Тема Незабравима 199

• 32 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Дани, Боб, адмирации за стиховете Ви! smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 361
Боб,за Пострадал- smile3501 newsm51 smile3501

# 362
Аз пък въобще не разбрах кой с кого говори  Mr. Green На Мелда няма да й е за пръв път да навреди на Харун,въпреки добрите си намерения...но си мисля,че сега е нейният шанс за реабилитация.Харун трябва да бъде измъкнат от там...иначе нищо няма да го спаси от Бату и куршума.
И Бурак как може отново да помага на Бату-това е адски нелогично.Доста се колебаеше дали да се обади или не...накрая може да излезне нещо съвсем различно  newsm78 Дали пък няма да го прати за зелен хайвер  Laughing
Диди, и на мен ми направи впечатление, че Бурак разговаряше с някакви персонажи по телефона. След което разгляждаше чертежи, така и неразбрах от къде са...Насочи Бату към болницата,  в която вероятно е Харун. Но от къде изнамери такава информация, след като все още не се знае за самоличността на пациента   33uu 33uu 33uu
И аз нищо не разбрах от тези чертежи.
Да не е замислил месомелачка за Бату да прави...... hahaha Joy hahaha
Де късмет, де! Нещо повече, можем да помогнем в направата и... hahaha hahaha hahaha

# 363
Един поздрав за присъстващите..

http://www.youtube.com/user/kesara1262#p/a/u/1/gOvL0tvYEeE[/video]

# 364
  • София

Еха...супер е Мокси  bouquet.Водата успокоява........да скачаме при Хубавелко ,че и ние имаме нужда ....само като се сетя как изглежда сега  ooooh!

# 365
  • София
Аз пък въобще не разбрах кой с кого говори  Mr. Green На Мелда няма да й е за пръв път да навреди на Харун,въпреки добрите си намерения...но си мисля,че сега е нейният шанс за реабилитация.Харун трябва да бъде измъкнат от там...иначе нищо няма да го спаси от Бату и куршума.
И Бурак как може отново да помага на Бату-това е адски нелогично.Доста се колебаеше дали да се обади или не...накрая може да излезне нещо съвсем различно  newsm78 Дали пък няма да го прати за зелен хайвер  Laughing
Диди, и на мен ми направи впечатление, че Бурак разговаряше с някакви персонажи по телефона. След което разгляждаше чертежи, така и неразбрах от къде са...Насочи Бату към болницата,  в която вероятно е Харун. Но от къде изнамери такава информация, след като все още не се знае за самоличността на пациента   33uu 33uu 33uu
Де късмет, де! Нещо повече, можем да помогнем в направата и... hahaha hahaha hahaha
И да завъртим ....ръчката hahaha или ако е на ток ......да натиснем бутона....... hahaha
Гадничко звучи.......ама ще е заслужено......да му изправим къдриците на Къдрокоско.

# 366

Еха...супер е Мокси  bouquet.Водата успокоява........да скачаме при Хубавелко ,че и ние имаме нужда ....само като се сетя как изглежда сега  ooooh!

Едно от "тематичните"клипчета на Кесара!Мокси,подходящ момент да си го припомним-сигурна съм,че Харунски ще си върне формата още преди финала-ще му останат няколко "чертички"по лицето.А къде се загуби Кесара?

# 367

Мило, обличам банския и скачаме..

# 368
Да бе, Еда и Арас  Mr. Green Mr. Green
Тя за 4 години не се е взела с някой, а със сигурност е имало кандидати , пък сега ще мисли любимият си за умрял и ще се загаджосва  Mr. Green Laughing
Това на Еда няма как да й се случи  Tired

# 369
И да завъртим ....ръчката hahaha или ако е на ток ......да натиснем бутона....... hahaha
Гадничко звучи.......ама ще е заслужено......да му изправим къдриците на Къдрокоско.
newsm10 newsm10 newsm10

# 370
  • Русе
Да бе, Еда и Арас  Mr. Green Mr. Green
Тя за 4 години не се е взела с някой, а със сигурност е имало кандидати , пък сега ще мисли любимият си за умрял и ще се загаджосва  Mr. Green Laughing
Това на Еда няма как да й се случи  Tired
smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

# 371
  • Русе

ПОСТРАДАЛ

Лежа сред бинтове и марли
Безпомощен, отчаян ,сам
И мед.сестра не ми се нрави
Ядосан съм....не ме позна

Поне да можех да говоря
Уви...с маркуч съм в уста
Ръката лявата повдигам само
И правя го едва ....едва

Лежа си тук в болничната стая
Бату навярно вече е узнал
Че жив съм и от огъня избягъл
Ядосан е ....защо съм оцелял

Еда любима моя и едничка
Видях те ....ти обаче не
Премазана от мъката свирепа
Отнесена си ....в други светове

Мелда сега при мене е.... ридае
На свиждане навярно е дошла
Погледна ме и ужасена ахна
Уплашена от външния ми вид

Закъсах го.....и как ще се оправя
Безмилостно е времето тече.....
И няма време до..... финала
Май с маска ще съм на лице

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Боб, каква маска?! Това е Желязко Стоманенов, или Стоманко Желязков, все едно! hahaha Той да се оварди от Бату, бързо-бързо ще се надигне. smile3521

# 372
# 373
  • София
Боб, каква маска?! Това е Желязко Стоманенов, или Стоманко Желязков, все едно! hahaha Той да се оварди от Бату, бързо-бързо ще се надигне. smile3521
[/quote]

Мелда се е заела със случая........сама ли ще действа newsm78
Толоква присърце го прави...... та чак на отвличане ми прилича.
Леле сама някъде с Хубавелко.......и той нали е безпомощен ....ще слуша само без да може да и отговаря.Завалията само с главата ще кима а тя щастлива ще пърха около него Докато се надигне......ама каво ще надига Вени  newsm78.....това не си уточнила.
С отвара от билки ......маски на лицето му ще прави .....и така за финала да е окей Laughing

# 374

Мелда се е заела със случая........сама ли ще действа newsm78
Толоква присърце го прави...... та чак на отвличане ми прилича.
Леле сама някъде с Хубавелко.......и той нали е безпомощен ....ще слуша само без да може да и отговаря.Завалията само с главата ще кима а тя щастлива ще пърха около него Докато се надигне......ама каво ще надига Вени  newsm78.....това не си уточнила.
С отвара от билки ......маски на лицето му ще прави .....и така за финала да е окей Laughing
[/quote]
Абсолютно точно! Не ми стана ясно какво коментираха лекарите за състоянието на Харун. Златна рибка спомена за операции! Ако се стигне до там и Харун по-дълго време се задържи на легло,  ще й бъде в ръцете  и ще го изманипулира за нещо!

Общи условия

Активация на акаунт