Средата на май е вече - тръпнем в очакване на ЮЛСКОТО човече!

• 24 459
  • 709
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен!   bouquet

Аз вчера писах, писах и накрая взе та изчезна всичко...  #Cussing out

Да се похваля, че онзи ден получих още нещица за бебето от едни приятелки, та сериозно намалихме разхода.  newsm44 А вчера една друга ми писа, че има ваничка и повивалник, ще се възползвам и от тях.  Simple Smile

Тази нощ за първи път ми потече и коластра. Събуждам се аз да ходя до wc-то и усещам нещо мокро на блузата, като светнах лампата какво да видя - едно не много голямо петно и до като зацепя от какво е...  Embarassed newsm62

Джен, Дано всичко е наред и си останете 2 в 1 по-дълго. Чакам новините от прегледа, че ми стана интересно за ортопеда.  И мен продължава да си ме наболява сериозно тази кост. Това, което беше писала и Цвета също ме засяга, понеже като бях малка ми се беше извадил крака от таза, та си имах големи болежки тогава. Определено ще трябва да направя и аз една консултация.  newsm10

Болните да се оправят бързо  Hug Май наистина всеки сезон си има по един по сериозен вирус...няма почивка от болести  #2gunfire

bubulechi представям си какво ти е било. Милото животинче и аз много страдам, когато моето страда.  Hug

franseto Браво за изпита  smile3501 Успех и в събота. Simple Smile

Аз днес трябваше да съм на ЖК, но док имаше работа в болницата сутринта, та сега чакам да стане 2 и да й се обадя да каже дали ще ме преглежда днес или ще го отложим за утре. Вчера си направих изследване на кръвта и урината и ми се иска да знам и там какво е положението.

До скоро!  wavey

# 676
Аз имам едно въпросче към мамите,които си вече не ходят на работа,как си уплътнявате времето вкъщи? newsm78 Сигурно ще ви се стори много глупав въпрос,ама аз вече се чудя какво да правя Crazy

Ето това и мен живо ме интересува, че просто не ми се мисли какво ще правя вкъщи след 31 май, когато излизам в отпуск. Сега ми е лесно - работа, работа и пак работа, ами после цял месец в къщи?!

Моето бебе мърда доста, да ви кажа. Ама той и големия си беше шавлив, та разлика никаква не виждам. Само в последните две седмици преди да се роди Алекс се завъртя три пъти. Девойката по същия начин - по миналата седмица бях на консултация и беше седалищно, миналата бях на доплер и вече беше главично, сега съм убедена, че пак се е завъртяла. А казват, че девойките били по-кротки Simple Smile

# 677
Здравейте, мамчета Simple Smile
за стоенето вкъщи, ами и аз си мислех, че ще полудея и няма какво да правя, даже бях решила да се уча да плета разни неща, но на 10 май стана наложително да си стоя вкъщи и наистина времето ми минава бързо. Ето и някои неща, които правя: чистя малко, готвя понякога, сега съм на вълна пране на всички дрехи, сортиране на старите, зазимяване на зимните и подреждане. В интернет търся много неща за дома (нали сме в ремонт), обикалям по магазините, пазарувам за вкъщи, купувам неща за ремонта: бои, латекс, тапети, шпакли и всякакви щуротии; говоря си с бременни и родили приятелки в скайп, понякога ходя на училища за бременни; правя си всякакви маски на косата, опитвам се да се епилирам (по 3 часа, че не е шега работа с този корем да върша това) и гледам филми и чета книжки (нали съм от лежащите за месец и малко), понякога си сядам в градината на слънце. Днес например бях на гости на... леля ми  Mr. Green- с 9 години по-малка от мен и с бебе на 3 месеца, пихме водичка, мачках бебето 3 часа, тя ми показа какви неща е купила на малката и ми разказваше за престоя си в болницата след секцио, и така минаха 3 часа и половина  Mr. Green сега отивам да се опитам да направя италианска паста за обяд и след това ще се лакирам, ето ти ги още 2 часа и после с аморето под ръчичка ще го накарам на отидем някъде навън да пием безалкохолни коктейли, тъкмо да се разсее и той малко
Идеите за уплътняване на времето не са супер, ама за момента това правя, бях решила да се науча да шия на машина и да ушия разни неща за бебето, но се отказах - щом досега не съм станала майсторка в ръцете, едва ли на тези години ще успея, най-много да си пришия някой пръст към плата  Mr. Green
Jen
- дано да устискаш до 10 юни  Praynig ще взема твоята идея за фризьор и маникюр, ще започна и аз да ходя всяка седмица, ето още едно нещо за правене  Grinning

# 678
Привет Wink

Нутелка, страшно си го измислила Simple Smile Аз честно казано ще съм по същия начин, само сега да ми минат изпитите Simple Smile А също да споделя, че мноооого ни се ходеше с мъжо на София рокс, ама първо заради бебка , няма да можем , а и отделно всичките ни приходи сега са кът покрай скоростното стягане на етажа за бебето и отделно , разходи по самото бебе.. та май ще е догодина Simple Smile Иначе, какви хубави спомени иамем от миналата година от Каварна.... ех... Whistling

Бубулечи, да знаеш че ми стана много мъчно за товйто кученце, като прочетох какво е станало ! Такива доктори направо да ги  #2gunfire #2gunfire

Ние , нещо не мжоем данамерим евтино и най-вече ЗДРАВО телефонче за мъжа ми и е голяма драма Simple Smile Ще се радвам, ако някоя от вас похвали някой телефон  Peace

Ох, малката и през деня, днес е яко подивяла... а главата ме тряска, за дето не можахд а спя снощи... хич, ама хич не ми се почва ученето, ама, като не мгоа и да спя то ми е гузно да си седя така, та ще се почва ученето... Simple Smile

Хайде ще ви оставям за сега пък, по-час като ми писне пак Hug Wink

# 679
  • София
Ето ме пак  smile3525

Нутела, явно добре си уплътняваш времето. Надявам се и аз като теб да успея да си го уплътня, че иначе не ми се мисли дали няма да откача 2 месеца. И аз имам да се занимавам със стаята на беба и т.н. приготовления, но ние ремонти няма да правим и колкото и да се мотаме, повече от седмица - две няма да отнеме.

Бубулечи, егати доктора   #Sniper Горкото животинче много се е стресирало и уплашило, сигурно. Ако някой посмее така да се отнесе с моя котьо, ще има  fight

Франсе, аз съм един много голям фен на Нокиа и няма сила на този свят, която да ме накара да си купя друга марка телефон. Та Нокиа имат модели, които са вече на съвсем прилични цени, а аз лично съм много доволна от телефоните.

Времето нещо се посмрачи  newsm78 Дали не ни настигна вулканична пепел?

# 680
Привет и от мен  wavey

Толкова съм изморена, че едвам гледам. Ще си тръгна по-рано от работа (но пък не излизах на обяд)...Мъжлето  Heart Eyes ми звънна да ме пита какво да напазарува, а аз ще мина през пазарчето за плодове . Мисля да правя пълнени чушки с кайма и ориз  Peace
След една седмица съм на преглед в Майчин Дом и вече нямам търпение...Понякога наистина е нетърпимо  Blush Знам, че малко остава, но някак ми се иска вече всички да сме се преместили в Родени  Heart Eyes

Много сте ми скъпи всички, макар да се познаваме само виртуално  Hug Hug Hug

Погал по коремчетата   bouquet

# 681
Здравейте момичета! Аз не съм писала отдавна, но все не остава време. Днес и утре са ми събитията, чувствам се много спокойна и за сега всичко върви добре. Стискайте палци до утре вечер моля ви.

Официално казах на колегите, че от 01.06 излизам отпуска и после майчинство. Така че от другата сряда и аз съм си вкъщи. Обаче изобщо не се чудя какво да правя. От сега съм планирала 100 неща за вършене, между които претапициране на дивана. Мъжа ми като чу и лошо му стана  hahaha hahaha hahaha Ако имате контакти на добър тапицер в София ще се радвам да споделите  Hug

Иначе при нас нищо интересно. Много хълцаме Simple Smile В понеделник един познат гинеколог ни видя на ехограф и каза, че бебока се е разположил главично и си отговаря на седмиците, което много ме зарадва. Надявам се да остане така и да мога да родя нормално с епидурална.

Та такива работи при мен! От другата сряда ще съм по-редовна Simple Smile   bouquet

# 682
  • Стара Загора
Здравейте тумбачета!От доста време не съм влизала понеже бяхме на почивка.По-късно ще наваксам с четенето.
Искам да ви попитам за комплектите за количка ще използвате ли такава придобивка?
В понеделник сме на ЖК и се надявам да сме наддали порядъчно!

# 683
Ей ме  на фризирана и с маникюр, че утре детето завършва 1-ви клас, а после съм на РД на една приятелка любима, та да съм красива  Mr. Green

Моят младеж днес така риташе, че аз като и казах, че не го усещам и тя ми обръна ехографа, направо се  Shocked, изпари ми се илюзията, че ще е кротко бебе  Mr. Green. Матката не била толкова чуствителна след първата бременост, но това пак е строго индивидуално. Станал е 2400 гр.,  върви си в нормите , разкритието е много малко, няма нищо тревожно, днес като никога и доплера беше добре. Срамната кост се нарича още Симфиза и при някой жени се разтяга доста сериозно, котето налага обездвижване, стягане на таза и прием на калциеви препарати, при мен за сега се търпят нещата.

За стоенето в къщи - аз още през декември се наложи да спра да работя, бях изпаднала в сериозна депресия само от мисълта, че ще стоя в къщи, но както е писала Нутелка, всеки ден си уплатнявам деня с неща за които до сега не съм имала време и нерви. Маникюра и фризьора са ми ритуал от години веднъж седмично, така, че си продължих с тези дейности. Ангажиментите по детето си увеличих, до преди това ги бях по прехвърлила на бабите.
Намерих време за хубави филми, хубави книги, срещи с приятели и все неща за които преди не ми оставаше време, така че момичета насладете се на този месец в къщи  Hug

Давам пример, днес съм излязла сутринта в 8.30 и се прибрах преди малко- бях на лекар, после на кафе в една приятлека, след това на фризьор и маникюр, малко по магазините, отидох да взема баткото от училище и после минахме да поръчаме едни туи, през аптеката и магазинчето, като се прибрах сготвих 2 манджи и сеа полегнах, докато дойдат едни майстори за теча.

Ей не мога да не ви се похваля, че моето детенце, всеки ден ми обяснява колко съм красива с този голям корем  Mr. Green, милото за разлика от ММ много красива му се виждам  hahaha

Нещо дне се има затишие, дано всички които не са писали са добре   bouquet

# 684
Джен, Джен, много съм хепи, че с бебко сте добре!!! Heart Eyes
И аз вече съм лакирана, ама педикюрът дооста се опъва, защото ме и така трудно да се прегъна. Успявам някакси, но незная докога.
И моето бебче е много активно, особено вчера-не ме остави да си полегна дори. Ту риташе, ту правеше гимнастика, ту танцуваше в корема ми...Сладкишче!

# 685
 Grinning nut_ella  и jen   така увлекателно разказват за престоя в къщи, че чак ми се прииска да идва по-бързо другата седмица и да мога и аз да се занимавам само с приятни неща вече.
 Нямам търпение до 1 юни, когато ми е ЖК, защото и на мен ми е интересно колко сме пораснали. Като чета за големите, над 2-кг бебчовци, се чудя и мойта мацка колко ли е станала вече. А иначе от известно време не намирам голяма промяна в размера на моя корем, може би не е възможно самата аз да преценя, не знам.
Момичета, вие какви добавки взимате ( витамини, магнезий, желязо) и кога мислите да ги спирате, специално за магнезия знам, че накрая се спира с приема му, но ще питам и док на консултацията.

