Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 581
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Забравих да напиша, че резервацията я направих веднага след като купих ваучера-преди около 2,5 месеца.
Благодаря ти за отзива за Медите:hug: Ще ходим в началото на юни. На Nelly1504 исках и аз същото да кажа, че резервацията ни за края на първата деседневка на юни е от преди 2 месеца, така едва ли искат да злоупотребят с твоите приятели Peace

А ако някой е посетил вече Абир във Велинград да разказва, че ни предстои след седмица Simple Smile

# 91
  • София
Не можах да се сдържа -Извинете, за грешката "съжалявай"

# 92
  • София
Ние направихме резервация за "Медите" преди месец и половина, въпреки това ни предложиха стая лукс, защото имало обикновенна стая само за 2 вечери. Постигнахме консенсус да се преместим за 3-тата вечер в друга стая. Явно това за по 3 вечери една след друга е сложно за организиране. Стаите не са лоши, и двете ни харесаха. Леглата са 2 едно до друго по персон и половина. За детето е предвидено явно едно разтегаемо диванче, но тя спа на едното легло, ние на другото. Водата в басейна си е хладна. С мъжа ми имахме спор дали е 31 градуса както пише на стената, едва не ходих да купя термометър да му покажа, че не е. Водата се топли като сутрин се пуска един маркуч с топла вода и след около час 2 се вади. Помолих в събота да пуснат топла вода на малкия басейн навън, пуснаха за 2 часа и стана поносима, а днес я пуснаха и май забравиха, защото тече около 3 часа и водата беше супер за децата. Не съм усетила миризми, всичко беше много приятно, само да си настоява за отстъпката от 20% в ресторантите, че се правят на ударени. Това важи и за всичко купено около басейна и за спа центъра.
Сега се сетих, че около рецепцията мирише от затворения басейна на хлор, но времето беше прекрасно и бяхме все навън, та не сме я чувствали много.

# 93
Благодаря ви за бързата реакция и за препоръките, момичета! Окуражихте ме, защото,когато се касае за подарък,рисковете са меко казано непрепоръчителни Simple Smile 

# 94
  • София
Вие на кой етаж бяхте? ( дали зависи от височината??)Първо реших, че си внушавам за канала, но когато отидох в спа-то в съблекалните беше същото.  Аз не съм имала проблеми с отстъпката, дори се учудих, че така с охота я правят. Но сега като се замисля....Аз понеже пия само безкофеиново кафе сутрин ми го таксуваха без отстъпка-2лева

# 95
  • София
На първия и двете стаи, гледаха към басейна, а не към тенис корта. До спато не стигнах, а дребната сложна задача. За отстъпката явно не са всички обучени, защото само първия ден не ни направиха остъпка, после във всички ресторанти си казваха те, без да питаме.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 23:01 от 450

# 96
  • София
Ние бяхме на 4 етаж и гледахме към тенис корта.
И на моя мъж все му беше ''40 градуса басейна'' Mr. Green Аз не съм влизала и не мога да кажа нищо за водата, но заради детето, че другата седмица има класно и ТРЯБВА   Mr. Greenда е на училище внимавах да не влиза много късно

# 97
  • гр.Варна

Дай по -подробно инфо  ,моля  Hug И аз имам ваучер за там

# 98
  • София
Остави ги ти мъжете, все им е горещо. По принцип басейна вътре е дълбок, няма детска част, за плуване си е, и температурата така е добре, ама такива като мен дето подпират пода замръзват леко. Вънка като стоплиха малкия и на слънчице си беше супер, ако не си идиот като мен и да си мислиш, че ако не е много горещо няма да изгориш, та сега съм лееекинко червена.

# 99
# 100
  • София
Така ми се иска пак да има оферта за ресторант "Пасифик"  Praynig

Доколкото разбрах, скоро ще има. Peace И аз искам, а имат и вкусни новости в менюто.   chef

# 101
Моля, ако някой си е купил ваучер за Частичен арома масаж според настроението - 16.90лв, вместо 40лв от Relax Senses http://grabo.bg/sofia/senses-0vb7863 и няма да го ползва да ми се обади на лични. Искам да го купя  Hug

# 102
момичета, имам въпросче, купила съм ваучери за Бона Деа- фризьорския салон, ама тия хора не отговарят на посочения джи-ес-ем...някой знае ли друг номер- стационарен на салона? как да се свържа да си запиша час, нямам как да ида дотам, доста далеч работя...

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 10:09 от Etigra

# 103
  • София
Момичета, имате ли някакви впечатления от този салон или от процедурата? : http://www.dalavera.bg/181/9-90lv-shokoladova-terapiya-na-litse- … -30lv-67-otstapka
Много искам да се поглезя с нещо такова...Simple Smile  А искам да споделя и за LPG процедурите в салон Жоли..Преди да пуснат офертата в Грабо, си бях купила пакет от 10 процедури плюс 2-та ваучера, които можехме да закупим макс от сайта, резултата при мен е страхотен..Всичко е загладено, може би съвсем мъничко все още забелязвам тук таме, главно под дупИто леко неравности, но и тях ще оправим Mr. Green. Те за това препоръчват 14 процедури минимум..Понеже съм очарована от резултата и ми е приятен много масажа, си взех и още един пакет... Blush  5 процедури ще ползвам 2 пъти в седмицата и после другите 5 като поддържащи веднъж в месеца евентуално Mr. Green Някоя от вас има ли, която е ползвала ваучер там и да е закупила после пакет, да сподели нейните впечатления?  Rolling Eyes  Аз винаги съм била много скиптично настроена към такива процедури и съм мислела, че няма оттърване от тоя пуст целулит, но...вече съм на друго мнение.

# 104
И аз за LPG  Mr. Green Момичета търся СПЕШНО някой ако има за продан процедурки за LPG за салон за красота КАРАМЕЛА, офертата беше от lapni.bg. Купувам веднага Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт