Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 324
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички за хубавите думи, радвам се че ви харесва това, което сме направили с минимална сума пари ( 10 евро за цветя и 20 за лак на дървото)....и ако някой има път през Южна Франция, задължително да се обади да пием по едно кафенце на терасата  Grinning

# 181
пианото, прекрасно кътче сте си направили, поздравявам те  Hug стилно, уютно  Heart Eyes

# 182
С пожелание за повече приятни моменти през предстоящата дълга работна седмица

# 183
аз сега живея в къща и терасата ни продължава в градина ето така

но преди да се преместим, живеехме в апартамент и това ми беше балконът

# 184
Пини, прекрасна терасо-градина имаш  Heart Eyes

# 185
Много свежо и просторно, чудесно е  Hug

# 186
Това е страхотно, но излиза доста скъпо Sad
Аз съм се спряла на едни плочки. Баща ми им казва декоративен теракот. Има евтини варианти и най-важното - чисти се добре Simple Smile
Вижте това:
http://www.bgstroitel.com/article/preview/id/3258/
Моите на терасата са същите като последните, но в много светло бежаво и много бързо събират прах и пепеляци и като намокри малко и стават направо кални  ooooh! Не мога през ден да мия терасата (53 квадрата)  Tired

С най-обикновен маркуч или пароструйка с нея става за 10 мин и не става толкова кално,ама това 1 път годишно иначе дъждеца си го прави вместо теб....е от време на време по някоя друга метла Simple Smile
иначе се подържат лесно с едни масла /като лакове за такива настилки/
в един друг форум има цяла тема за тези настилки ако някой иска ще му го метна на лични че не знам дали е тип реклама да не мъ бият че в форум рекламирам друг форум:)

# 187
Ето тези са страхотни

Ама как се поддържа, идея си нямам  Thinking Праха ще влиза под тях, ако се измива с вода, най-вероятно ще изтича през канала  Rolling Eyes
ох това е великолепно Hug,но как ли ще се почиства праха и боклучките отдолу newsm78
С най-обикновен маркуч или пароструйка с нея става за 10 мин и не става толкова кално,ама това 1 път годишно иначе дъждеца си го прави вместо теб....е от време на време по някоя друга метла Simple Smile
в един друг форум има цяла тема за тези настилки ако някой иска ще му го метна на лични че не знам дали е тип реклама да не мъ бият че в форум рекламирам друг форум:)

# 188
Ето тези са страхотни

Ама как се поддържа, идея си нямам  Thinking Праха ще влиза под тях, ако се измива с вода, най-вероятно ще изтича през канала  Rolling Eyes
ох това е великолепно Hug,но как ли ще се почиства праха и боклучките отдолу newsm78

Страхотни са! Искам да си сложа такива на терасата. Искам да ми изпратиш на лични форума.

# 189
аз сега живея в къща и терасата ни продължава в градина ето така

но преди да се преместим, живеехме в апартамент и това ми беше балконът

newsm74

# 190
  • София

моето местенце /дано се е получило качването насничката, че ми е за пръв път...

# 191
  • София
ми не се получи.... Sad

# 192
# 193
# 194

Просто прекрасно  Hug

Извън темата ми е въпроса, но дивата лоза в колко дълбоки саксии е засята?

Общи условия

Активация на акаунт