Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Kosi_bosi13 ,точно така,рамките са по-скъпи от стъклата.
Мерси,чакам и друг ако може да се включи,за да ги пообиколим. Hug

# 496
Здравейте,момичета.
Извинете,че нахлувам в темичката Ви,но бих искала да Ви попитам -къде има оптики във Варна и цените да са достъпни разбира се? Laughing
Предстои ни смяна на очилата на малката.На преглед ходим в Св. Петка.От там взехме първите и очила,но вече са счупени,а 100 и кусур лева не ни се дават наново ooooh!
Споделете,моля Ви Hug

Оптически магазини "Джой оптикс" - JOY Optics , тук от форума ги открих и съм възхитена и от обслужването и от цените, постоянно имат някакви отстъпки.
Найстина мога само да ги хваля защото преди да отида при тях много солено ми излизаше с тези очила на детето и ремонтите , когато му купихме рамка му отделиха и една да си има резервна в оптиката, никъде не са го правили,постоянно ходим да му коригират рамката защото я разширява и започва да му пада на носа той е много буен и не ни взимат нищо , а преди това винаги съм плащала,  ходихме   за ремонт и вместо да ги пратят за заварка срещу 10-15 лв просто ми подмениха стъклата на другата рамка . Така детето никога не е без очила без да ми се налага да купувам по 2 чифта , а тези новите ми излезнаха наполовина от доколкото съм давала досега.Ходим в оптиката която е в гранд мола, ако нещо друго се сетиш питай, мен ме спечелиха напълно.

# 497
Здравейте,момичета.
Извинете,че нахлувам в темичката Ви,но бих искала да Ви попитам -къде има оптики във Варна и цените да са достъпни разбира се? Laughing
Предстои ни смяна на очилата на малката.На преглед ходим в Св. Петка.От там взехме първите и очила,но вече са счупени,а 100 и кусур лева не ни се дават наново ooooh!
Споделете,моля Ви Hug

Оптически магазини "Джой оптикс" - JOY Optics , тук от форума ги открих и съм възхитена и от обслужването и от цените, постоянно имат някакви отстъпки.
Найстина мога само да ги хваля защото преди да отида при тях много солено ми излизаше с тези очила на детето и ремонтите , когато му купихме рамка му отделиха и една да си има резервна в оптиката, никъде не са го правили,постоянно ходим да му коригират рамката защото я разширява и започва да му пада на носа той е много буен и не ни взимат нищо , а преди това винаги съм плащала,  ходихме   за ремонт и вместо да ги пратят за заварка срещу 10-15 лв просто ми подмениха стъклата на другата рамка . Така детето никога не е без очила без да ми се налага да купувам по 2 чифта , а тези новите ми излезнаха наполовина от доколкото съм давала досега.Ходим в оптиката която е в гранд мола, ако нещо друго се сетиш питай, мен ме спечелиха напълно.
[/quote)

Оптика Призма на центъра до Казабланка, а имат и филиал, но там е по-малко разнообразието на Градска болница!

# 498
Благодаря Ви  bouquet
А,оптиката на клиника СВ ПЕТКА-скъпа ли е?
От там взехме първите очила на детето и ни стъпиха на 95 лева.

# 499
  • Нейде из лудите гори...
Знаете ли дали има във Варна занимания по йога на майки с бебетата им?

# 500
dobur den
mojete li da mi pmognete da si namerq rabota
az sam detegleda4ka
imam staj kato detegleda4ka izgledala sam 2 sobstveni deca
i otdelno sam gledala i drugi deca
ako mi pomognete 6te vi buda mnogo balgodarna

# 501
dobur den
mojete li da mi pmognete da si namerq rabota
az sam detegleda4ka
imam staj kato detegleda4ka izgledala sam 2 sobstveni deca
i otdelno sam gledala i drugi deca
ako mi pomognete 6te vi buda mnogo balgodarna

ВЕСИ 61 Ето тук (прилагам ти линка по-надолу) можеш да пуснеш своята безплатна обява, за предпочитане е да пишеш на Кирилица, т.к така много трудно ти се разчита http://www.bg-mamma.com/index.php?board=7.0 Успех! Peace

Знаете ли дали има във Варна занимания по йога на майки с бебетата им?

В Гранд Мола има, но е само за бременни или жени, не съм срещала досега такава комбинация, но не пречи да ги попиташ newsm78 Клуба е точно на 4 етаж срещу Крамер! Peace

# 502
Здравейте,
искам горещо да Ви препоръчам една оптика! Казва се "Св.Валентин" и се намира близичко до св.Петка ( точно зад Общината) на ул."Цар Асен" 14.Много са мили, любезни, работят много изгодно,с качествени продукти!

# 503
 Здравейте,аз също съм доволна от  JOY Optics

# 504
Здравейте. Някой сеща ли се къде мога да намеря масичка и столче за детенце? Гледах едни дървени в Сладури и в МК Явор, много са хубави - дървени  и шарени, но ми идват скъпички.

# 505
Здравейте. Някой сеща ли се къде мога да намеря масичка и столче за детенце? Гледах едни дървени в Сладури и в МК Явор, много са хубави - дървени  и шарени, но ми идват скъпички.

В Хиполенд има и в Джъмбо мисля, че видях нещо такова!

# 506

В Хиполенд има и в Джъмбо мисля, че видях нещо такова!

В магазин Рая има избор на такъв тип маси и столче с замисъл от анимационните филми и любими герой - Мики Маус, Принцеси, Влака Томи и т.н.

Дървените не са от най - евтините заради дървото. Може на гарата в Алба да има нещо на по достъпна цена  за сметка на качеството.

# 507
 Не зная дали в темата има бъдещи мами, но искам да отправя покана за сряда от 14.30 часа д-р     Хариева ще изнесе лекция на тема Първи грижи за новороденото в клуб Цветове в кв. Чайка.
 В сайта на клуба може да видите повече информация. А за всички нас които не сме бъдещи, а настоящи мами д-р Румен Стойчев ще гостува на 17 февруари естествено темата е хомеопатията.

# 508
Danu-Ani, благодаря за инфото относно лекцията, мисля да я посетя Simple Smile

# 509
  • на североизток от Рая
  Здравейте, момичета!

Съвсем скоро мислим да дойдем до Варна за да търсим рокля за абитуриентка. Ще ме ориентирате ли за магазини?
 Знам, че имало улица само с бутикови магазини и такива за булчински рокли.
 Ще съм благодарна на помощта ви!
 От Шумен съм./не че има значение/. Wink

Общи условия

Активация на акаунт