Кърмене навън

• 9 594
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
Защо пък да се правя на разсеяна докато кърмя?! Кеф ми е да кърмя. Не убивам. Давам живот. Това е най-естественото нещо в света. И си кърмех навсякъде без проблем. Не показно, но не и тайно.

# 61
Казах го за майките, които се притесняват да кърмят навън.  Rolling Eyes
Аз се притеснявам да кърмя навън толкова, колкото... да храня с каша. И също ми е кеф да кърмя.  Party

# 62
Palpite,

похвално. Дано повечето майки са като теб.  Simple Smile

п.с. Няма емотикона с бебе с цица в устата, иначе бих я лепнала с кеф тук.  Laughing

# 63

Аля Иванова, предлагам ето тази:  Rolling Eyes

breastfeeding

# 64
 breastfeedingМного странно-колкото повече расте малката принцеса, толкова не ми пука и си я кърмя на воля навсякъде(идва за жалост и момента, когато ще спра и това)

# 65
Кърмя си навън без дори да се замисля Peace Прикривам, колкото е възможно, за да не притеснявам околните... то на някои им пука, на някои изобщо... а някои специално идват да гледат отблизо Laughing

# 66
  • София
Я да ви питам как кърмите навън - отгоре ли си изкарвате гърдите или отдолу?
Аз ходя с едни широки и дълги потници, вдигам малко и подавам - нищо не се вижда.
Но има някои мами, въобще не им пука, ако се вижда гърдата.

# 67
Аз ходя с едни широки и дълги потници, вдигам малко и подавам - нищо не се вижда.
Повдигам блузата и давам и хич не ме интересува вижда ли се гърдата и колко се вижда. Гърди всеки е виждал и знае как изглеждат и си има собствени. В случая е важното детето да е нахранено Simple Smile

# 68
  • сред маслини и портокалов цвят
Вдигам блузата нагоре, по-дискретно е.

# 69
  • Пловдив
Изкарвам ги отгоре Wink Само едната, разбира се. И най-интересно е, когато бебо изведнъж пусне зърното Wink Затова кърмя навън по изключение.

# 70
  • Пловдив
Ами май зависи от блузата. Ако е свободна, отдолу е по-удобно. Нищо не се вижда, като сложиш бебето отпред. Но с някой тесен потник, ако тръгна да го вдигам, трябва целия корем да изкарам, че и другата гърда почти.  Wink

# 71
  • Варна
И отгор, и отдолу, и отстрани  Laughing Ние вече сме големи и искаме седнали, е там вече е шоуто да ме възседне и някой като извика да се обърне на 90 градуса със зърното. Морската градина вече ми знаят бомбите  Laughing. Но както каза шмърциплянку('гаси ника  Peace), важно е детето да е нахранено!

# 72
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Както дойде  Simple Smile
Когато съм сред повече хора си вдигам блузата. По принцип дрехите ми са подходящи и за двата варианта. Ако по някаква причина ме налегне срам (което ми се случва все по-рядко Mr. Green) си надявам пончото

# 73
Моето бебе предпочита да суче легнало, а навън не става. Разходките вече ни са по-кратки. Навън суче съвсем малко дори да е много гладна и чака да я сложа на леглото и да се нахрани. Ако сме по-далеч от вкъщи и рева не се разминава. А колко лесно беше преди! Ядеше навсякъде и във всяко положение  Sad

# 74
  • Германия

И друг въпрос: кърмачки, как се справяте с неудобната ситуация като сте навън и започне да ви капе от цицата и подмокри блузката (ако бебето го няма тогава) ?
Можеш да кръстосаш ръцете пред гърдите си и хем покриваш течовете, хем леко притискайки гърдите спираш за мъничко потока.Това в случай, че не си сложила подплънки.

Общи условия

Активация на акаунт