Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 326
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря ти, така е най-сигурно...

# 166
Добро утро  Simple Smile

# 167
  • София
Добро утро в този слънчев ден Simple Smile) Имате ли идея, от къде мога да намеря възглавници за столовете на терасата, от тези целите ( за седалка и облегалка) на по-разумна цена? Гледах в Икеа, но 50 лв за една такава възглавница, няма как да дам. Трябва да е нещо хем симпатично, хем пък не много скъпо, че мъжо е против, но мен ми убиват столчетата така Laughing Иначе ние щяхме да слагаме сенници, но се отказахме засега, че има други разходи по-належащи. Затова пък си взехме два чадъра от Икеа, сега сме си опънали, голям кеф си е....постепенно се заформя и нашата тераса Simple Smile))

# 168
Добро утро в този слънчев ден Simple Smile) Имате ли идея, от къде мога да намеря възглавници за столовете на терасата, от тези целите ( за седалка и облегалка) на по-разумна цена? Гледах в Икеа, но 50 лв за една такава възглавница, няма как да дам. Трябва да е нещо хем симпатично, хем пък не много скъпо, че мъжо е против, но мен ми убиват столчетата така Laughing Иначе ние щяхме да слагаме сенници, но се отказахме засега, че има други разходи по-належащи. Затова пък си взехме два чадъра от Икеа, сега сме си опънали, голям кеф си е....постепенно се заформя и нашата тераса Simple Smile))
В Баумакс гледах такива, но не обърнах внимание колко струват. В Айко има на промоция от тези, които са само за седалката: http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=121&pid=62954
Сега видях,че има и от другите: http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=103&pid=61814
Иначе ако влизаш във магазини втора употреба също се намират. Тази седмица се чудих дали да взема (4бр излизаха 9лв), но докато се чудих една лелка ми ги отмъкна.

# 169
  • София
Влизам аз в магазини втора употреба, че си намирам доста покривки там, но досега не съм виждала такива възглавници. То може би бързо ги вземат....

# 170
  • София
В JYSK също имаше евтини възглавници. Май и в Кауфланд гледах.

По принцип нашият балкон е двоен и хората си го усвояват целия, че жилищата ни са малки.
Само ние оставихме половината за открита тераса.
И то по-голямата половина!

# 171
  • София
Мерси, за JYSK e идея, трябва да проверя там. Иначе ние имаме две тераси, едната искам да я остъклим, тя е по-малка. Идеята ми е поне зимата да имам част, която да е защитена от студ и сняг, но сега нали малко затегнаха нещата с остъкляването, че ще видим как ще стане работата. Ние затова се насочихме към това сгъваемо стъкло, защото уж с него не се изисквало разрешение, защото може да се прибере в единият край и не променя фасадата на сградата( водят го май и временна конструкция). Макар че, съседите ни яко са усвоили, а блока е нов. Това което мога да им призная е че за момента не са направили грозно усвояване т.е дограмата ни е сива, а те да усвоят с бяла примерно. Съобразяват се с външната фасада, явно и ние трябва, като се захванем в един момент.

# 172
В магазините за лев (Евромаркет) се намираха доста хубави възглавници за столове, прикрепяха се с връзки. Цената беше 5лв най-много, погледни там.

# 173
# 174
Разглеждайки каталога на Айко, попаднах на тази масичка и реших да я споделя с вас:

Мисля че се сгъва - 19,99лв

# 175
Привет на всички,
докато се чудех как да  направя терасата в новата квартира често преглеждах  тази тема.
И ето, че дойде ред да покажа и нашата тераса. Много се кефя на това, че мебелите ги намерих изхвърлени на боклука...в ужасно състояние....но с много желание ги почистихме, лакирахме, заших им нови калъфки  и ...искам да споделя с вас, как ненужните на някой вещи могат да донесат радост и удобство отново! Дано и на вас да ви хареса!

http://img338.imageshack.us/img338/8208/img4985cr.jpg

# 176
Ама тези мебели са страхотни! Shocked Браво! Поздравлиния и за добрия вкус, и за свършената работа!
Възглавничките също изглеждат добре. Hug

# 177
  • София
Ехаа, какви мебели са изхвърлили Shocked Браво на вас, терасата е страхотна и изглежда много уютна Simple Smile

# 178
  • Русе, у дома
 pianoto, страхотен резултат - Пожелавам ти неповторими емоции това лято в този кът...

# 179
pianoto чудесно сте се справили. Много ми харесва лятното ви местенце за релакс, пожелавам  ви да прнекаратe там много зареждащи сутрини и спокойни вечери!

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 09:21 от Elle Woods

Общи условия

Активация на акаунт