Приятна вечер на всички!

# 686
Привет и от мен сладурки   love001
Днес с това време,хем да излезнеш,хем не,та накрая реших да поизбърша малко вратите,че с този ремонт всичко е потънало с прах.Но утре ще допродължавам,че се поизморих нещо.Инъче межленцето ми се пооправя и се надявам скоро да си се  hug че ми е много гадно така.Живеем като съквартиранти добре,че има три бани и тоалетни и кухни ,че за там не се чака ред.
Момичета от кой ден започват пъпките от шарката да търпят обратно развитие?Някои са започнали вече да хващат коричка и мъжо казва,че почва яко да го сърби.Предполагам,че започват да минават и че нови няма да се появяват newsm78 Извинявайте за въпроса,малко извън темата,но някои от вас може да има повече инфо ако го е минавала с детенце

Джен радвам се че нещата при вас с бебо са добре и юнака е станал голям Hug
Франсето ти си нашата отличничка,честито за 6-цата  bouquet Имаш стиснати палчета и за събота Peace Peace
Кратунка радвам се,че и твоят мъж се възтановява,бавно но славно Hug
Бубулече надявам се че Белла е добре
Капризче имаш стиснати палчета Peace Peace
Пете надявам се,че сте добре Hug

По късно ще намина да ви погледна  Hug

# 687
  • София
Джен, много се радвам, че всичко е наред с теб и Мишо!  Hug

Руми, на мен последния път педикюра ми отне нечовешки много време и реших, че следващият път ще отида да ми го направят, другото си е мъчение вече Simple Smile

Моли, и на мен ми се струва, че корема ми не расте, но според околните си въобразявам. Сигурно не забелязвам как расте, защото си е моят  Mr. Green

Магнезия вече го спрях; друго не съм пила.

След малко си тръгвам от работа и слагам край на предпоследния ми работен ден Simple Smile Ще ви нагледам като се прибера (когато и да е това с тези задръствания).   bouquet

# 688
Здравейте и от мен  Hug

Джен браво за резултатите  Hug Мишлето хич да не бърза да излиза. И аз си мисля, че нашият младеж не шава много  newsm78 дано греша  Peace
bubulechi
много неприятна  случка  smile3515 Представям си колко сте се уплашили  Hug Честити покупки!
Франсе  smile3501  Е възхищавам ти се!  Hug
За кошарката сме се насочили към такава тип люлка и по точно бертони трансформър Whistling Някоя мама да се е сдобила с такава или подобна?
За уплътняването на времето -  тъй като вече е топло и приятно гледам да правя  продължителни разходки. Постоянно си намирам нещо да шетам   Whistling  Пълно безгрижие  Blush Скоро смятам да отида към Приморско за 3-4 дена, после при нашите в Слънчев бряг и най-накрая ще оставя покупките за бебчо Heart Eyes
За коремчето - За мен си расте, но постоянно ми казват, че ми е малък корема, а аз се   Shocked и им викам бе как ще е малък я пак погледнете  Mr. Green На последната консултация, която беше преди 10 дни  обиколката на корема ми  беше 98см, а височина на фундуса на матката 29см. При вас какви са мерките?

Момичета смятате ли да купувате шезлонг? И на какъв точно сте се спрели? Аз харесах този http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6302&cat=109 надявам се, ако някоя мама го има да сподели какво и е мнението за него

# 689
  • София
Момичета, аз пак минавам малко телеграфно, но не ми се пише нещо  Rolling Eyes

Добре сме  Heart Eyes

Джен, искам само да пишеш всеки ден, за да знаем, че сте добре  Hug

Момичета смятате ли да купувате шезлонг? И на какъв точно сте се спрели?......
Миличка, лично за мен шезлонга е неразделна част към бебето  Crazy Митака е на 2 години и все още се катери, люлее се и гледа ТВ на неговия  Grinning

Наблизо съм  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт