Тема Незабравима 199

• 32 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Монтана
Мили дами и господа-и аз се оттеглям!Лека нощ на всички!този път,както каза и Алиса,гледах серията с интерес и без да ми се спи,но утре ...чок,ама чок работа ме чака!И ще трябва малко да поспим! newsm46 smile3524 Sleeping
Беше ми много приятно в компанията на всички вас!До утре!

# 241
На Яамур Еда ще каже, че бащай е умрял.
Първо баща й "погреба" майка й, сега е ред на Еда да й сервира това.Вярно при други обстоятелства, но Яамур ще преживее и това. Sick

# 242
  • Монтана
Е, браво! Железен сценарии!  Не вярвам Джем Табак да няма отношение към този епизод! Той определено носеше почерка на най-добрите му серии! Тези около сватбата на Толга! За мен това е неговия прощален епизод! И ако някой не вижда това и с лесна ръка слага кръст на работата му, е най-малкото
несправедливо! Но, давайте да си критикуваме сценаристите! Там сме в собствени води!
ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

# 243
Първо баща й "погреба" майка й, сега е ред на Еда да й сервира това.Вярно при други обстоятелства, но Яамур ще преживее и това. Sick
Мила,какви са тези сценарии дето ги предполагаш,дано нещо я спрe...Надявам се Еда да не намери сили да и каже,да я излъже за определено време,докато я подготви и тъкмо да и каже и Харун да се появи...Наистина искам да ни го спестят това...

# 244
  • София

Май няма да й/ни се размине, осве ако нещо черезвичайно се случи междувременно и попречи на Еда да й каже. Или пак да не събере сили да каже и да измисли някоя "благородна" лъжа. Но Ямур ще види вестника и ще пита и в решаващия момент, ще се разбере, че Харун е жив. Ама пак ще останат 5 епизода за запълване.

# 245
Всичко във филма е огледалноV Еда ще каже на Ямур може би. Не винете толкова Мелда, мисля че в момента тя мисли само как по-бързо да спаси Харун, може би ще се обади на някого да каже че е жив, но незнам мисля си че ще звъни на Тюркян и тя нама да и вдигне, тогава може би следва Арас или Керем

# 246
  • София
Мила,какви са тези сценарии дето ги предполагаш,дано нещо я спрe...Надявам се Еда да не намери сили да и каже,да я излъже за определено време,докато я подготви и тъкмо да и каже и Харун да се появи...Наистина искам да ни го спестят това...

Ей, някой да не помисли, че съм преписвал от тебе?

# 247
И аз,дано не се стигне до там,че ще е повече от садистично за това дете,което премина през какво ли не досега  за своите 6 години Crossing Arms

# 248

Ей, някой да не помисли, че съм преписвал от тебе?
Ако пишехме в друга тема,може би... Но в тази това няма как да стане... Телепатията е налице... hahaha

# 249
Относно режисьорите - те работят по артистите и играта им,но в този род филми предполагам, че общуват и със сценаристите относно развитието на филма. Предполагам, че имат и отношение и могат да го налагат при необходимост. За първи път този сезон Арас не стоеше като дърво във филма. Това ми направи впечатление и то много силно.Предполагам ,че участват и при сглобяването на филма- най-малкото в избора на заснетите сцени.
Този епизод беше с друг подчерк и определено беше по-четлив. bowuu

# 250
  • Варна
В интересна посока тръгнаха нещата, пак неясноти, отворен финал на серията и почти никакви подсказки за бъдещото развитие на действието... ooooh! Всичко би могло да бъде- неща дето ги предполагаме, както и други, които и през ум не са ни минавали! Thinking
Бре, ще ни подлудят тия сценаристи! Crossing Arms Дано тоя път имаме фрагман в петък, и да не е толкова подвеждащ като тия от тая серия, че нищо не беше такова, каквото изглеждаше във фрагманите, да не говорим пък за снимките- с малки изключения! Crossing Arms
Лека нощ, че стана утре! bye

# 251
  • София
Ами да честитим на Аблата третия й пореден годеж с Харун и да си лягаме, предлагам аз. Малиии, това да си три пъти сгодяван и един път женен за Мелдището си е направо проклятие.

# 252
Ами да честитим на Аблата третия й пореден годеж с Харун и да си лягаме, предлагам аз. Малиии, това да си три пъти сгодяван и един път женен за Мелдището си е направо проклятие.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 253
От всичко най-много искам Харун да разбере за лъжливата бременност на Мелда.
Май това ще го научи от Бату на следващ етап.
Не разбрах дали сега тя не му каза, че Бату я изнасилил.

# 254
Относно режисьорите - те работят по артистите и играта им,но в този род филми предполагам, че общуват и със сценаристите относно развитието на филма. Предполагам, че имат и отношение и могат да го налагат при необходимост. За първи път този сезон Арас не стоеше като дърво във филма. Това ми направи впечатление и то много силно.Предполагам ,че участват и при сглобяването на филма- най-малкото в избора на заснетите сцени.
Този епизод беше с друг подчерк и определено беше по-четлив. bowuu
  love001  love001  love001
 Чеша си клавиатурата,че ми омръзна от сълзи hahaha
Наистина епизода беше много по-динамичен от последните няколко Peace

Общи условия

Активация на акаунт