Тема Незабравима 199

• 32 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Такааа , Бурак чатна , че Харун е жив и се обади да съобщи на Бату  Shocked Бату след това в колата гореше по телефона и пита ''Коя стая?'' После заговори пак за своите болни фантазии ''Този път няма да се отървеш от мен Харун!'' А Мелда се представи за годеница на Харун  hahaha hahaha
smile3555 smile3555 smile3555
Споко,това беше ,за да убеди лекаря в тезата си,че е по-добре да го преместят харун

Ох ....Рекси мило как да сме спокойни като тя се увърта около него . ooooh! А завърти ли се става опасно  Naughty

# 226
Такааа , Бурак чатна , че Харун е жив и се обади да съобщи на Бату  Shocked Бату след това в колата гореше по телефона и пита ''Коя стая?'' После заговори пак за своите болни фантазии ''Този път няма да се отървеш от мен Харун!'' А Мелда се представи за годеница на Харун  hahaha hahaha
smile3555 smile3555 smile3555
Споко,това беше ,за да убеди лекаря в тезата си,че е по-добре да го преместят харун
То ясно,че е заради това,ама чак не ми се вярва.. Можеше да каже например,че му е сестра,знам ли.... ooooh!

# 227
  • Монтана

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз лично друго не очаквам от Мелда! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 228

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз лично друго не очаквам от Мелда! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Joy Joy Joy Joy Joy

# 229
Може да има скок във времето.
В това време Еда-Яамур и отстрани Арас... newsm78
Еда дали е бременна?
100%
Питам се, защото когато си тръгваха от болницата, Арас говореше с доктора за изследвания.А докторът не каза да са открили, че е бременна.Предният път нали от доктор научиха, че е бременна?
Никъде не се спомена за бременност,на Еда й бяха сложили успокоително само
Рекси, мерси.
Значи Арас искаше да остане в болницата за изследвания. Хитрец, там може да седи до нея докато спи и да й гали ръчичката, а при Тюркян Керем няма да го трае много . hahaha
Керем беше много точен. И той обича Еда , а и от уважение към Харун може би , но режеше Арас яко.
Мисля , че Арасчо ще се бута между шамарите. Харун като се върне след операциите му, ще завари Еда с бебе и току виж реши, че е от Арас. newsm78 #Crazy

# 230
Спокойна нощ и от мен дами . newsm46  Утре ще  продължим да дерзаем  има за какво ,че както ни беше обхванала меланхолията......  hahaha hahaha. Peace Hug

# 231
  • Монтана
Ама така си е-кажете с коя своя постъпка Мелда помогна на сестра си и детето им????И това всичко-от любов към Харун.... smile3513 smile3513 smile3513 smile3513

# 232
  • София
Ясно - "годеницата" няма намерение на никого да казва и е много вероятно плана й за спасяване на Харун да успее. А и оправдание си има, понеже после ще твърди, че ако е била казала на Еда или Арас, това е можело да навреди на Харун и Бату да го докопа.  Май нещо такова ще гледаме следващата сряда. Иначе съм съгласен, че тази серия, макар и тежка,  беше добре изпипана и гледаема.  

# 233
Еда дали е бременна?
100%
Питам се, защото когато си тръгваха от болницата, Арас говореше с доктора за изследвания.А докторът не каза да са открили, че е бременна.Предният път нали от доктор научиха, че е бременна?
Рекси, мерси.
Значи Арас искаше да остане в болницата за изследвания. Хитрец, там може да седи до нея докато спи и да й гали ръчичката, а при Тюркян Керем няма да го трае много . hahaha
Керем беше много точен. И той обича Еда , а и от уважение към Харун може би , но режеше Арас яко.
Мисля , че Арасчо ще се бута между шамарите. Харун като се върне след операциите му, ще завари Еда с бебе и току виж реши, че е от Арас. newsm78 #Crazy
С такъв сценарий направо нов сезон могат да направят... hahaha Не че искам,някой да не си помисли такова нещо... hahaha

# 234
  • Монтана
Ясно - "годеницата" няма намерение на никого да казва и е много вероятно плана й за спасяване на Харун да успее. А и оправдание си има, понеже после ще твърди, че ако е била казала на Еда или Арас, това е можело да навреди на Харун и Бату да го докопа.  Май нещо такова ще гледаме следващата сряда. Иначе съм съгласен, че тази серия, макар и тежка,  беше добре изпипана и гледаема.  
Точно и ясно,както винаги,Петко! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 235
Еда дали е бременна?
100%
Рекси, мерси.

Златна рибке пепел ти на клавиатурата . hahaha hahaha hahaha Наште любимци заслужават тримката заедно щастливо да си чакат бебето и да му се радват  Praynig Praynig Praynig

# 236
Еда дали е бременна?
100%
Рекси, мерси.
С такъв сценарий направо нов сезон могат да направят... hahaha Не че искам,някой да не си помисли такова нещо... hahaha
Joy hahaha
Пепелче, серията ми хареса и взех да се вживявам в ролята на сценарист. Joy hahaha

# 237
Сигурно Мелда ще успее да премести Харун,и точно тогава ще се появи Бату,но няма да го намери-ще се разминат по асансьорите,както Еда и Мелда..Ако съдим по подсказките,че Харун ще се появи в 86-ти епизод,Еда няма да рзбере,че е жив поне до края на 85-ти.Надявам се нещо да се случи,и да не успее да каже на Ямур,че баща й е умрял.

# 238
Е, браво! Железен сценарии!  Не вярвам Джем Табак да няма отношение към този епизод! Той определено носеше почерка на най-добрите му серии! Тези около сватбата на Толга! За мен това е неговия прощален епизод! И ако някой не вижда това и с лесна ръка слага кръст на работата му, е най-малкото
несправедливо! Но, давайте да си критикуваме сценаристите! Там сме в собствени води!

# 239
  • София
Рекси, мерси.
Арас постъпи кавалерски,убеди или поне се опита да го направи,че всичко това Харун го е направил заради Еда и Ямур,че тя трябва да мисли и живее заради детето си.Е после й се обясняваше в любов,но влюбен е човека не мога да го виня за това.Въпреки всичко Керем беше прав-защо арас да е до Еда,като тя си има семейство и е редно в такъв момент те да бъдат до нея

Общи условия

Активация на акаунт