С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 253
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Низиии, прекрасни са !!! Дълъг и щастлив семеен живот им желая Simple Smile

# 631
Нези, страхотно е младото семейство! Все така усмихнати и щастливи да са! Да им се случват само хубави неща!  Hug

Дони, онзи ден като каза за мушкатцето, което може да ми дадеш... се замислих.. Дали не си и ти от един квартал с 'О'?  Rolling Eyes Или само така си мисля аз... Минавахме през него последните няколко дни доста пъти, та все оглеждам тераси осеяни с цветя и за теб си мисля... Ако не си от там други са отнесли възхищенията  Joy

# 632
  • на североизток от Рая
   Здравейте отново!  Heart Eyes

Нези, започвам с теб. Честита ти снахичка. Като гледам колко е млада и нежничка. Обичай я много! А тя да те уважава и цени истински. Синът ти доста малък се е дал. Wink Що тъй? А и ти си млада и хубава свекърва. Много са красиви! Дано да бъдат щастливи и да побелеят на една възглавница, както старите хора казват!  HugПусни още снимки, не ни жали.

Царина, аз май не засях космос пролетта. Нямам такова цвете изобщо в градината. Или пък не съм видяла.  Rolling Eyes Пак ще огледам като отида на село, но ми се струва, че пропуснах да засея. Blush

Кучо, успокои ме за картофа. Беше ми станало мъчно, че умира. Дано поне грудката да е жива. Praynig Вече ще поливам само с отлежала вода. По принцип спазвам това правило, но вчера сгафих  и то си пролича. Blush

Ще чакам да пишете за пратките.

Хубава вечер на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 22:49 от neli mar4

# 633
  • Gone with the wind
Нези, прекрасни са - толкова ухилени, чак очите им се смеят  Heart Eyes
Желая им да са много щастливи, все така усмихнати и само хубави неща да им се случват.

Булката е прекрасна,  толкова е слънчева  Heart Eyes

# 634
  • Gone with the wind
Качих малко снимки - май май почти нищо не съм снимала  newsm78
Тигридиите ясно - или хващам пъпка и прецъфтял цвят, или докато се наканя да взема апарата и те прецъфтели, но далиите как съм ги пропуснала - ще им направя специална фотосесия  Laughing

Лоша снимка на хипеастручмче - сега е с 2 цъфнали цветеноса, но цветът е доста труден за улавяне - като кадифе е Heart Eyes

Хибискусите ми, които не правят листна маса, но се късат да цъфтят - за разлика от бабешко-червения, който пък прави много листна маса, но не иска да цъфти

# 635
Ку4о, ти ли искаше детелинка? И такава ли?

Ако е така, на драго сърце!  Hug

# 636
  • София
Добрютрооо Simple Smile
Влизам първо да ви се оплача - МРАЗЯ БЕЛОКРИЛКИИИ #Cussing out Ей, листата изгорих уморявам ги за ден и после хайде пак нови #2gunfire Бясна съм.Дайте акъл с какво да ги моря. Офъках голямото ми кралско мушкато - дано нещо се спаци. Иначе бялото вече му избиват нови листа, след злополучно изядените от зелени гадини и белокрилки Twisted Evil Отделно в едното съндъче сакъзи пъпките и цветовете са като попарени - снимала съм и довечера ще приложа мат'риал. Възможно ли е да е от слънцета, че са на пряка слънчева светлина целодневно?
Буболече, мда с О ми е квартала  Joy Както се бъзикаме Орланденбург, но съм в пряка на главната улица Simple Smile И нещо, което е действителен случай: Мъж ми бил в баскетболния отбор на СМГ и го питал някакъв - ти къде живееш? Нашия казал: В Орландовци. Другото момче го погледнало учудено и му казала - Да бе да, в Чикаговци Joy
Имам приятелка в САЩ, която пък живее в Орландо и писмата ни са от Орландовци до Орландо  Joy
Кучо, запалваш ме нещо и по Хибискуси ми се струва newsm78 Лесни ли са за гледане?
Малиии, що саксии насабрах зимата къде ще ги прибирам. То място има, но е студено. Ако не е студено е тъмно. Угодия нямам Simple Smile
ДА поработя малко  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 13:50 от Доника

# 637
Ох, уби ме с това Чикаговци  Joy
НЕЛИИИИ, моя косматко си има детенце!!!!! Тъкмо вчера се чудех как ще стане такъв голям като този на снимката, която ти намери в нета... Издънки ще пуска, ще се разклонява този ли.. и ето!!! Ох, много ми е кеф!!!! Любимото ми цвете!!!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 11:29 от г-жа BubolecheMeche

# 638
Доника,разбирам те! И аз вдигнах ръце вече от тези белокрилки. С какво ли не опитах и еднствения ефект е ,че цветята изглеждат ужасно. При мен тръгнаха от фуксиите и заразиха почти всичко. #Cussing out Направо съм на път да се откажа да отглеждам фуксии...много ми е жал ,но май ще се разделям с тях . Sad

# 639
Днес само спамя, затова сега идвам със снимки!  Embarassed

Последния останал непрецъфтял цвят от гладиолата... Снимах макар и малко попреъфтял, защото не знам другите 2 същите ли ще са  Blush

Косматкото с новото попълнение  Party

Любимата ми вербенка се разцъфтя!  Heart Eyes

Подаръка от мъжлето за рождения ден...

И от снаха ми и брат ми..

И накрая, но не по значение - поливачката Laughing

# 640
  • на североизток от Рая
    Привет и от мен!

Буболече, затъжих се за теб!  Hug Много ти е хубав цветът на гладиолата - като сладолед пъпеш е.мммммм.
 Видях, че и някои от моите гладиоли имат цвят вече. Чакам да се отворят и да се хваля.
 Буболече, и другите ти цветя са много хубави. И орхидеите ти се увеличават.  Whistling
 А пък косматкото ти е много рахитичен нещо. newsm78 Отрежи го, не го жали, ще се разклони така и ще заякне. Установих, че не иска слънце. Моят е на северната тераса, пече го само сутрин. Има вече три нови издънки и от  стъблото му избива разклонение. И е по-дебел от твоя, което отдавам на по-сенчестото място. Peace Преслава е сладур и прилича на теб! Heart Eyes Цункай я задължително.

Кучо, хибискусите ти са страхотни. Какви цветове имат само - мечта.  От Кауфланд ли си ги купувала? Гледам, че там пускат такива. Аз моите все ги проверявам, но пъпки йок.

ох, днес кормувах за втори път, но пак се гипсирах.Какво да правя?отпускам се чак към края на кормуването.  ooooh! ooooh! ooooh!

Hug Hug Hug

# 641
Грам слънчице не го огрява... Ако го отрежа над раклонението, което е пуснал... и бодна отрязаното в същата саксия?  Rolling Eyes

# 642
  • София
Ето ми и болниците Sad

Тия са изгорели от слънцето ли, що ли newsm78

# 643
  • гр.Златица
Снимани преди малко - слънцето е силно и снимките са с телефона,но все пак ,да се разпиша сред красотите...

Сочни кайсии

Най-новото попълнение ,цъфнало сутринта

Сакъзи

# 644
Медора, сакъзите ти са чудесни Peace Както и кайсийките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт