Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 640
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, не знам в какви и колко реномирани ресторанта сте хапвали, но определено Maison Godet са си извоювали заслужено номинациите в списание БАКХУС за ресторант на годината.  Докато вечеряхме в ресторанта, ми направиха впечатление  другите клиенти, които хапваха там: видни наши политици, министри и банкери!!!!
Ние си поръчахме 2 салати Ница, Телешки стек, за десерт едно Шоколадово Мольо (което се пече минути преди сервиране) със сорбет и Крем Брюле .
Със съпруга ми сме обикаляли какви ли не заведения от квартални кръчми до Панорамата в Кемпински и ресторанти със 3 звезди Мишлен в Париж.... е, минерална вода в ботилка си наливахме само в кварталното кръчме!!!
Аз също съм изключително капризен клиент, единствено забележки имам към осветлението в заведението!!! Мъжът ми също е доста претенциозен, но специално препоръча телешкия стек и на свои приятели. В заведението предлагат над 400 вида вина за всеки вкус и джоб, а тука някои са с претенции че са им наливали вино от незнам кога отворена бутилка  hahaha

# 646
  • София - Дианабад
Аз вчера ходих на педикюр и маникюр в СПА Германи. Много съм доволна от процедурите, но до там няма стигане  Sad. Добре, че бяхме с една приятелка и тя стигна преди мен, че да ме упъти. Тя имаше педикюр, маникюр, LPG и сешоар. Тя също е доволна, само дето лакът й станал на балончета. При мен е ок. Бяхме при различни маникюристки. Аз лично, ако не беше на такова място, бих отишла пак с удоволствие. Може като направят околовръстното  Peace.

Бяхме и на екскурзия до Корфу с "Европатур" - определено съм доволна. Получихме точно това, което пишеше и в офертата. Екскурзоводката ни говореше гръцки и ни превеждаше при необходимост. Беше и много точна. Бяха 4 автобуса, за всеки от които имаше екскурзовод, а на острова пак за всяка група имаше местен екскурзовод в града Керкира /Корфу/ и в замъка "Ахилеон".  Peace

# 647
Здравейте Hug Тъкмо си мислех, че е крайно време да се вкарам във форма за моренце и хоп - фитнеса до нас пуснал оферта за цял месец тренировки + сауна Party Много съм доволна, откак живея в района все се каня да го пробвам - и ето, сега няма как да пропусна Crazy

# 648
Момичета, не знам в какви и колко реномирани ресторанта сте хапвали, но определено Maison Godet са си извоювали заслужено номинациите в списание БАКХУС за ресторант на годината.  Докато вечеряхме в ресторанта, ми направиха впечатление  другите клиенти, които хапваха там: видни наши политици, министри и банкери!!!!
Ние си поръчахме 2 салати Ница, Телешки стек, за десерт едно Шоколадово Мольо (което се пече минути преди сервиране) със сорбет и Крем Брюле .
Със съпруга ми сме обикаляли какви ли не заведения от квартални кръчми до Панорамата в Кемпински и ресторанти със 3 звезди Мишлен в Париж.... е, минерална вода в ботилка си наливахме само в кварталното кръчме!!!
Аз също съм изключително капризен клиент, единствено забележки имам към осветлението в заведението!!! Мъжът ми също е доста претенциозен, но специално препоръча телешкия стек и на свои приятели. В заведението предлагат над 400 вида вина за всеки вкус и джоб, а тука някои са с претенции че са им наливали вино от незнам кога отворена бутилка  hahaha

Тук вече не мога да се съглася. Определено знам каква храна с ниско качество ми беше сервирана и никак не бъркам лошото обслужване.
Никак, ама никак не ме интересува кое парвеню, опс извинете ме политик е вечерял там. А номинация на Бакхус все още не означава награда за ресторант на годината. Да не говорим, че отдавна тези награди, не са това което бяха. А да сравняваш този уж моден софийски ресторант с някой с 3 звезди Мишлен си е направо смехотворно - все едно да кажеш, че селската кочина е като Версай.

П.с. Бяхме в ресторанта една вечер през седмицата. Освен нас, в ресторанта беше заета само още една маса. Ако беше чак толкова добър ресторант, независимо че е през седмицата, щеше да е пълен.

А забравих... шоколадовото мольо е лесен десерт, който може да се замрази. Вадиш го от фризера и печеш за 12 мин. За справки - блога на Йоана. Дори в момента имам във фризера си две купички, ще взема да ги опека за десерт.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 17:27 от Анонимен

# 649
Лилия Петрова - какви видни хорица точно си видяла?? Ако беше толкова изискан ресторанта нямаше да предлага ваучери !!! А списание Бакус не ми говори колко е трудно според теб да се купи една "награда" в Б-я???? Относно вината толкова се реномирани, че чак цените им във Франция не са толкова скъпи. За то обаче имаше и ваучери и за бутилка вино за вкъщи (нали и те имат годност трябва да изчистят склада). Само за справка как може цената но бУтилка вино сервирана на място да е 40 лв. но ако си е вземеш за вкъщи да е 17 лв???????? Относно водата им Девин от 1,5л. колко излиза бУтилката 70 ст., а те предлагат "чаша" вода за 2лв. Същото това заведение се съгласи да прави парти за сватба на една много малка сума. Значи кучето скача според тоягата ! Относно качеството на продуктите - най- най ниското.  Шоколадово Мольо  е много лесен десерт - приготвя се точно за 10 мин. само, че те нищо не приготвят в момента.

