Отговори
# 75
Идвам и аз при вас  Hug. Терминът ми е на 08.12.2011. Това ми е втора бременост.  Имах 2 зацапвания до сега - надявам се вече да е отминал този период  Confused и скоро да спра утрогестана ....

Днес бяхме при доки - нашето бебе вече се върти и маха с ръчички   Kissing Heart

На всички момичета ,които познавам от "Искам бебе" - Привет - с останалите надявам се да се опознаем скоро  Hug

На момичетата , на които им искат пари за ехофраф - наистина е така и докторите са в правото си да ги искат - касата поема само 3 ехографии . Но има и много лекари, които правят ехография на всеки преглед и това е част от консултацията и не взимат пари за това .  Това е въпрос на личен избор на лекара , наш избор пък е да ги сменим , ако не ни харесват  Peace

# 76
така си е само 2 ехографа се поемат от здравната , явно има лекари , които правят на добра воля допълнителни  Laughing

# 77
Идвам и аз при вас  Hug. Терминът ми е на 08.12.2011. Това ми е втора бременост.  Имах 2 зацапвания до сега - надявам се вече да е отминал този период  Confused и скоро да спра утрогестана ....

Днес бяхме при доки - нашето бебе вече се върти и маха с ръчички   Kissing Heart

На всички момичета ,които познавам от "Искам бебе" - Привет - с останалите надявам се да се опознаем скоро  Hug

На момичетата , на които им искат пари за ехофраф - наистина е така и докторите са в правото си да ги искат - касата поема само 3 ехографии . Но има и много лекари, които правят ехография на всеки преглед и това е част от консултацията и не взимат пари за това .  Това е въпрос на личен избор на лекара , наш избор пък е да ги сменим , ако не ни харесват  Peace

Добре си ни дошла!  Hug

# 78
Стига... много гадно как така само 2 пъти.
Аз очаквах с такова нетърпение следващата ни среща с бебчо...
За дрехите за бременни гледах онлайн магазини, но нищо интересно няма и са скъпи всички неща.
За БХС и ФМ аз разбрах да се ходи след 16та седмица.
За кръвните изследвания имам направления ,но не съм ходила още да ми взимат кръв.
Поздрави   bouquet

# 79
Стига... много гадно как така само 2 пъти.
Аз очаквах с такова нетърпение следващата ни среща с бебчо...
За дрехите за бременни гледах онлайн магазини, но нищо интересно няма и са скъпи всички неща.
За БХС и ФМ аз разбрах да се ходи след 16та седмица.
За кръвните изследвания имам направления ,но не съм ходила още да ми взимат кръв.
Поздрави   bouquet

На мен доки каза за ФМ да ходя 13 г.с. Имало изисквания за големината на бебока, за да може да се направи. А за кръв и други изследвания, вкл. и цитонамазки и микробиологии - 12 г.с ще ходя аз.

# 80
Да вярно е за ехографите, но май повечето лекари гледат на добра воля всеки път без да искат парички. А да и за ЖК можете да се запишете и при обикновен общопрактикуващ лекар, той ще ви пуска всички необходими изследвания по ЗК, а и ще ви изпраща, когато се налага при АГ за ехограф. Това го давам като инфо за момичетата, които ще раждат по частни болници и ще ходят да им следят бременността на частно.
Два дни не сЪм влизала и вие вече нова тема сте подхванали!
fifi2011,аз с първото не съм правила ФМ и сега се чудя.Но всички ме съвтват ,ако правя да е при Троянчев.Не знам дали просто да не отида на 4д при него към 13гс.ОщЕ СЕ КОЛЕБАЯ
Дори и само на преглед да отидеш ще те приеме и ще ти обясни абсолютно всичко, което те интересува, дори и без да питаш. Аз последно ходих септември и то по спешност при него и тогава ми направи ФМ на мъртвия плод, за да установи причините. Аз наистина досега не съм срещала по любезен лекар от него и така хубаво обяснява.

# 81
Ееееееееее, Radostche, добре дошла! Ти спря да пишеш в ИБ и сега много се радвам да те видя тук! Simple Smile

# 82
*Teddy*Hug, ама сега знаеш ли пък колко му е хубаво като има познати муцунки да ме посрещнат  Flutter Hug

# 83
*Teddy*Hug, ама сега знаеш ли пък колко му е хубаво като има познати муцунки да ме посрещнат  Flutter Hug
welcome welcome welcome И поздравления за мърдащото човече. Лека и успешна бременност.

# 84
Привет и от мен   Wink
Благодаря на автора на темата и това че ме е сложил на 23ти декември  bouquet
Гледам си говорите за летене, ние ще летим до Вегас за 2 дни края на май 28ми и питах док, той ми каза че няма проблем да летя, каза че е рисково след 7мия месец от бременността, но пак си зависи и от състоянието на бременната разбира се Peace
Аз тъкмо ви се похвалих че ми мина гаденето и ето пак тази сутрин ми се догади, е по-слабичко но все пак да ми напомни че съм бременна Mr. Green Heart Eyes

# 85
Момичета, моля ви за съвет за хубави булченски рокли, знаете ли магазини в София и на приемливи пари.
ПС: Малко извън темата, съжалявам... Simple Smile

# 86
Аз пак повръщам днес много...не ям, не пия, само лежа и преглъщам кат риба на сухо... Cry

# 87
  • USA
Аз да споделя за спорта Sunglasses Преди да забременея тичах по 5-6км 3 пъти в седмицата и от време на време Йога и тае-бо,но сега доки ми каза да се задоволя с ходене 45 мин. на ден и то да си меря пулса да не надвишава 140 и си взех йога за бременни.ЗА колело абсолютно не навън,защото може да предизвика разкритие.Колело може в къщи иначе.Аз питах за мотор,но и там ме отрязаха.Така че ще оставим силните преживявания за след като родим.

# 88
  • Beyond the Frontiers
Аз пак повръщам днес много...не ям, не пия, само лежа и преглъщам кат риба на сухо... Cry

Милата, дръж се, не остана - още 2 -3 седмици само. Peace

# 89
Аз да споделя за спорта Sunglasses Преди да забременея тичах по 5-6км 3 пъти в седмицата и от време на време Йога и тае-бо,но сега доки ми каза да се задоволя с ходене 45 мин. на ден и то да си меря пулса да не надвишава 140 и си взех йога за бременни.ЗА колело абсолютно не навън,защото може да предизвика разкритие.Колело може в къщи иначе.Аз питах за мотор,но и там ме отрязаха.Така че ще оставим силните преживявания за след като родим.

Каква йога взе, с кой инструктор?

Общи условия

Активация на акаунт