Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 596
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Слагала съм си мигли преди 3-4 години.... едвам ги издържах  Confounded тежаха ми  Laughing и много си личеше че са изкуствени, не можеш да си измиеш лицето нормално, после почнаха да падат постепенно .... кошмар, който никога не бих опитала отново.... но все пак съм ги правила преди доста години.... вече технологиите може и да са други!!!!

Някой да сподели за индийския  newsm78 Тадж Махал, заслужава ли си?

# 661
Аз вчера ходих на педикюр и маникюр в СПА Германи.....
Бяхме и на екскурзия до Корфу с "Европатур" - определено съм доволна. Получихме точно това, което пишеше и в офертата. Екскурзоводката ни говореше гръцки и ни превеждаше при необходимост. Беше и много точна. Бяха 4 автобуса, за всеки от които имаше екскурзовод, а на острова пак за всяка група имаше местен екскурзовод в града Керкира /Корфу/ и в замъка "Ахилеон".  Peace

Сигурно сме пътували заедно на ферибота имаше нчколко БГ автобуса, ако сте били в периода 20-24.05))) И ние бяхме на Корфу, но без ваучер, много съм доволна, но с автобус си е бая повече път. Би ли казала колко пари ви излезна? А екскурзоводката случайно да ви се казваше Ирена?

# 662
  • София - Дианабад
Аз вчера ходих на педикюр и маникюр в СПА Германи.....
Бяхме и на екскурзия до Корфу с "Европатур" - определено съм доволна. Получихме точно това, което пишеше и в офертата. Екскурзоводката ни говореше гръцки и ни превеждаше при необходимост. Беше и много точна. Бяха 4 автобуса, за всеки от които имаше екскурзовод, а на острова пак за всяка група имаше местен екскурзовод в града Керкира /Корфу/ и в замъка "Ахилеон".  Peace

Сигурно сме пътували заедно на ферибота имаше нчколко БГ автобуса, ако сте били в периода 20-24.05))) И ние бяхме на Корфу, но без ваучер, много съм доволна, но с автобус си е бая повече път. Би ли казала колко пари ви излезна? А екскурзоводката случайно да ви се казваше Ирена?

Нищо чудно да сме били заедно, в този период точно бяхме. Екскурзоводката ни се казваше Марияна.
Спането, храната /HB/ и транспорта ни излезе 320 лв. през Колектива /после пуснаха за 300 лв. в Лапни.бг/. За разходка до замъка на Сиси и Палеокастрица дадохме по още 30 евро. Отделно си плащахме за корабче по 14 евро и за лодка на Палеокастрица по 7 евро. Друго май няма. Вие къде бяхте /може на ЛС да не спамим/.

# 663
  • Sofia
някой ходил ли е в това заведение http://ofertomat.bg/offers/view/85.html ?
За тази цена няма какво да му се чудя, но все пак...

# 664
http://superdeal.bg/offer.php?id=109 момичета мнения за този салон ? търсих днес , но не намерих нищо в интернет  Thinking

# 665
  • София
И АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА НЯМА КАК ДА ПОЛУЧИМ ФРЕНСКО КАЧЕСТВО НА БГ ЦЕНИ......

Това колко вкусно е едно ястие зависи единствено от готвача. Когато е талантлив, но все още не се е прочул, така нареченото "френско качество" определено може да бъде получено на нормална цена. Освен ако говорим за ястие с много скъпа съставка, каквито описаните тук и от доволни, и от недоволни, не са.

Аз че ще опитам менюто им, ще го опитам (без ваучър, защото май съм изпуснала възможността да купя). Стана ми любопитно след тези полярни мнения. Но клишето, според което "на бг цени" по дефиниция е невъзможно да получим впечатляващо приготвена храна и съответно как смеем да се оплакваме от зле приготвена такава (включително когато ни искат откровено небългарски цени), никак не го обичам. Невярно е.

# 666
Няма  да съжаляваш 100%

# 667
  • софия
Бях на перлена терапия Diamonds-Beauty. Доволна съм- маска, масаж на лице, деколте. Процедурата е около 45- 50 мин. Дадоха ми талон за следващо посещение- 50 %.

