С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 247
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Месечинке, благодаря ти за съвета! Ще я поогледам отново след няколко дни. А вербинката не я отскубнах, защото ми се стори, че има миниатюрни листенца на разклоненията. Може и да е преполята, то с тези ниски температури...

На всички са ви толкова зелени и цветни терасите! Hug И моята започва да се пробужда. Дивата лоза се раззелени, една латинка цъфна и нещо странно ми пониква в голямата саксия - дано е Кобея! Още няколко дни да заприлича на нещо и ще снимам да видите и да ми кажете, ако го познаете.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 22:24 от dididi

# 16
  • на североизток от Рая
   Здравейте!

Новата тема е така прекрасна още от първата страница! Благодарности, КучоHug

Аз се прибрах преди малко. Нямам какво да покажа, но пък мога да се поФаля. Купих си калибрахое и две газании. Едната вече има 3 пъпки. Като се отворят, ще ги снимам. Калибрахоето е бяло, имах такова миналата година и ще ви го покажа, за да разберете защо пак исках да имам. Цъфти обилно, красиво и дълго.

http://nelimarch.snimka.bg/flowers/cvetya.489666.19216335 като го купих
 http://nelimarch.snimka.bg/flowers/cvetya.489666.19357312 пораснало
 http://nelimarch.snimka.bg/flowers/cvetya.489666.19647518 красота в края на лятото  Heart Eyes

Хубав ден на всички!  Hug

# 17
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
привет в новата тема  Heart Eyes кучо, благодаря  Hug

единия ден вечерта и на другия ден сутринта

розите

маргаритки и смрадлика  Hug

# 18
и още един път  Blush

Blush гладиолите и кампанулата  Hug

и нещо за познаване  Mr. Green

# 19
Хоп, идвам с обещаните снимки ... в този албум ми е всичко което до момента е цъфнало ... чакам да цъфтят още 4 броя бегонии и 6 вида каменно цвете, всичко е с пъпки , дано скоро ме зарадват  Hug
http://shushy80.snimka.bg/flowers/cvetya-2011.593638.23519301

ПП Кучо , в саксията има още 2 различни цвята ... 3 корена купих и всеки е различен ... сега тръпна в очакване другите 2 веда какви са  Crazy , ако имаш желание , мога да провера в разсадника да нас и да ти пратя ако има ... всеки корен е на цена от 2 лв.  

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 20:17 от mmmshushy80

# 20
  • Gone with the wind
Ауууууу, Шуши - фуксията ти е приказна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам и аз такавааааааааа  Laughing
Ама съм алчна - всичко искам  Embarassed
Нели, ти май не видя специаният ми поздрав  Sad
Гооди, розите ти са страхотни  Heart Eyes
Диди, изрежи цветовете и внимавай сега с поливките. Според мен ще се съвземе. Да не би да си я преместила изведнъж на силно слънце?

# 21
Здравейте момичета Grinning да се цопна и аз тука при вас.Браво за новата тема Hug
А ето и снимката който обещах на нахалната гугутка
кучо
много красиви цветя страхотни цветове а Хипеаструмчетоти(чието име чувам за първи път Embarassed)е просто прекрасно smile3501
Мариетке аз съм тази с марантите Wink пулверизират означава да пръскам листата ли newsm78 Embarassed
медора прелестна градинка а колелцето ти е супер и аз имам същото
И изобщо всички сте показали големи прелести Hug

# 22
Гууди, видях силене в градинката ти, а при мен тази пролет никакво го няма. Най-вероятно миналата пролет съм го изскубала преди да му узреят семената. А си го бях захванала от лехата при един паметник на пристанището при вашият известен кораб преди години Joy
Така че, моля те, събирай му семенцата като узреят. То после бързо се разпространява.

# 23
  • София
Запис и от мен.

Ето и няколко цъфнали китки:

това го чакам с нетърпение да зацъфти:

а това ми е новата придобивка от днес:

# 24
 Flutter само запис за сега  Whistling

# 25
Гууди, видях силене в градинката ти, а при мен тази пролет никакво го няма. Най-вероятно миналата пролет съм го изскубала преди да му узреят семената. А си го бях захванала от лехата при един паметник на пристанището при вашият известен кораб преди години Joy
Така че, моля те, събирай му семенцата като узреят. То после бързо се разпространява.

Joy Joy кораба разпознах, ама кое е силене - не Thinking
 Crazy даже за сирене се загледах по едно време  Hug

никой не ще да познае нещото на последната снимка.  Mr. Green райска ябълка, почти цъфнала  Hug

# 26
  • на североизток от Рая
         Добър вечер, мадами!  Wink

Goody, добре че каза за райската ябълка, че нямаше да мога да заспя. Познати са ми листата, видях и онова, дето прилича на плодче, ама пусто - не мога да позная. Първо се замислих за смокиня, но листата й не са такива. Е, вече би трябвало да спя спокойно. Ще видим, де.  Mr. Green

Кучо, много се притесних, но не виждам специалния ти поздрав.  Blush И в старата тема "ходих" два пъти.  newsm78 Кажи, моля те, какво е! И извинявай, че не уважих желанието ти да ме зарадваш!  Hug Hug Hug

Гууди, да те питам нещо: гладиолите ще ги вадиш ли от това сандъче, или там ще останат и ще цъфтят? Не са ли нагъсто? То не че има правила понякога, де. На което цвете му е писано да цъфти, то си цъфти.

Аз виждам живот из саксиите. Сакъзчетата пускат листенца. Тук там има и оформени пъпки вече. Остана и тор да купя. Ама заплатата е в петък. Точа зъби вече.  Mr. Green

# 27
Да се запиша и аз в новата тема!  Поздравления, Кучо, много е красива!  bouquet
Преди малко дойдохме при нашите.. На тръгване нямах известие за красотите от Гууди и пак нахално отдох без него, ама няма никой  Confused Личи ми, че съм от "търпеливите" нали  Wink

Идвам при нашите /където донесох каланхоетата и останалите душици от Нели и ги оставих натопени да пускат коренчета/ и какво да видя в чашите?! Корени, нови листенца, пъпчици дори! Ужано щастлива съм! Утре си ги понасям към вкъщи и започва садене!  Heart Eyes Зверски много се радвам! До едно всички са с коренчета!  newsm44 Нели,  Hug Hug Hug

# 28
Гууди, това розовкото стелещото се по земата зад маргаритката е силене /плюскавиче/ Joy

# 29
  • на североизток от Рая
  Буболече, много се зарадвах, че си щастлива. То от поста ти си личи, че си въодушевена. Само се чудя, как покрай приготовленията за важния ден, имаш време и за цветя. Голяма цветарка ще станеш, шЪ знайш!  Naughty Мерака ти е налице, пък това е най-важното.
 Аз също си бях топнала каланхоета във вода и пуснаха коренчета. И от онова мъхестото имам едно натопено, и то пусна две коренчета. Та, и аз ще засаждам тези дни. Само дето на "косматко" му забравих името и се тормозя как да го открия.  newsm78

tzarina, хареса ми туй "силене". И в нета се порових. Много е нежничко. Обичам ги такива тревички.

КучоHug!

Буболече, разкрих го. Ура!

http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMA … ID=5&TYPE=ALL

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 22:28 от neli mar4

Общи условия

Активация на акаунт