Акушер-гинеколози- Варна 4

• 149 967
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Относно информацията в първия пост  - Д-р Кирчева вече не работи в "Манус Вита" . Кабинета й е в МЦ на ул. Брегалница (Юнайтед Медукъл )  Peace

# 16
И аз да се запиша. Grinning Дано до края на темата да имам повод да похваля някой доктор.

# 17
Колкото и досадно да е и аз се записвам.В старата тема някой питаше а д-р Желязкова.Ако става въпрос за тази, която е при Петинка Цветкова аз съм доволна от нея, но за съжаление й изгубих координатите.Последно роди и беше започнала да работи по малко, но не знам подробности.Иначе края на предния месец я видях в центъра на Тодор Влайков

# 18
  • Варненско мишле
Цялата бременност ми води д-р Желязкова.
Изключително доволна съм Peace- внимателна, отзивчива,добър специалист(макар и млада) и свестен човек.
Аз съвсем съзнателно се насочих към нея,понеже имах впечатления от времето преди да специализира АГ ,беше ми личен лекар.Преди тя  да роди разбрах,че се прибира към родния си край  и надали ще продължи да работи тук.Но това беше края на миналата година.А щом момичета имат по-прясна информация и са я виждали в кабинета, вероятно се е върнала.
Ако е така, веднага се насочвам към нея за АГ и бих я препоръчала на всеки , който търси лекаря,а не бизнесмена,виждащ във всеки пациент потенциална банкнота Money,както много нейни колеги (няма да визирам имена)
Ако някой има повече инфо или координати на д-р Желязкова ,моля да пише!

# 19
Немога да коригирам първия пост в темата. Embarassed
Като инфо промених само за д-р Атанасов и добавих д-р Слав4ев.
Ако може модератор да направи корекцията Praynig

# 20
Моя позната също ми каза за д-р Желязкова и я препоръча с две ръце. Тогава като ми каза името не се сетих , но след това ми изникна в главата , че Аника Б беше много доволна от нея също. Моята позната ми каза , че лекарката била в майчински и толкова.

# 21
Момичета, помагайте! Обадих се днес на Д-р Терзиева от МЦ Младост, за да попитам дали приема нови бременни за началото на Юни. Бях потресена от груботе й отношение. Категорично никога няма да стъпя при нея за каквото и да било. Преминах на вариант Д-р Христина Христова от МЦ САнита. Обади се някаква нейна колежка по телефона и ми каза, че не можело да говоря с Христова по телефона. аз й казах, че само искам да знам дали приема нови бременни за консултации по ЗК, а тя ми каза, че трябвало да отида да ми разсяснят техните условия за консултации, защото били по - различни от тези на други доктори  Shocked Shocked Shocked Ами направо се опулих.  #2gunfire Беше толкова нелюбезна тази жена, че с 300 зора й изкочпих работното време на Д-р Христова за дните след празниците. Ужас, писна ми от скапаното отношение на докторите и на всички в тази скапана държава, чак ми се доплака.

Молбата ми е , ако някой знае все пак какви са "тайните" условия за ЖК при д-р Христова, да помага. Също, ако някоя от вас ходи при въпросната лекарка, нека да сподели впечатления (може да ми пише на лични, за което благодаря предварително)

Чувам много добри отзиви за д-р Желязкова, но и аз не мога да открия как да се свържа с нея  Sad

# 22
Момичета, помагайте! Обадих се днес на Д-р Терзиева от МЦ Младост, за да попитам дали приема нови бременни за началото на Юни. Бях потресена от груботе й отношение. Категорично никога няма да стъпя при нея за каквото и да било. Преминах на вариант Д-р Христина Христова от МЦ САнита. Обади се някаква нейна колежка по телефона и ми каза, че не можело да говоря с Христова по телефона. аз й казах, че само искам да знам дали приема нови бременни за консултации по ЗК, а тя ми каза, че трябвало да отида да ми разсяснят техните условия за консултации, защото били по - различни от тези на други доктори  Shocked Shocked Shocked Ами направо се опулих.  #2gunfire Беше толкова нелюбезна тази жена, че с 300 зора й изкочпих работното време на Д-р Христова за дните след празниците. Ужас, писна ми от скапаното отношение на докторите и на всички в тази скапана държава, чак ми се доплака.

Молбата ми е , ако някой знае все пак какви са "тайните" условия за ЖК при д-р Христова, да помага. Също, ако някоя от вас ходи при въпросната лекарка, нека да сподели впечатления (може да ми пише на лични, за което благодаря предварително)

Чувам много добри отзиви за д-р Желязкова, но и аз не мога да открия как да се свържа с нея  Sad
Е вярвай ми след такова отношение  не бих отишла на ЖК при въпросните Naughty.
Има и други 4итави лекари работещи по ЗК във Варна. Wink

# 23
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчвам д-р Бочева.Всеки път гледа на видеозон,страхотен доктор.

# 24
А има ли някоя сред вас Заимов да е следял бремеността й и какви са ви впечатленията?

П.П. много неприятно с това бебенце, толкова често се случва...незнам вече какво да си мисля Cry

# 25
Препоръчвам д-р Бочева.Всеки път гледа на видеозон,страхотен доктор.

Тя ми е една от фаворитите за ЖК. Ти беше ми писала на лични за нея. Просто ми е далечко, но май това няма да ме спре. Благодаря ти още веднъж!  Hug

# 26
Незнам защо,но аз все си мисля ,4е този който ме следи на ЖК трябва и да ме изроди ,освен ако няма нещо изванаредно.Някак ми е странно някой да е запознат с мен 9 месеца,а изведнъж отивам при друг и той едва ли не хал -хабер си няма за какво иде ре4 и ме изражда независимо по какъв на4ин.Може би разсъждавам така,защото съм с проблемни бремонности Confused
При първата бременност бях при д-р Йорданова на ЖК,но ходих паралелно  и при д-р Александров защото тя не израждаше ,а той не работеше със ЗК.
Сега съм на ЖК при д-р  Слав4ев и мисля и при него да раждам жовот и здраве.
Пожелавам ви  успешен избор на ЖК и на лекар, при който ще родите прекрасните си бебета Hug

# 27
Незнам защо,но аз все си мисля ,4е този който ме следи на ЖК трябва и да ме изроди ,освен ако няма нещо изванаредно.Някак ми е странно някой да е запознат с мен 9 месеца,а изведнъж отивам при друг и той едва ли не хал -хабер си няма за какво иде ре4 и ме изражда независимо по какъв на4ин.Може би разсъждавам така,защото съм с проблемни бремонности Confused
При първата бременност бях при д-р Йорданова на ЖК,но ходих паралелно  и при д-р Александров защото тя не израждаше ,а той не работеше със ЗК.
Сега съм на ЖК при д-р  Слав4ев и мисля и при него да раждам жовот и здраве.
Пожелавам ви  успешен избор на ЖК и на лекар, при който ще родите прекрасните си бебета Hug

На мен ми е рано да мисля за раждането, но ако реша да си наемам екип, задължително ще ходя след 7 месец допълнително при някой от докторите, които израждат в Окръжна болница. Ще решаваме на ход. Надявам се да имам нормална бременност и всичко да мине по вода. Пожелавам го на всички!

# 28
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз така съм го замислила,след 7м. да ходя при Скочев.

# 29
Търся си АГ, който работи по ЗК, но не за бременност, а за обикновен преглед, цитонамазка и т.н.
Няма значение района. Моята спря да работи по ЗК и сега се чудя накъде да подхвана.

Общи условия

Активация на акаунт