# 668
Относно Караджъ Търс, доста негативни коментара четох тук, ще чакаме да пишеш  newsm49

Може, аз чета отзиви за работата им основно от темата за Истанбул, та ще видим... Wink В повечето случаи досега имам късмет, дано продължава така Simple Smile

# 669
Хайде сега портофелите и банковите сметки ли ще си сръвнаваме  ooooh! ooooh! ANTOANETA1212  Whistling подминавам такива глуповати коментари.

Ли.ли  Благодаря за мнението !

# 670
  • София
Ако има някой, който няма да използва този ваучер http://napolovina.com/offer.php?id=113 моля, да ми пише-ще го купя.
Искам да похваля  това заведение, защото ми разрешиха да комбинирам ваучери по тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/60-otst-pka-za-pasta-fetuch … ili-lazanija.html   и  по тази  http://www.evtinko.com/offer.php?id=6 тоест използвах ги едновременно. Суфлето беше точно като на снимката и като вкус много ми хареса (нищо, че пробвах само 2 хапки, че е толкова калорично). Преди време имаха и друга оферта-пак за суфле, но друг вид и него го хапнахме..... Направо вече се търкалям, а не ходя, но пък съм толкова усмихната Mr. Green

# 671
  • София
Да похваля пицария Наполи. Днес ходих и взех за в къщи  лазаня за 2.99 лв и 2 палачинки за 1.50 лв. Персонала беше много любезен, работеха бързо.  Лазанята и палачинките бяха много вкусни и пресни - дъщерята ги омете веднага.
Спокойно, квартално заведение. Прегледах менюто - цените ми се видяха много прилични.
А порциите не са малки.

# 672
http://superdeal.bg/offer.php?id=109 момичета мнения за този салон ? търсих днес , но не намерих нищо в интернет  Thinking

Прави ми впечатление, че няма написана продължителност на масажа. Според мен си заслужава ако е над 30 минути.

Лека вечер!

# 673
  • Sofia
Цитат на: Шехина link=topic=583670.msg18812889#msg18812889 date=130659257
Та в тоя дух да се похваля - снощи купих 2 ваучера за [url=http://superdeal.bg/offer.php?id=107
Двудневна екскурзия до Истанбул с автобус[/url] от Super deal Flutter - от Караджъ турс не очаквам неприятни изненади, дано и Super deal са читави, ще видим Simple Smile[/color]
Аз ходих и да дам отчет.
Приятна изненада беше хотелът - на добро място, а въпреки 2-те си звездички - много чист и уютен /хладилник, плазма, климатик, сушоар в банята /не че сме ги ползвали, де  Simple Smile//
Автобусът - раздрънкан, но важното е, че въпреки това нямахме произшествия и всичко си беше ОК. Макар и без никакви музика, видео и минибар. Какво ли им пречеше?
Доп. екскурзии -  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нямам думи!
Не мисля, че имаше проблем в това, че сме с ваучери. Просто така си го правят и толкова си могат. Личният ми извод е, че отново бих пътувала с тях при условие, че няма да ползвам никакви допълнителни "бонуси".

# 674
И АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА НЯМА КАК ДА ПОЛУЧИМ ФРЕНСКО КАЧЕСТВО НА БГ ЦЕНИ......

Това колко вкусно е едно ястие зависи единствено от готвача. Когато е талантлив, но все още не се е прочул, така нареченото "френско качество" определено може да бъде получено на нормална цена. Освен ако говорим за ястие с много скъпа съставка, каквито описаните тук и от доволни, и от недоволни, не са.

Аз че ще опитам менюто им, ще го опитам (без ваучер, защото май съм изпуснала възможността да купя). Стана ми любопитно след тези полярни мнения. Но клишето, според което "на бг цени" по дефиниция е невъзможно да получим впечатляващо приготвена храна и съответно как смеем да се оплакваме от зле приготвена такава (включително когато ни искат откровено небългарски цени), никак не го обичам. Невярно е.

И аз така смятам, все пак сме в БЪЛГАРИЯ и взимаме тукашните заплати и трябва да плащаме тукашните цени. Мнението ми за тези ваучери е доста разтегливо, и според мен преди всичко това е реклама, защото всеки занимавал се някога с търговия трябва да знае  правилата, а именно няма как да направиш от един губещ бизнес печеливш с 100 ваучера и 90 недоволни клиента. Целта според мен е да си доведеш клиенти и да успееш да ги накараш да повторят.

Общи условия

Активация на акаунт