ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 23 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Искрено се забавлявам от вчера! И ако смятате, че самодоволната ми усмивка  newsm47 от днес е прибързана, грешите! По-добре да се радвам, докато още има за какво!  Mr. Green

В Монако винаги купонът тече с пълна сила! Миналата година си изядох ушите от яд, че не отидох, а тази пропуснах съзнателно. Дано не съжалявам ПАК. Иначе агент-информаторите събощиха от пистата, че в сряда било пълен хаос, въпреки че е първи официален акредитационен ден. Камионите били все още в насипно състояние, както и цялата организация около падока. Било "авраамов дом" - който не е решил, той не се е намъкнал в обетованата земя. Нооо, днес вече положението било под контрол. Близкия поглед върху външния вид на пилотите доказал, че Нандолино е яко косясал ... Заръчах да му предада остра забележка, но май ще трябва да се появя лично по-рано от предвиденото на някой от стартовете с голяма ножица. И то не, за да прережа лентата ... newsm62. От друга страна, ако пък косището му е на късмет, може и плитки да си сплете, и расти ако ще!

Ще е интересно как ще се развият нещата утре и в неделя. На тази писта съсипващото иначе предимство на лимонадения болид е една идея по-търпимо, но илюзиите не са силната ми страна, така че какъвто и да е подиум ще ми е напълно достатъчен! Peace

Ето и малко "арт" от мястото на събитието:

Тежка е кралската корона, но на хамали не я дават!  Mr. Green
(затова пък шапките им приличат на миньорски каски)

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 21:35 от Спаска

# 91
  • София
... От друга страна, ако пък косището му е на късмет, може и плитки да си сплете, и расти ако ще!

Не му е...живо доказателство са досегашните резулатати! Naughty Laughing Та какво казваш да се надяваме на подиумче, в най-лошия случай на най-горното  Joy

Много готини снимки! Спас, ако се добереш до вътрешни снимки от онуй фешън събитие Амбър нещо си, да пуснеш, да ги видим манИкенчетата как са  Sunglasses

Много хубави снимки адашке . Особено на Себастианчо  Heart Eyes

Joy Joy Joy Вече тотално стана манджа с грозде...връщам се по няколко пъти да видя кой на кого е адашка  Joy

ПП За онази златна каска, някакви слухове се носят че Ракел я е проектирала...аз малко като Синеоч, ама затова е толкова грозна... Twisted Evil

# 92
  • Варна
Спаси  Hug, много е готино като ни "захранваш" с вътрешно инфо  Crazy

и аз четох за "авраамовия двор"  Joy, трябваше да се организираме с буса на Синеоч, еййй знаех си  Joy

Алонсо: Имам повече увереност в колата
Секунда разлика между софт и суперсофт установиха в Рено
В Макларън не си правят илюзии въпреки предните позиции
В Ред Бул положително настроени след първите тренировки

p.p.
http://yfrog.com/h7tjr0j  , интересен кадър  Mr. Green Mr. Green

п.п.п
ПП За онази златна каска, някакви слухове се носят че Ракел я е проектирала...аз малко като Синеоч, ама затова е толкова грозна... Twisted Evil
Joy Joy

# 93

Много готини снимки! Спас, ако се добереш до вътрешни снимки от онуй фешън събитие Амбър нещо си, да пуснеш, да ги видим манИкенчетата как са  Sunglasses

Ако е с отворен достъп за акредитирани журналисти и фотографи, а не със специални покани,  считай че ще имаме снимки.  Peace

И междувременно малко снимки от/на Марк, за да го видите и в друга светлина  Wink:

(в пълен размер

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 10:05 от Спаска

# 94
  • КиТ
Анелка ми кво толкова станало  Thinking,2мацата са се допрели лекинко,аз помислих,че  е станало нещо по-сериозно Mr. Green И да продължа с адвокатсването,ще кажа,че 2кратния иска да се докаже,та за това се навира много в Дино,не че Бейбито спира рязко Naughty Joy Joy Joy bowuu bowuu bowuu

Спас благодарство за снимките и продължавай да ни захранваш с вътрешно инфо Hug Hug Hug
Ако имаш от ножица за плануваното постригване свиркай Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

Много хубави снимки адашке . Особено на Себастианчо  Heart Eyes

Joy Joy Joy Вече тотално стана манджа с грозде...връщам се по няколко пъти да видя кой на кого е адашка  Joy

И аз забелязах,че стана голямата обърквация,ма нищо де нали всички сме си адашки,в случея няма грешка Mr. Green Joy Joy Joy Mr. Green

# 95
  • Варна
брютрууу  Mr. Green

да се похваля - няма да мога да гледам квалитУ  Crossing Arms  Mr. Green

Имаме писмо от ФОТА  Mr. Green
http://www.clubs1.bg/news/fota-publikuva-pismo-do-fenovete-na-f1-19017

Някой спомня ли си делото за името "Лотус" Mr. Green, излязло е вчера решение  Mr. Green
http://www.clubs1.bg/news/team-lotus-ostava-s-tova-ime-v-f1-19018
луда работа, всеки си запзва това което има  Crazy

Освен Нандолино и наште граджета с нови каски маски  Mr. Green, естествено с диаманти, агейййн  Crazy Mr. Green (само неразбрах къде са диамантчетата  Whistling)

Ще ми е интересно какви ще са този път гащата за квалито на Джонитата този път  Mr. Green

п.п.
ухууу и други с нови каски, тц тц тц  Mr. Green

- Буеми

- Фетелчо

# 96
  • Варна
треатата тренировка започна ..
за съжаление със сериозен инцидент  Confused ... Росберг се размина на косъм с челен удар със стена .. честно ви казвам изтръпнах ...  Confused Confused
след тунела колата сякаш блокира ...

# 97
Брр... Добре, че е бил малкия дявол Praynig
Давайте сведения тук, че някои сме на работа днес Mr. Green

Анели и Спаси, благодаря ви, че ни снабдявате с новините!

Новите им каски много ме кефят Grinning

# 98
  • Варна
мацки аз изчезвам, извънредна работа  Crossing Arms
обаче никой да не ми пише резултатите по гсм-то  Naughty Mr. Green, ще гледам квалито после на запис и искам да сЪ изненадам  Mr. Green (поне си мисля, че ще се изненадам  Mr. Green, а дано и приятно  Mr. Green)

# 99
  • София
Ужасен инцидент със Серхио Перес, страничен удар в бариерите след тунела, след като закачи мантинелите. Много силен, дано да е добре  Praynig

ПП В съзнание е и говори, преглеждат го.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 16:34 от Lana

# 100
  • София
Фетел, Бътън, Уебър, Алонсо, Шумахер, Маса, Хамилтън, Росберг, Малдонало са топ 10 (9).
В оставащите 2 минути след инцидента на Перес никой не успя да са подобри времето, освен Хамилтън, който май беше 8 преди това.
За утеха на Анели - много са им хубави одеждите днес на манИкенчетата ти Simple Smile

# 101
Спря ми сърцето този Перес, още ми е свит стомаха ...

# 102
  • София
Оххххх,наистина много гадна катастрофа,дано е добре Перес,ама и аз съм още със свит корем
И точно се кефех,че Хамчо се движи добре и то кво....... аре назад

# 103
Ужасен ден!  ooooh!

За щастие Перес е добре, няма нищо счупено, остава за наблюдение в болница за през нощта. Малкият дявол е бил, но от сутринта достатъчно поразии натвори. Дано утре мине без инциденти.  Praynig

# 104
  • София
Уникални кадри, Спас! Любо предполагам?

Тоя Серхио и на мен ми изправи косата и толкова време докато го извадят - цяло чудо, че е здрав целият! Значи ли, че ще кара утре?

Общи условия

Активация на акаунт