Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 933
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Grinning
Добре дошла на  кокона Hug

# 196
  • Варна
Здравейте!
Днес ни се счупи закопчалката на столчето за кола. Искам да ви попитам, виждал ли е някой някъде във Варна да продават такива закопчалки? Благодаря ви предварително за отговора!

# 197
Здравейте!
Днес ни се счупи закопчалката на столчето за кола. Искам да ви попитам, виждал ли е някой някъде във Варна да продават такива закопчалки? Благодаря ви предварително за отговора!

За какъв стол? Може би в магазина, където сте го купили могат да помогнат.

# 198
  • Варна
Здравейте!

За какъв стол? Може би в магазина, където сте го купили могат да помогнат.

Стола е JUNIOR LUX. За съжаление в магазина ни казаха, че трябва да се свържем с вносителите. Дано ни помогнат,  иначе столчето не може да се използва за нищо.

# 199
Здравейте и от мен,

И аз чета често форума, но рядко намирам време да пиша. Искам да попитам Варненските мами, които са ходили скоро в делфинариума как е там положението. Ще пропътуваме 6 часа път за него с мънечкото и исках да знам дали си струва?

Интересна ли е програмата за деца? Има ли "закачки на делфините с публиката"? Дълга ли е програмата?

Гледах им сайта, но не съм сигурна, че намерих отговори на моите въпроси.

# 200
Програмата е 40 мин. Говорят на три езика и това отнема много време за иначе кратката им програма.. Сценарият е един и същ вече 25г. Влизане с лодка избират дете около 8-10г. Хвърляне на топки към публиката от делфините и някой друг номер..ти си прецени дали ще ви хареса.. аз не бих била толкова път само заради делфинариума, но ако така или иначе ще си в града идете го посетете..

# 201
благодаря за отговора.

Не ми звучи зашеметяващо интересно преживяването в делфинариума.... Sad Може и да се размине значи.... А защо говорят на 3 езика??????

# 202
благодаря за отговора.

Не ми звучи зашеметяващо интересно преживяването в делфинариума.... Sad Може и да се размине значи.... А защо говорят на 3 езика??????

Защото повечето посетители са чужденци.

# 203
  • Варна
Здравейте, искам и аз да се запиша в темичката! Казвам се Мария, а малкият ми син е на 3 месеца. Живея в Трошево, близо до кметство Младост. Засега предимно в района са ни разходките, тъй като нямам кола и е по-сложно придвижването до центъра.

# 204
 lisakumalisa, миналата година като харесаш във ФБ профила им и можеше да се използва 50% намаление. Трябваше да се разпечата някакви бланки и на касата като се представи се възползваше от намалението, иначе според мен е мн скъпо да иде едно семейство. Провери дали има и тази година такива промоцийки  Peace

Да питам някой посещавал ли е скоро Еко парка. Последно бях с децата пролетта? Лятото издържа ли се там?

# 205
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета, записвам се да следя темичката и съответно да се присъединя към групичката. Казвам се Марика , на 21г съм, за сега живеем до ТУ и си чакаме първата рожбица Simple Smile  preggo

# 206
lisakumalisa, миналата година като харесаш във ФБ профила им и можеше да се използва 50% намаление. Трябваше да се разпечата някакви бланки и на касата като се представи се възползваше от намалението, иначе според мен е мн скъпо да иде едно семейство. Провери дали има и тази година такива промоцийки  Peace

Да питам някой посещавал ли е скоро Еко парка. Последно бях с децата пролетта? Лятото издържа ли се там?

Мерси много за информацията за делфинариума!!!!

Във Варна имате Еко парк? Ще бъдем във Варна в края на този месец или в началото на другия. Къде се намира и какво представлява?

# 207
lisakumalisa , това е първото нещо което излезе от нета. Всичко е реално както го виждаш. Правят се пикници и е мн добре за един прекаран ден с деца ( особенно ) на природа, а и е близо до Варна  Peace
http://todor.posterous.com/4766193

Има ли още офертата за Делфинариума?

# 208
Здравейте мили дами, бих желала да се присъединя към групата. Казвам се Виолина с принцеса Диана  на почти 3 месеца, живея в кв. Левски

# 209

Общи условия

Активация на акаунт