С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 257
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Буболече, планувала съм за уикенда един Макдак (ти нали беше в Овча купел). Стига да не ме домързи, че ми е мноооого адски далече. Та ако се наканя и си свободна ще ти донеса Simple Smile

# 601
Оооо, Дони, много ще се радвам. Само мъжлето да не се засили пак към село съм на линия!!! Ще се разберем допълнително, дали ще се наканиш, пък и в тия жеги Crazy

# 602
  • Варна
Буболече,
честит двоен празник, да сте живи и здрави, много да се слушате и да си изкарате страхотен празник днес
bdbaloni

# 603
  • Gone with the wind
Буболечко и Буболеченце
Честит Ви празник - да сте много щастливи, много да се слушкате и вечно да се смеете
Честит празник на голямото и малкото дете  Laughing

За мушкатата - искам и аз, искам и за, може ли, може ли, може ли, може ли?  Embarassed
Хекси, лек път към Бг  Simple Smile. Какви детелинки предлагаш?  Ако е от тази червенолистата - може ли за мен  Embarassed

Ние малко се местим - малко, малко - от къща в къща - сега ми е много тегаво за градинката. Далиите и хемерокалисите ми тъкмо почнаха да цъфтят, мини розите са станали храстчета с пъпка до пъпка, хризантемите са буйни и огромни, лилиумите  са целите пъпчасали /както се шегува Боян - имат акне  Mr. Green /и т.н - не ми се ще да ги местя по средата на лятото, да не ги стресирам в тези жеги, но пък не мога да им се радвам всеки ден  Sad Поне орхидеите се сдобиха със заветния южен прозорец и мнооооооооого светлина. Надявам се да им хареса повече и да не хвърлят пъпки както зимата в сумрака

# 604
  • София

Още не е разцъвнало напълно,нямам търпение да го видя какво ще излезе,уж било някакво кралско мушкато...

И една калинка за вас...

# 605
Буболече, честито и на малката принцеса. Да ви е жива и здрава и да бъде най добрата кака.
Ку4о, ейтова нещо.
http://media.snimka.bg/2450/011154544.jpg?r=0
Майка каза, че и при нея има. Ако искате ще вадя или ще видя дали има още по магазините. 
Благодаря за пожеланието за лекия път. Дано успеем тази година да не стоим по границите. Уж се опитваме най благоприятното време да уцелим.
След 8 август може да съм в района на Варна. През останалото време съм Горна Оряховица, Търното, Стара Загора и помежду тези селища. Ако иска някой среща да пише.  Hug

# 606
  • на североизток от Рая
    Буболечееее, прегръщам ви!  Hug Честит рожден ден на теб и на Преслава!

Бъдете здрави, че това е най-важното!
 Ти бъди обичана и ценена! Преслава да е щастливо дете, да има много приятели, да слуша мама и да помага  много както тя може.  Laughing

Весел празник!
  Heart Eyes

Мушкато ще ви пратя в понеделник, защото идват почивни дни и ако го пратя утре, може да стои някъде забравено из пощите.  ooooh!

Чакам адреси от Царина, Кучо, НезитоHug Hug Hug
 Буболече, на теб да пратя ли или с Доника ще се видите в София?

Аз отивам да се помоткам, но пак ще поглеждам тук.  Whistling
 Хриси, ти като си дойдеш в Бг ми пиши, ще ти пратя тогава. Става ли така?

ГУУДИ, защо си на Илчов баир? И за колко време?
 Аз преди малко се върнах от работа и сега чак прочетох , че ще идвате. Пиши нещо по въпроса, моля, моля...

Мариетка защо я няма? Забелязвам, че скоро не е писала. Sad

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 16:05 от neli mar4

# 607
  • Варна
Хриси,
ще чакам включване след 8-ми Grinning

# 608
  • ГОре на черешата...
Мариетка е тука, ма има майстор в кухнята, банята  и тоалетната и нито мога да готвя, нито се изкъпя, нито да п***я като хората и направо ми иде да  #2gunfire някого. На всичкото отгоре тоз явно е пишман майстор, капе отвсякъде и сега чакам друг. Уф #Cussing out!!!

