Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са критериите за избор на детска количка?
Какви са някои от ползите и предизвикателствата при съжителството с партньор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са критериите за избор на детска количка?
При избора на детска количка е важно да се вземат предвид няколко фактора. Някои от тях включват наличието на кош за новородено или възможност за пълно легнало положение, възможност за монтиране на коша с лице към майката и обратно, големи гуми за по-добра маневреност и преодоляване на неравни повърхности, както и лекота. Освен това избягването на колички с двойни гуми може да предотврати натрупването на кал и камъчета, които могат да блокират колелата.
-
Какви са някои от ползите и предизвикателствата при съжителството с партньор?
Съжителството с партньор може да предложи предимства като споделяне на домакински задължения и подкрепа в ежедневието. Въпреки това, съществуват предизвикателства като несъответствие в очакванията за домакинството, което изисква открита комуникация и справедливо разпределение на отговорностите, за да се избегнат конфликти.
-
Какви са някои стратегии за успешно справяне с мързела на мъжете?
-
Какви са някои от предизвикателствата по време на бременност и как можем да се справим с тях?

, има съмнение за някакво преразтягане на връзки( симфизата-срамна кост) и иска да ме види ортопед. После съм на фризьор и маникюр и след това ще ви пиша да не ме мислите
И аз мисля, че доки не замерва абсолютно правилно, все пак това бебе рита не като за 1300, а като поне за 150гр. Но..да е живо и здраво мъничето.
.
.

над оченцето .Веднага се обадихме на нашия доки,той каза да я заведем да го махнат.Отиваме ние и ни приема един друг лекар който я хвана много грубо за вратлето,тя се изплаши и започна да пищи,а досега не е правила така
не дава да я пипне,хапе извика сестрата да я вържат сложиха и наморник,който и стигна до средата на коремчето
каза да я пуснат и че ще отидем другаде.В този момент идва нашия доки и гледа изумено
извинете че ви занимавам с това обаче още ми е криво
Цяяяяял анощ не се спря, а аз се въртя и аз като шиштарбан и се чудя в каква поза да застана, че да се укроти малкото, но уви.. на всичкото отгоре само си мисля, че във неделя ще ходим от Плодвид да си вземем ваничката с повивалник, като на Джен и разни такива неща са ми пред очите ... в 5 часа станах до WC-то и това беше окончателното ми събуждане ( ако другото можеше да се нарече сън) Мъжо сутринта предвидливо беше още по-мил от всякога, защото си знае, че като съм недоспала съм супер киселак, та ми купи закуска (че веднага озверях от глад) и ми го донесе в леглото ) 
При вас как е