Ral_p Simple Smile  thumbsup

# 650
Ragga каква бутилка от 1,5 л. ..... туба от 10 л. ти е 2-3 лв  Wink

Грингос са пуснали и фрешче за 2 кинта, да не ни приседне картофа  Laughing

# 651
  • София
Девойки, хайде стига, всички интересуващи се разбраха - на някои им харесва, на други - не. И всички сме ходили във Франция. Мир!!!
Темата от Бона Деа, стана Мезон Годе..... Confused

# 652
Девойки, хайде стига, всички интересуващи се разбраха - на някои им харесва, на други - не. И всички сме ходили във Франция. Мир!!!

Ех, от размахани пръсти няма нужда Simple Smile След като темата за този ресторант предизвиква интерес и коментари, защо да не се обсъжда в името на някаква по-обективна, пък макар и двуполюсна оценка? Не виждам това да пречи на поддържането на темата и коментарите за други ваучери.

Та в тоя дух да се похваля - снощи купих 2 ваучера за Двудневна екскурзия до Истанбул с автобус от Super deal Flutter - от Караджъ турс не очаквам неприятни изненади, дано и Super deal са читави, ще видим Simple Smile

# 653
  • София
Та в тоя дух да се похваля - снощи купих 2 ваучера за Двудневна екскурзия до Истанбул с автобус от Super deal Flutter - от Караджъ турс не очаквам неприятни изненади, дано и Super deal са читави, ще видим Simple Smile[/color]

Mисля, че съм те виждала в истанбулската тема и сигурно си прочела негативните отзиви за екскурзиите на място (ако скоро не си надничала - прочети последните 2-3 страници). Ако използвате само транспорт и спане, а останалото организирате сами ще останете много доволни.

# 654
  • софия
Няма да си взема ваучер за Мезон Годе Naughty Благодаря за споделеното. Вече е лято, искам градина, а "видни"те наши политици и министри ги гледам в работата, та БЛАГОДАРЯ Tired Само това беше достатъчно да ме откаже. За "Бакхус" подкрепям Рага и Рал  Peace

# 655

Предлагам всички да се съберем  Tada задружно в рестотанта   cheers МИР!!!  Grinning

Относно Караджъ Търс, доста негативни коментара четох тук, ще чакаме да пишеш  newsm49

# 656
zvanche - точно това ми казаха на мен "къде са набутахме в мазето вместо в някоя градина да дишаме нормално" . Това забравих да напиша Simple Smile
Иначе за Бона Деа - аз не исках да пиша, не съм го видял с очите си, но пратих близък човек при козметичката и коментара беше  Sick Sick мръсотия, претупване и седене до кушетка в краката на предишната клиентка. Имаше един коментар тук който добре описа обстановка, която и на мен описаха тоест негативен вие реагирахте по същия начин как може така.
  В крайна сметка мисля, че идеята е да се аргументираме защо нещо ни е харесало или не ние харесало и дадем конкретният пример, вече всеки сам си преценява дали би това го устройва и би си вложил парите. Не виждам смисъл да се напада ме защо на някой нещо не му е харесало и наистина ако някой има негативно преживяване с някоя оферта по-добре да го сподели, нищо че за същото има положителни отзиви .... и по възможност да не го изядете с парцалите . Simple Smile

Мнения/отзив за тази оферта : http://www.promomax.bg/index.php?p=100160  ? Някой да е ползвал такава услуга и колко време издържаха?

# 657
Мила "ragga"незнам точно от какво не си доволна от този ресторант???Ако не ти харесват цените или неможеш да си го позволиш просто недей да ходиш там.омразна ми да ти чета глупостите и критиките. АЗ и моето  семейство сме клиенти там от години и нищо от това което пишеш не е вярно.Имат страхотни вина на много добри цени ако не си разбрала .Сащо така храната ,която предлагат е на доста добро ниво.Лично аз съм го прпоръчала на мой приатели и никой не е мрънкал като теб,напротив всичи са доволни.а според теб кой ресторанти  са по добри конкретизираи ако обичаш с ИМЕНА.И АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА НЯМА КАК ДА ПОЛУЧИМ ФРЕНСКО КАЧЕСТВО НА БГ ЦЕНИ......

# 658
Мила "ragga"незнам точно от какво не си доволна от този ресторант???Ако не ти харесват цените или неможеш да си го позволиш просто недей да ходиш там.омразна ми да ти чета глупостите и критиките. АЗ и моето  семейство сме клиенти там от години и нищо от това което пишеш не е вярно.Имат страхотни вина на много добри цени ако не си разбрала .Сащо така храната ,която предлагат е на доста добро ниво.Лично аз съм го прпоръчала на мой приатели и никой не е мрънкал като теб,напротив всичи са доволни.а според теб кой ресторанти  са по добри конкретизираи ако обичаш с ИМЕНА.И АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА НЯМА КАК ДА ПОЛУЧИМ ФРЕНСКО КАЧЕСТВО НА БГ ЦЕНИ......

Хайде сега .... току що регистрирала се и реши да плюеш по хората. То ако имаше много доволни, ресторанта щеше да е пълен. Ама не е. Опитват се с ваучери да го напълнят, но май и така не става. А мога да изредя няколко ресторанта в София с доста по нормални цени, много по-добро обслужване и превъзходна храна. Ама няма, че ще стане като реклама.

# 659
  • София

Боже, какъв правопис!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт