Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 576
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Да похваля пицария Наполи. Днес ходих и взех за в къщи  лазаня за 2.99 лв и 2 палачинки за 1.50 лв. Персонала беше много любезен, работеха бързо.  Лазанята и палачинките бяха много вкусни и пресни - дъщерята ги омете веднага.
Спокойно, квартално заведение. Прегледах менюто - цените ми се видяха много прилични.
А порциите не са малки.
Аз утре мисля да гиоползотворя. Към палачинките нали има и сок кли кафе май чудя се как ще ми ги дадат за вкъщи. И незнМ коя пица дз си взема. ПРЕПОРЪЧАЙТЕ моляяя

# 676
Мерси за включването Heart Eyes Ама какво им имаше на допълнителните екскурзии? Blush Моля те намери думи да ги опишеш Crazy, че да знам дали изобщо да ги разглеждам като опция Simple Smile

# 677
  • София
ina.gg , аз имах 4 ваучера за палачинки и 2 за лазаня.
Докато чаках да ми приготвят нещата изпих 1 сок. Другите ги оставих на момичетата да се почерпят. Иначе девойката предложи да ми даде мин. вода за в къщи. Но не ми се мъкнеше през половин София.
За пиците - не знам какво да избереш. Прегледай менюто и реши на място.
Лазанята е само 1 вид. Палачинките - със шоколад, със сладко и още нещо.
Аз взех със шоколад. За в къщи има цена на опаковка  0.45 лв на брой.   

# 678
Да се запиша сред вас..

# 679
Ресторант "Бижу" - като цяло става, но не съм особено впечатлена. В градината е спокойно и непретенциозно. Храната не ми хареса, ние поръчахме доста неща извън ваучера, така че опитах 3 основни ястия. Пробвах и панираните домати - не ми харесаха, панировката беше много мазна, от вкуса на термично обработените домати ми се догади (все пак въпрос на вкус), а сиренето, което бяха настъргали отгоре, въобще не ми се връзваше с цялостната концепция ... На съседната маса сервираха шопска салата, която ми се стори, че е почти 2 пъти по-голяма от моята, ако наистина е било така, много жалко за тази игра с грамажите Sad  Обслужването беше средна работа - сервитьорката по никакъв начин не ни накара да се чувстване специални или че ни се радва като клиенти, но не беше и груба. И въпреки негативите, които изброих, пак бихме се върнали в градината за биричка с мезенце, но не и за сериозно ядене, тъй като веднага се сещам за няколко места, където за тези цени бих получила наистина добре приготвена храна.

# 680
Здравейте - включвам се на бързо, защото бях решила да не пиша повече в темета,
Но по обсъжданите теми - имам какво да кажа - пътуваме много често с мъжа ми - извън страната и съвсем от скоро с ваучери - Никога не сме преживявали такава липса на организация и непрофесионално отношение каквото от Караджъ турс до Истанбул. Признавам си, че съм много взискателен клиент, защото смятам, че при тая конкуренция доставчика трябва да цени парите, които получава от мен, но като чувах как екскурзоводката ни коментира и говори зада гърба на пътниците - ми ставаше лошо; отделно закъснения понякога с час и половина от графика и т..н. за мен са недопустими!!!

Относно Мезон Годет - там работят двама човека дефакто, които осъвместяват длъжност управител, сервитьор, доставчик - бях ги потърсила преди време за корпоративно събитие по работа - но ми се стори крайно несериозно. Не се учудвам, че някои от клиентите са чакали или усещали липсата на персонал Wink))

# 681
  • София
Raspberry, благодаря за мнението. Добре е, че си решила да споделиш  Hug А това с подмятанията зад гърба... еми много грозно нещо.
Сега и аз ще споделя за ресторант Бижу. Храната е въпрос на вкус (по принцип). Бяхме 4 човека, но само  на мен не ми хареса. Панировката наистина беше много мазна, а аз не понасям нищо мазно. Поръчах си овчарска салата- не бих казала, че беше малка, но ..беше с презрели домати(много меки) и не ми хареса, но пак казвам въпрос на вкус. Това, което се случи със сметката, обаче-Не е въпрос на вкус. Смятам винаги наум всичко, което се поръчва, помня цените от менюто на нещата, които поръчваме( в конкретния случай не бяха нито много, нито малко на брой ). Понякога се хващаме на бас с мъжа ми дали ще позная сметката +/- 2 лева. Сметката беше по-висока с почти 10лв Crossing Arms и това беше първия път в живота ми, в който си замълчах( заради хората, с които бях).Вътрешно щях да се пръсна... Така, че ако ходите повече хора си проверявайте сметката. Peace Нямаше и касов бон, а само от старите сметки, написани на ръка (но това се сетих по-късно) и съжалявам, че не я взех, за да я поместя тук.

# 682
# 683
Ranick, вярно, че сметката беше написана на ръка, чудя се как тая подробност ми убягна, може би защото плати половинката ми. Но иначе от сервитьорските ми години също имам стархотна памет за цени и неволно смятам наум  всичко. Ние поехме сметката и на човека, с когото бяхме,  и не знам цените на това, което той консумира, така че не знам дали и нашата сметка беше надписана. При следващо посещение, обаче, непременно ще изискам касов бон. След като аз си плащам всички данъци и осигуровки, защо да не го прават и те!

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 14:05 от krasimilo

# 684
 Въпреки, че предварително ми попарихте ентусиазма, си купих ваучери за "Мезон Годет", точно заради противоречивите коментари, за да добия лични впечатления. Няма лоша реклама!  Simple Smile
За сумата от 22 лева бих експериментирала, дори с риск да остана недоволна. Удобството на ваучерите е, че на такава цена човек може да пробва нови, непознати заведения и услуги, които впоследствие да реши дали да посещава или ползва. Аз не бих рискувала да подаря ваучер за услуга, която лично не съм ползвала, или пък да дам вечеря в заведение, което не съм посетила предварително.
Някой питаше за "Тадж Махал" - бях писала по-напред, че аз съм доволна. Само да предупредя, че храната е люта. Приятно, спокойно място с хубава тераса (трудно се намират места за паркиране). Обслужването - сърдечно. Количеството бе предостатъчно за двама, но любезно ти предлагат да го сложат за вкъщи.

# 685
Относно пицария Наполи - бях писала квартално заведение, ако не ми беше близко до офиса нямаше да се надигна. Аз вземах пица Наполи - реално това им е специалитета и най-скъпата пица мисля, че 7 лв . Определено съм хапвала и по-вкусни пици, нищо особено. Понеже хапнахме с колегите и те не бях очаровани. Нещо важно кажи да ти опекат пицата хубаво, доста бързат когато нещата за вкъщи единия път беше леко запечена и тестото беше глетаво.  

# 686
http://iskamiaz.bg/offers/5-ANTITSELULITNI-PROTSEDURI-ZA-OFORMYA … ALOTO-za-120-lv.-!31.html - ако някой има впечатления, много моля да ги сподели.

# 687
Здравейте, от известно време търся промоция на Вега тест и бих била благодарна, ако на някого евентуално му попадне да  ме упъти. Благодаря!

# 688
  • София
Сега и аз ще споделя за ресторант Бижу....Нямаше и касов бон, а само от старите сметки, написани на ръка (но това се сетих по-късно) и съжалявам, че не я взех, за да я поместя тук.

A при нас донесоха бележка/не помня касова или ръкописна/ само за сумата над ваучера. Не са ни надписали или е било под лев, но ми направи лошо впечатление. Със сигурност ваучера не е бил точната сума на консумираното, все е имало разлика от 50-60 стотинки. Иначе още докато си поръчвахме си направихме сметката и нямаше "изненади".

# 689
Тази оферта е много изгодна, някой познава ли студиото?  Peace
Дълготраен маникюр и педикюр Gelish + масаж на ръце + сваляне на гел-лак за 35 вместо за 102 лв. в Envie moi

Преди няколко дни си взех билет за моноспектакъла "Секс, наркотици и Рок&Рол" от Грабо, а сега са пуснали оферта за "най-добрите места".
Не ми се вижда много редно.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт