Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Искам да споделя с вас едно откритие - пониленд в Орешак! Място, където децата могат да яздят, да пипат кончетата... Ние много обичаме коне и сме ходили да яздим понитата в Морската градина, но това тук е по-хубаво. Малко е далеко, но си заслужава децата ни да се докосват до истинските неща, не само да познават глупавите машинки за по левче. Препоръчвам ви , ето и линк за информация http://www.ponyland-bg.com/

В колко теми ще го препоръчате още ?

# 301
Момичета от Варна,
моля да помогнеte с неща, които са ви излезли от употреба и не са ви нужни  за едно новородено   момиченце       , да го направи. Осигурихме  нови количка и кошарка,козметика, опитваме се и мляко да осигурим, защото майката пие лекарства, заради които лекарите не и позволяват да кърми. Памперси ако са ви останали, също ще са добре дошли. Дрешки, бодита, .. каквото можете  да дадете, все ще им е от полза. Става въпрос наистина за голяма бедност. Бащата беше тръгнал да сковава легло от дъски на един строителен обект. Той работи, но плащат 200 лева наем и ...знаете какви още разходи биха могли да имат. Пишете ми на лични ,моля.

# 302
Привет и от мен! Нека се включа и аз в темичката. Вече съм мама на едно прекрасно момченце! Да ми е живо и здраво!

# 303
Момичета бихте ли споделили ако знаете, къде има магазин за бельо в който да продават що годе качествени сутиени? Преди си купувах такива от "Магазинчето на Ива" близо до Нептун, но са го затворили.. и ми е трудно да си намеря нов магазин за бельо, чиито цени и качество да ме устройват.. и като казвам качество - Триумф и идват скъпи, а китайските не ми харесват и нямат номерация за мен.. приемам всякакви съвети, особенно на дами които носят по голяма номерация..

# 304
Здравейте и от мен Simple Smile
Ще съм благодарна, ако някой ме насочи към магазин, в който  да разгледам колички на Obaby  bouquet

# 305
Момичета бихте ли споделили ако знаете, къде има магазин за бельо в който да продават що годе качествени сутиени? Преди си купувах такива от "Магазинчето на Ива" близо до Нептун, но са го затворили.. и ми е трудно да си намеря нов магазин за бельо, чиито цени и качество да ме устройват.. и като казвам качество - Триумф и идват скъпи, а китайските не ми харесват и нямат номерация за мен.. приемам всякакви съвети, особенно на дами които носят по голяма номерация..
В един магазин в Мол Варна видях, че има на приемливи цени от 10лв нагоре, Балкан нещо си май се казва (май така беше името). Аз съм доволна и от Лиска в Гранд мол, редовно има някакви намаления или промоции. Провери ги, даже ако има нещо интересно може да споделиш.

# 306
Здравейте и от мен Simple Smile
Ще съм благодарна, ако някой ме насочи към магазин, в който  да разгледам колички на Obaby  bouquet
Няма такъв

# 307
  • Варна
Момичета ,помогнете с избора на  детска торта?Откъде ?Вкусна и не много скъпа.. Praynig Praynig

# 308
За сутиени за по-голям бюст - едно магазинче до аптека Хаджолян зад театъра, много съм доволна и продавачката е много учтива. Има и български и немски, купувала съм на цени около 20 лв, не е като на Триумф Wink Иначе и аз имам проблем с намирането.
  А за детска торта - вече три години взимам от едно магазинче до подлез Шипка откъм областната управа, приемат само поръчки, не продават готови, доколкото знам, продават се разни сладки дребни неща, мноооого са вкусни! Тортите за деца са настина вкусни, само дето аз предпочитам да не е с картинка по принцип, защото снимките са като фолио и не са вкусни. Но това е навсякъде, там има варианти.

# 309
sky* има такъв магазин за бельо в подлеза до катедралата...този който е от към Владислав. Не му знам името, но със сигурност има за по-голям бюст. Майка ми от там си купува и е много доволна от качеството. Цената мисля беше някъде около 25 лв., но не съм съвсем сигурна.

# 310
  • София
защо не отидеш до аутлета на Триумф? Моя приятелка миналата седмица си взе оттам за 30-на лева. Моделите са от минали колекции, но изобщо не са лоши  Peace

# 311
  • Варна
Velina_p в сладкарница Маргарита зад Централна поща правят тортички за деца 20-30лв зависи от тортата  Peace
иначе може да поръчаш на някоя от съфорумките сладкарки, но поръчковите излизат между 60-90лв  Rolling Eyes

# 312
  • Варна
chapla,Virginity благодаря,и аз съм чувала за  сладкарница Маргарита ,сигурно от там ще поръчам..
За колко дни става поръчката,случайно някой да знае?

# 313
защо не отидеш до аутлета на Триумф? Моя приятелка миналата седмица си взе оттам за 30-на лева. Моделите са от минали колекции, но изобщо не са лоши  Peace

Къде се намира аутлета им? Да не би да е до Окръжен съд newsm78

# 314
  • Варна
Моля, пишете, ако имате инфо къде има по-богат избор дамски зимни якета (дълги)? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт