Акушер-гинеколози- Варна 4

• 150 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
един безумец , постът ви за пореден път ме убеждава колко абсурдно е цялото АГ плюс целия му персонал. Поне да бяхте се представил.
Постът ви съм си го копнала, че не се знае един ден знае ли се.
На мен пък ми хареса поста, не видях нищо обидно и абсурдно в него. И двете си деца съм родила в АГ болница и съм доволна от всички, дали е било късмет не знам, но защо ли и всичките ми приятелки споделят моето мнение?!! Явно всички сме късметлийки! Аз съм един позитивен човек, вероятно в това е разликата....

Радвам се, че ти е харесал поста! Бях написала нещо друго, но после прецених, че се изморих да се занимавам със спорове, които изобщо не са уместни. Всички тук сме жени и всяка една от нас, недай Боже може да попадне в моята ситуация.

Пожелавам здрави и пухкави бебчета на всички!!!   Grinning

П.С. Момичета, радвам се, че сте на мнение, че позитивизмът определя вече отношението на докторите към пациентите. Дай Боже повече позитивизъм тогава!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 15:29 от zuzi_79

# 121
  • Wolwedans
За съжаление бях дълго време в темата за "кюретаж и забременяване след това", имам злощастен и мъчителен опит в кюретажите - общо 4 съм преживяла, двата преди 1-то дете, съчетани с операция в Окръжна на Хеморагично жълто тяло на бременността /получих вътре коремен кръвоизлив през 8-ма гестационна седмица, оперираха ме и ми отстраниха яйчника, така след седмица се оказа, че бебето не е живо и ме кюретираха, но плода е останал вътре, та след още една седмица в адски мъки, болки и кървене ми правиха повторен кюретаж. Но беше отдавна и всичко е зад гърба ми. След първото раждане пак имах проблеми и 2 кюретажа заради обилен кръвоизлив, но все пак сега имам 2 прекрасни слънчица и гледайки как растат разбирам, че всичко си е струвало, всяка болка, всяка капка кръв! Повечето сме във форума не от хубаво, всяка от нас има своята история. Дано всички един ден да постигнем мечтите си Hug Hug Hug

# 122
Дано всички един ден да постигнем мечтите си Hug Hug Hug

На мен ето това ми хареса!!!  Hug

# 123
  • Варна
Скъпи дами, четейки темата се убеждавам какво огромно отношение за „истината” има гледната точка. Дори се осмелих да се регистрирам и да дам мнението си. Болно ми е, че имате такова мнение за цялата болница и нейния персонал, част от който съм и аз. Ще ви разкажа малко за нас:
1.   АГ болница по статут относно спешността не се различава от Окръжна. И в АГ болница и в Окръжна се извършва спешен прием на бременни, родилки и гинекологично болни жени, извършват се раждания, спешни операции и абразии, разлика няма. Не знам защо са Ви върнали под такъв предтекст, но това за мен означава” На нас не ни се работи, бягайте в АГ”. Единствения случай , при който пациентите трябва да бъдат насочвани към АГ болница е при очаквано раждане на недоносен плод, защото в Аг болница е единствения за североизточна България Неонатологичен център за отглеждане на силно недоносени деца.
2.   В АГ болница от 13.30 след обяд до 7.45 на следващия ден, както и в почивни и празнични дни има само двама дежурни в цялата болница- единия е дежурен в Родилна зала, а другия отговаря за спешния прием на пациентките, за спешните гинекологични операции и манипулации и за всички оплаквания постъпващи от пациентките, които са хоспитализирани. Мисля, че трябва да се проявява разбиране, ако екипа е в секцио или зает с нещо спешно в родилна зала, може да се наложи да се изчака дори и час и половина, толкова продължава едно цезарово сечение например. .....
....
Надявам се, че въпреки всичко има много майки, които гушкат своите съкровища, благодарение на нашите усилия и са ни благодарни за грижите и всеотдайността.
Често напоследък се случва да съжалявам, че съм избрал лекарската професия, въпреки, че безкрайно обичам работата си. Уморих се от всички упреци в медиите, в интернет пространството, навсякъде! Радвам се, че успях да откажа децата си и нито едно от тях не ме последва в безумието да си лекар в България.
Пожелавам на всички четящи във форума много щастие, любов и само хубави моменти през целия им живот!
Подпис: един некадърен грубиян от АГ болница
За пореден път се убеждавам , че АГ болница е ужасно здравно заведение.
Изумена съм , че в толкова голям град като Варна има само двама дежурни лекари в това специализирано здравно заведение. Това твърдение , ако е вярно , буди много размисли и належаща проверка от Здравни институции. А за специализантите ми е чудно , защо дават дежурства самостоятелно, след като те трябва да са прикрепени към лекари със специалност и трябва да работят под тяхно ръководство.
А по въпроса  , в коя болница им се работи мога да се изкажа , че и в  АГ болница не им се работи  .  Преди време ме върнаха от АГ болница , с документи от Окръжна за предстоящо ранно раждане , "защото не било хотел ". Е в Окръжна ме приеха и родих там. Понеже детото ми беше много недоносено го преведоха в куфар пак в АГ Болница , откъдето ме върнаха . Така , че трудно бих казала , че се преработват в АГ Болница.