Но не мога да пропусна да пожелая Честит рожден ден на малката чаровница Преслава и на мама! Бъдете здрави, щастливи и много, много обичани!

# 609
  • Gone with the wind
Хриси, искам  Heart Eyes
Нелка, ей сега пускам адрес на лични.

Сега да споделя за комшийката - кога как види мен или Боян, все за цветята ми говори. Иска си жената, ще й дам - не ми пречи, не ми тежи, обещала съм. Тя обаче, за да се подсигури полива сутрин с маркуча и мойта градинка. Слушам я сутринта от втория етаж как обяснява на Боян през оградата- "аз ще й ги поливам, тя чепчици ще ми даде"  Heart Eyes
Сега се засекох и с мъжа й на двора:
-Тинчето много ти харесва цветята, само за тях говори. Къде ги намери такива?
- На улицата  Wink
- А, на улицата - и аз искам да си намеря така на улицата, ама няма  newsm78
- Ще й дам, ама на есен, че сега малко тегаво ще им дойде пресаждането
–Ми да! Ти ще й дадеш оттвоите, тя ще ти даде нейните и така!
 Mr. Green

# 610
Кучо, на село такива комшийки си имам и аз колкото щеш Joy
Не ме е яд напр. за една чепка, ама като ги зная някоя какви са отредници, още повече цветарки....направо сърцето ме боли да си кърша китките за такива.

# 611
  • София
Мариетке, нали знаеш - майстор да ти влезе в къщата дано Simple Smile))

# 612
  • ГОре на черешата...
Ъхъм Confused.
Вторият майстор не дойде. Още си капе. Бясна съм Twisted Evil.

# 613
  • на североизток от Рая
  dididi, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди здрава и обичана! Дано да си заобиколена само с усмихнати и положително настроени хора! Hug

Вече съм си набелязала мушкатата, които ще ви пратя. Обаче в тези горещи дни дали ще оцелеят докато стигнат до вас? То май мушкатото е добре да завехне, преди засаждане, не съм сигурна, де.

Имам почти разцъфнала орхидея - бяла. Но цветът е само едничък. Толкова се радвам като я гледам. Дали ще падне цветчето ако я преместя в стаята на дъщеря си? Тя я иска при нея. Обаче не смея да я мърдам.

А пък бенджамините ми - и пъстрият, и зеленият, започнаха да губят по малко от листата си. Въздухът ли е сух?  newsm78 Не ги пръскам, разбира се.  Blush А те сигурно това искат.

Сакъзчетата ми прецъфтяват и май нямат много нови пъпки. Същото е  и с газаниите ми. Поумориха се да цъфтят нещо.

И накрая да споделя нещо, което най-вече ме вълнува днес: за първи път шофирах с инструктора. Няколко дни ходя все на теория, но днес за един час бях на пътя. Като стихия съм, да му се не види. Все увеличавам скоростта, а той не дава от първия път. Ама като ме влече.  Crossing Arms Обаче със скоростите съъъм  ooooh! ooooh! ooooh!. Как ще става, умът ми не го побира.
 Спамя вече, затова ви оставям и ви желая хубав ден и да си намерите хладно място за релакс!  bouquet

# 614
Много благодаря на всички за хубавите думи!!!!  Hug
Нели, няма да те тормозя с мушкатце, че не си седим много вкъщи, пък и контракциите ме започнаха и не съм сигурна колко още ще изтрая у дома Wink  Hug

Рождения ден не мина без цветя! Едно фалче от снаха ми и брат ми, а от мъжлето "палма" както сам каза Simple Smile Не го знам как се казва, ще потърся.. листата ми са като на ветрилце нагънати и "срязани" накрая.. Rolling Eyes Само трябва да го пресадя, че ми се струва в ужасяващо малка саксийка...

Общи условия

Активация на акаунт