162 отпускарки на гezме в НАП, КАТ и МеВеРe (Немската тема)

• 29 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Хекселина, Браво на Вики за чудесното представяне!

Бадока, успех в търсенето на работа!

# 46
  • Немция
Татяна, Щефан Рааб иzпьлни пар4ето на Лена на zавидно ниво, неговият вариант дори пове4е ми хареса. Wink

Хексилина, 4естито пьрво място.  Grinning Двоен медал zаслужава малката, Щом и климати4ните условия е преборила беz проблем. Wink

Момичета, преz коя страница реzервирате полети на Bulgarian Air Charter и Air Via?
Мис Лутьр, ние имахме проблем 4реz Интернет да намерим неЩо иzгодно до Варна на определената дата, на блиzо до нас летиЩе. Накрая се насо4ихме кьм поzнати в Reisebüro и оттам ни иzровиха нашия 4артьр с Аьр Виа. С Бг Еьр не сьм пьтувала оЩе.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 14:54 от .bibitka.

# 47

И да си похваля детенцето. Вчера спечели първо място в нейната възрастова група в състезание по лека атлетика. Много е щастлива милата. Такъв студ, вятър и дъжд беше нямам думи. Децата се държаха геройски. Вики беше най малката учасничка.
Лек ден от мен.

Браво, все повече състезателни и спортни успехи!

# 48
Аз докато се разпиша и темата е вече обсъдена .. и ние този път резервирахме с WIZZ - да видим ..
За тенис ракетите е най-добре да каже треньора колко голяма ракета, на Вили е тази. А за възрастовата група м/у 6 и 9 години трябва да е 58 см. /ако бъркам някой да ме поправи

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 23:07 от Toni4ka

# 49
  • Където ми покаже сърцето
Хексилина,браво но малката спортиска.
Благодаря на всички за отговорите за тениса.Аз вече се спрях на ракета,но реших да изчакам съвета на треньора.Тъй като в профилите не се вижда кой от къде е има ли мами които са от Мюнхен и децата ходят на тенис.
И още един въпрос,къде си перете килимите.В БГ ги караме на перална за килими,а тук питах някои познати и чистят или с Вениш или с парочистачка.Е чистих и с двете ,но за мен хубавото почистване си е изцяло изпиране,както си перем дрехите.Та кажете къде се прави това тук или поне как се казва за да го потърся в Гугъла.

# 50
Teppichreinigung му се вика. Аз килими (и опит) нямам, но като напишеш това в гугъл, плюс града ти и ще наизлязат доста.
Ти нали си в Мюнхен? Ето тези тук даже ми приличат на сънародници, тъкмо ще ти изперат килимите съвсем по нашенски Wink

# 51
Да се изкажа и аз за прането на килими, тъй като ми е прясно, прясно Wink
От OBI си взехме под наем, но не парочистачка, а едно като прахосмукачка, пуска вода и след това като вакум  изсмуква водата от килима, и остава почти сухо. Но докато пуска водата , търкаме, и се образува дори пяна от препарата. Сложно го обясних, но резултата беше впечатляващ. Дори прахме и тапицериите на дивани, столове, но с  друг препарат. Всичко от килима, диваните и стелките на колата станаха като нови, без майтап.
Машината струва 13 евро за 24 часа, препарата за килими 14, и за дивани 19. След цялата процедура, оставихме прозорците и вратите отворени, и за 3/4 часа всичко беше сухо. Останах изключително доволна. Дано съм била полезна Crazy

# 52
  • Където ми покаже сърцето
Biba Sparrow и viara2010 много Ви благодаря за инфото. Hug

# 53
Днес праzнуваме рождения ден на майка ми, свекърва ми и синът ни. Черпя се zа тяхно zдраве  Grinning

# 54
Eхее, Чико, как успяхте да ги нагласите така?  Wink С един куршум три заека  Laughing
Да са ви живи и здрави и тримата  bouquet

# 55
Чико, честит троен празник - много радости за цялото семейство!   bouquet

Биба, утреби рибата с БГ-клийн  Laughing

Хекси, браво на детето   bouquet

Да докладвам че се обадих до Кьолн, апостил се вади на място на момента, без записан час, иначе по пощата броите 10 дена. Та ще се ходи и до Кьолн предваканционно  Tired Ама първо ще се ходи на шопинг по женски днес  Mr. Green

# 56
Чико, Честито и на тримата! Много здраве и усмивки!

Ние с Алекс се стягаме за културно мероприятие - посещение на кравеферма.  Joy Поне детето от малко ще е запознато откъде идва млякото в магазина. Докато живеехме в София, Марина веднъж ме пита : "Кравата откъде продава мляко?". Та се наложи да ѝ организираме и на нея един семинар в кравеферма.  Wink

# 57
СМГ, супер! Ние в неделя водихме Милена в музей, в природо-историческия музей в Майнц имаше обиколка с гид специално за деца. Много интересно го бяха направили и определено събуди любопитството й - със сигурност ще го посетим пак, а и други музеи.

# 58
Днес праzнуваме рождения ден на майка ми, свекърва ми и синът ни. Черпя се zа тяхно zдраве  Grinning
[[/url] 
Shocked

Честито, да са ти живи и здрави, Чиколина!   bouquet

невероятно съвпадение обаче Simple Smile

# 59

Eхее, Чико, как успяхте да ги нагласите така?  Wink С един куршум три заека  Laughing
Да са ви живи и здрави и тримата  bouquet

Съшото си помислих и аз! Сигурно са умрели от шастие като се е родил малкия! Много здраве и шастие на тримата и весел празник днес  bouquet

Охооо,някой май ше идва към Кьолн Heart Eyes Ако имаш възможност,обадете se! Ше ми е много  приятно да се запоzнаем Laughing Само ъъъъъ,таковата,дано да не е тази седмица,че чакам сестра ми с бебока и едни братовчеди на мъжо с детенцето им и ше го играя екскурzовод.

СМГ,дааа,полезно нешо са туй фермите Laughing

Момичета я да питам тези,които си имат първокласници. Как ги учат на правопис?На една приятелка  детенцето сега е в първи (държавно училише)и ми обясни,че първите две години,докато се учили,не им се правело никаква забележка и никаква корекция на грешките Thinking Било някакъв нов метод.И при вас ли е така или това е нешо експериментално?

Веч,много съжалявам за душицата Sad

Общи условия

Активация на акаунт