# 124
И забравих да вметна,4е след смяната на управителя има АГ Варна има промяна към +++ .
Сръвнявам от   периода 2007г.
Д-р Минков оба4е има още много да работи по въпроса Peace

# 125
# 126
Елизабет, д-р Желязкова ще преглежда на 04.07. и 06.07.на Тодор Влайков.Телефон 603634

# 127
Елизабет, д-р Желязкова ще преглежда на 04.07. и 06.07.на Тодор Влайков.Телефон 603634
Да , аз си записах час за 04.07 . Благодаря ти . Някой по - пресни впечатления от нея има ли , млада била , но от няколко места ми я похвалиха.

# 128
Аз си водех ЖК при нея и бях много доволна.Не съм била с някакви проблеми, за да кажа как е като специалист по-задълбочено, но от това, което съм виждала и което получих от нея ми хареса.даже много се радвам, че дори и в майчински преглежда, че хич не исках да си търся друг гинеколог.Друг такъв лекар за мен е д-р Георгиев, но аз се възползвах от услугите му само за раждането

# 129
  • Варна
Здравейте, искам да ви помоля за съвет, вчера видях заветните 2 чертички на теста ми, но по принцип до скоро се възползвах от услугите на гинеколожка от София (лична моя позната), а сега бих искала да се преглеждам във Варна, за да не пътувам. Може ли да ми препоръчате конкретна акушер-гинеколожка във Варна, към която бих могла да се обърна  Embarassed

# 130
Здравейте, искам да ви помоля за съвет, вчера видях заветните 2 чертички на теста ми, но по принцип до скоро се възползвах от услугите на гинеколожка от София (лична моя позната), а сега бих искала да се преглеждам във Варна, за да не пътувам. Може ли да ми препоръчате конкретна акушер-гинеколожка във Варна, към която бих могла да се обърна  Embarassed

Аз ходя при Бочева и съм доволна. Мила, внимателна, обяснява. Ако искаш координати - пиши на лични, ще ти ги дам

# 131
  • Варна
Не е много по темата, но някоя от вас да е опитвала днес да се свърже с информация в "Св.Анна"? Дава ми постоянно, че мрежата е заета.

# 132
katerinaatan, лично аз бих ти препоръчала д-р Станислав Славчев в Св.Анна! Много е внимателен и определено води женските си консултации без да претупва пациентите си. На мен лично ми вдъхна страхотно доверие и спокойствие!

# 133
Здравейте! Можете ли да ми кажете по нещичко за следните лекари:

Д-р Кателия Александров
д-р Румен Шопов
д-р Яков (младши)

Интересува ме до колко са внимателни с пациентките, имат ли достатъчно дни за прием, какви са цените, дават ли болнични, с кои лекари работят за секцио... абе каквото се сетите ще ми е от полза  Grinning
А може и да ми предложите някой по-добър Laughing

# 134
Здравейте! Можете ли да ми кажете по нещичко за следните лекари:

Д-р Кателия Александров
д-р Румен Шопов
д-р Яков (младши)

Интересува ме до колко са внимателни с пациентките, имат ли достатъчно дни за прием, какви са цените, дават ли болнични, с кои лекари работят за секцио... абе каквото се сетите ще ми е от полза  Grinning
А може и да ми предложите някой по-добър Laughing

На теб за какво ти трябва доктор? Има значение, за това питам.
Аз мога да ти кажа само за Кателия Алексаднров, но не много. Срешах се с него само веднъж - внимателен, обяснява, спокоен е и е абсолютен професионалист. Занимава се с репродуктивни проблеми, и най - вече инсеменации и инвитро. Има цяла темичка за него, потърси я във форума. Лично аз останах очарована.

Общи условия

Активация на акаунт