти как го даваш? Разтваряш ли в кърма? Аз направо и капвам с капкомера в устичката.

И отново да попитам, температурата как я мерите?

# 295
Цитат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271839.0

# 296
  • Лондон
Честит 24 май! Най-хубавият български празник!

Манифестацията беше прекрасна! Плаках като магаре (бях с големи холивудски очила  Sunglasses)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150268289045148.377563.48121885147

veset0, Честит Рожден Ден!  newsm51

Забравих да кажа за памперса: моята кака го махна на година и полoвина, и то без никакъв проблем.

Температурата я меря с термометър. http://www.mothercare.com/Braun-Thermoscan-Thermometer/dp/B000IV … ;pf_rd_s=center-7

# 297
Здравейте, момичета!!!

Малко късно, но честит празник и от мен!

Да се отчета - ходихме на консултация и вече сме 55см и 5000гр.   Grinning
И да се похваля - в събота за пръв път оставих малкия, да го гледа баба му за вечерта и с мъжа ми си направихме една луда вечер - ресторант и след това дискотека до 4ч сутринта (ах откога не бях излизала така  Wink )

За слънцезащитния крем - аз го мажа с мустела 50 фактор.
температурата я меря с електронен термометър в дупето.

Моят сладур също си откри ръчичките вече и сега често са в устата му и  се лигави много - прави едни балони  Laughing
Е това е засега от нас - хубава вечер на всички!

# 298
# 299
Добро утро мацки, днес ще е хубаво да се излиза предиобяда, че следобед можело да завали. Ние сега спинкаме от 1 час навън на въздух и слънце на верандата и аз се опитвам да вкарам къщата в някакъв ред Crazy
Ние също точим яки лиги,всичко и е мокро ако е без лигавник и вече започна да спинка по цяла нощ, е не всяка вечер но съм благодарна.
На на на на консултацията ни казаха да спираме с вит. Д, но тя почти няма ден да не е била поне 1 час навън, независимо от времето и си оказва явно влияние, сама си набави витамина, да не говорим, че и аз не съм давала редовно, в общи линии когато се сещах Embarassed
Но определено мога да твърдя, че ч гледам в пъти по-спокойно от баткото а и тя е много по кротичка и добра. Не спира да дава усмивки и има на лявата бузка една сладка трапчинка от татко си и е направо невероятна чаровница, сега ще се опитам да кача в поста си една снимка, ама не се сещам как ставаше, сега ще поровя.

Uploaded with ImageShack.us

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 09:13 от mama bobo

Общи условия

Активация на акаунт