Отговори
# 105
Аз също всеки път правя щателна проверка след ходене до WC. Наплашена съм от предния път, когато изгубих бебето. Сега съм мноооого по - спокойна, но все пак стреса не се забравя. Надявам се повече тук да няма такива тревоги и да си бременеем спокойно. Hug

# 106

Radostche  Hug Hug Hug добре дошла радвам се да те "видя"!

# 107
Момичета, сега се загледах, че моят брой на публикациите все си ми стои на 7. нещо не ми отчита..Не, че има значение, просто ми стана любопитно  newsm78

# 108
  • Beyond the Frontiers
Момичета, сега се загледах, че моят брой на публикациите все си ми стои на 7. нещо не ми отчита..Не, че има значение, просто ми стана любопитно  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0   Peace

# 109
Ита, благодаря за съвета, но съм в чужбина  Tired Решихме с милото след много сълзи и сополи да се прибера в БГ, за да съм по-спокойна, че тука потъвам в депресия и положението става не ми гавари...И така ще си се прибера в мойто домче, при мойта мама, с моите приятели, с моите лели и вуйчовци, където всички ме очакват с нетърпение  Hug И ще ям всичко, което ми се дояде и ще повръщам, ще ям и ще повръщам Laughing Толкова съм щастлива, само да издържа полета и всичко с бебо да е наред Praynig Веднъж да си стигна у дома...

# 110
vagabond лек полет и не се притеснявай няма страшно с летенето, важното е ти да си спокойна Peace

# 111

Hug И ще ям всичко, което ми се дояде и ще повръщам, ще ям и ще повръщам Laughing Толкова съм щастлива, само да издържа полета и всичко с бебо да е наред Praynig Веднъж да си стигна у дома...

vagabond и ще бъдеш най-щастливата повръщаща жена Joy Супер мило ми стана като ти четях поста, ще има кой и теб да те поглези малко Hug

# 112
Да, много ми е мъчно, всичките ми приятелки бяха глезени от майки и свекърви, ходеха си по разходки, а аз като куче тука само лежа, затворена самичка, даже нямам приятели и не мога и да си сготвя. Иначе, аз ако можех, ако имах сили..мога и да точа и да меся, ама нямам. Имам сили да смуча лимони и краставици със сол... ooooh! Толкова безпомощна не съм се чувствала през целия си живот  Crazy Може на някои хора да им се струва че се превземам, ама мога само да им кажа много здраве имат да си мислят каквото си искат.
Днеска при поредното ми повръщане, мъжът седнала на стълбите пред банята и захлюпил лице - реве... Cry
После, пак, аз рева и той почва. Като бебетата дето едно като почне и всички гракват Mr. Green Викам му ти сега за какво ревеш?! newsm78 Той ревял, защото аз съм ревяла, защото ме обичал и не искал да съм тъжна и да го оставям...И постоянно ми повтаря колко съм хубава напоследък, сякаш аз не се видам в огледалото къв съм грозил с пъпки и мазна кожа и коса, с олющени нокти и с невероятен дъх, ама него като питам все съм хубава, като преди  Heart Eyes
Нещо му стана на милото последните дни. един негов приятел дойде от БГ и явно той му влияе положително...
Ох, баница, питки, кифлички....

През целия си живот не съм изпитвала такава нужда да съм вкъщи с майка си, толкова ми липсва...да излезем на разходка..да ме занимава с глупости...Ей така само да е до мен...Вярно било, че майката си е майка, каквото и да става  Whistling

# 113
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0   Peace

вече разбрах! Мерси за полезното инфо   bouquet

# 114
Здравейте и от мен Simple Smile толкова сте написали че не моѫах и да дочета предишната тема Simple Smile привет на новите мами и леко бременеене.

darling_ a да ти поѫелая лек пьт. голямо си е предизвикателството. аз последните седмици, от както сьм бременна също се случи че сьм само на път и с пътуванията с кола е добре само аз като карам. иначе също съм с перманентна умора, гадене и т.н.

я да питам по-възрастните мами, някоя ще си прави ли амиоцинтеза? аз съм с големи колебания разбира се, но мисля че все пак ще направя

# 115
  • Варна
Здравейте мили мами!
Много се радвам, че всичко при вас е наред и приемате стоически неразположенията  bouquet.
Аз да помоля да ме отпишете от списъка Sad.  На 4ти май когато ми прокърви яку и много ме болеше коремчето, аз реших, че ми е дошло с 2 седмици закъснение.... Tired Слава Богу не ми правиха допълнителни манипулации, всичко ми се е възстановило идеално. Ще се размина с антибиотиче. Доки каза да се пазим 3 месеца и после можем пак да свалим защитата Simple Smile.
Леко бременеене на всички! Simple Smile  bouquet

# 116
Здравейте мили мами!
Много се радвам, че всичко при вас е наред и приемате стоически неразположенията  bouquet.
Аз да помоля да ме отпишете от списъка Sad.  На 4ти май когато ми прокърви яку и много ме болеше коремчето, аз реших, че ми е дошло с 2 седмици закъснение.... Tired Слава Богу не ми правиха допълнителни манипулации, всичко ми се е възстановило идеално. Ще се размина с антибиотиче. Доки каза да се пазим 3 месеца и после можем пак да свалим защитата Simple Smile.

Hug Hug Hug Sad
Пази се и успех   bouquet

# 117
Здравейте мили мами!

Чакаме те в БГ Мама много скоро отново! Пожелавам ти успех следващия път и гледай само напред!!!   bouquet

# 118
Благодаря много, RollingStones   bouquet
vagabond толкова тобре те разбирам...аз затова ще преживея тези 1000 часа полет с гадене или без, за да съм си лятото у дома поради същите причини като теб...просто все едно аз съм го написала Simple Smile
А после ще чакам милото да дойде да ме вземе като му домъчнее  Peace

# 119
Хич не искам да ме взема, ако иска ще се върне и толкова. Аз никъде няма да мръдна от дома си Naughty

Общи условия

Активация на акаунт