От Франция до България - превоз на покупките ни

• 41 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
За Русе пратките се получават не от офис, а от соларно студио Thinking кой да попитам Tired Писах и на skype, нямам отговор още.
В пакета имам два чифта сандали-форумски, две детски панталончета, две детски тениски и set Rose.

# 361
  • Варна
Кажи после какво казват.

# 362
  • София
За Русе пратките се получават не от офис, а от соларно студио Thinking кой да попитам Tired Писах и на skype, нямам отговор още
Или отиваш на посочения адрес или звъниш по телефона.

И ще чакаме да споделиш...

# 363
Здравейте момичета, току що се взех поръчката от адреса в Русе. Имам само един въпрос-килограмите как ги смятат-на фр.фактура са ми отбелязани 1,76кг, а току що платих 11,97лв. Доколкото знам вземат само цена 1,50евро/кг, без допълнителни комисионни Уж чета внимателно, но смятам и не мога да я изкарам тази сума. Ако някой е наясно, моля да пише.
Благодаря предварително.  bouquet
Не попита ли там?
Ако има телефон за връзка попитай... струва ми се прекалено много, двойна сума е това. Предната ми поръчка беше толкова тежка и до Варна с Еконт платох 9 и нещо...лв. Нещата ми бяха в бял плик, не в кашон.

п.п. Хриси - това вече е... некоректно според мен. Дрехите са леки и явно на реално тегло няма да се изчисляват... и това променя определено цената за доставка. Thinking
Да, Флашче Hug И на мен ми се струва много... Confused

# 364
  • София
Нека ползвалите SmartDelivery да се изкажат там как се смятат кг на пратките...
На мен са ми пратили на мейла, че дължа 1,53 евро за пратка, тежаща 1,53 кг. Но предполагам е изчислявано реалното тегло, тъй като не е обемна- сандали, калъфка за възглавница, бански и чантата подарък.

Здравейте момичета, току що се взех поръчката от адреса в Русе. Имам само един въпрос-килограмите как ги смятат-на фр.фактура са ми отбелязани 1,76кг, а току що платих 11,97лв.
Това ми се вижда доста  Shocked В кашон ли я получи?

# 365
  • Русе
За Русе пратките се получават не от офис, а от соларно студио Thinking кой да попитам Tired Писах и на skype, нямам отговор още

Посоченият адрес е на соларно студио-фирмата / франсето-нз дали и фирма е/ явно няма офис. още с влизането ме питаха дали съм за маникюр или солариум ooooh!
В бял плик, както обикновено

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 14:56 от geri17

# 366
  • София

Посоченият адрес е на соларно студио-фирмата / франсето-нз дали и фирма е/ явно няма офис. още с влизането ве питаха дали съм за маникюр или солариум ooooh!
В бял плик, както обикновено
Трябваше да питаш дали маникюра е включен в цената за доставката... Laughing

Емче, откъде се взимат нещата от Смарт? От офис ли?

# 367
Еве, във ФБ пише че се взимат от магазина им в Дружба, бл.227, фото "Синьора"...Явно това пък е някакво фото Rolling Eyes Laughing Ще съм благодарна ако някой ми пусне скайпа на смарт деливъри, може и на ЛС. То се е видяло че с Русенци ще се развеждам Laughing, тия 15 лв. + доставка до СФ ми дойдоха в повече  Cry

# 368
Нека ползвалите SmartDelivery да се изкажат там как се смятат кг на пратките...
На мен са ми пратили на мейла, че дължа 1,53 евро за пратка, тежаща 1,53 кг. Но предполагам е изчислявано реалното тегло, тъй като не е обемна- сандали, калъфка за възглавница, бански и чантата подарък.

Здравейте момичета, току що се взех поръчката от адреса в Русе. Имам само един въпрос-килограмите как ги смятат-на фр.фактура са ми отбелязани 1,76кг, а току що платих 11,97лв.
Това ми се вижда доста  Shocked В кашон ли я получи?
И на мен  Confused  леле аз колко  ли ще платя до Кюстендил  Rolling Eyes

# 369
Сега и аз реших да измеря 2 кашончета средна големина от зимните намалени. По формулата за обем излизат:
-  едното да се равнява на 7кг (х 1,5Е = 10.50лв. до Русе.... отделно за пощата)
- второто - 8кг (х 1,5Е = 12 лв. до Русе само)

Гледах по бележките от ДХЛ колко им е било реалното тегло. Това второто е било 3,60кг реално тегло. Другото е било по-тежко - 6кг (чаршафи предполагам).

Ако са ми верни сметките, на намаленията да не стане по-изгодно да си плащаме доставка + 20%  Mr. Green А ако другите фирми изчисляват само на реално тегло, разликата ще е голяма и сигурно ще има доста преориентирани. Дано разяснят ситуацията.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 15:02 от Kokonut

# 370
  • София
Еве, във ФБ пише че се взимат от магазина им в Дружба, бл.227, фото "Синьора"...Явно това пък е някакво фото Rolling Eyes Laughing Ще съм благодарна ако някой ми пусне скайпа на смарт деливъри, може и на ЛС. То се е видяло че с Русенци ще се развеждам Laughing, тия 15 лв. + доставка до СФ ми дойдоха в повече  Cry
Хаха, значи в Русе ще правят маникюр или солариум, а в София ще  снимат поръчаните артикули... Joy Остава да разберем каква е "прИмоцията" на Пти Солей... Thinking

# 371
  • София
Ако са ми верни сметките, на намаленията да не стане по-изгодно да си плащаме доставка + 20%  Mr. Green

Ако пуснат чаршафи по 0.15 Е си заслужава да си платим доставката до БГ. Grinning
Определено за по-тежки поръчки не си заслужава да се ползват превозвачи. Peace

# 372
Еве, при Petit Soleil няма прИмоция Mr. Green Отиваш си на адреса и си я вземаш, не знам дали е офис, на мен ми я дадоха отвън като бях на адреса Peace
Теди, то в случая не са тежки, а са обемни. Т.е. за по-обемни неща и тежки може би да НЕ се полза превозвач...Защото моите пратки са 2.80 кг реално, а обемното тегло е 5.133 кг. ooooh! и от там - 15 лв. Sick
Не знам, все си мисля че по намаленията превозвачите ще си променят политиката и ще ни тарифират по реално тегло, но да видим...

# 373
Здравейте. Отново да пиша, че пратка все още нямам! От ЛР получих тракинг номер 8G43878679817, писаха ми:

Dear madam,

Thank you for your email regarding the delivery of your parcel.

I confirm that your parcel was delivered by La Poste.

However it is not possible to send you the scan of the proof of delivery.

If you contest the delivery of your parcel, please direct your question to the
postal services of your district.

For your next order, I suggest that you choose delivery to your address in Bulgaria.

Best regards.

А от Франсетобг ми отговориха: "Напоследък има големи неточности в информацията, която подават от Colissimo, така че този тракинг номер не би Ви свършил никаква работа. Очакваме в Русе пратки тази нощ или утре и искрено се надявам и Вашата да е сред тях!"

Май няма да получа нищо  smile3518.

# 374
  • София

For your next order, I suggest that you choose delivery to your address in Bulgaria.

Този текст ми светна една голяяяма червена лампичка!
Хубаво си преценете кой как и с кого ще поръчва... но добре ще е да не се набиваме много на очи.
Ясно ми е, че и те са наясно за превозвачите... не би трябвало да ги бърка това, че сме си намерили вратичка, ама знае ли се...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт