С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 246
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • на североизток от Рая
   popii, действаш ми освежаващо!  Hug Благодаря ти! Аз се оправих. Майка ми дойде до нас с брат ми, даже ме водиха в Кауфланд на разходка. Аз тръгнах, за да си купя орхидея, не за друго, но имаше само бели, пък аз си имам такава.
 Листовки решавам два дни вече, правя грешки, и то - глупави, от недоглеждане. Както и да е.

Стискам палци за твоята мама. Дано бързо да се възстанови жената. Давайте й кураж.  Hug

Много обичам слънчогледи. Харесаха ми твоите снимки. Оживиха страницата и пустата тема днес. Може би момичетата използват пълноценно почивния ден.

На поспаланкото му казваме - Съмни-мръкни.  Laughing/Мирабилис е името му/.

Хайде чао и от мен!  Hug

# 706
здравейте момичета.
Нели, и аз съм тук но много свито и натоварено тези дни и само ви чета. Не ми се пише.
Събирам багажи, занимавам се с Вики и така. Утре имат празненство. Трябва да направя нещо за ядене, че след това има хапване и пийване.
Ку4о, няма да се притесняваш че ще вадя детелинка. Имам доста, а и ги оставям да се спасяват почти сами като тръгнем.
Искам само да помоля теб и Нели да ми драснете по един адрес на лични. Мисля, че и на двете адресите ги имам, но нямам време да ровя.
Буболече, ако искаш ще правя и на теб банан, но докато си дойдем не знам дали ще имаш възможност да го прибереш. Смятам още като се приберем ( дано всичко е наред) и да пратя.
Попи, много хубави снимки.
Месечинке, вероятно ще се обадя като сме в твоя район. Мислим за Албена тази година, но поне час дано намеря да се видим. Hug Виктория е хвърлила око на твоите писанки.
Тук е 10 градуса и се чудя как да тръгваме  за Бг. Много горещо е май при вас. Лека вечер на всички.

# 707
  • Gone with the wind
Аз само на бързо минавам - довечера в къщи ще направя нова тема. Предлагам да изберете снимка на някоя от девойките за заглавния пост и предложения за име на темата приемам  Laughing
Нели, защо режеш картофките? Остави стъблата сами да си паднат - нека грудката си изтегли всичко възможно от тях. Не се притеснявай - догодина пак ще изникне. Сега не рови по саксията, за да може корените да поизхранят грудките и това е.

# 708
Малко слънце днес от мен, след ужасната градушка късно снощи.

# 709
Нелка, тоя моя косматко няма късмет.. Тъкмо се бях нагласила сега като се приберем да го отрежа. Прибираме се и какво да видя? От всяко междулистие излиза по нещо... Жал ми е сега  Heart Eyes Ще го оставя такъв висок и слаб, дано заякне... Mr. Green

Хекси, няма да те ангажирам сега, че положението е сложно Wink Благодаря все пак Hug

# 710
  • на североизток от Рая
                 Hug Здравейте, ЦВЕТНИ!  Hug

Буболече, това, че от междулистията на "косматко" излизат издънки е добре. Значи се развива и расте. Моят е така. И стъблото му заякна. Като искаш, пак можеш да отрежеш връхчето. Пробвай, нищо няма да му навреди.

Царинка, съжалявам за градушката. Тук не е падала все още, но и аз от това се притеснявам. Кофти ми става като виждам по новините какви поражения прави на хората. Но, така е, природата властва над нас.
 А пък слънчогледите ти влизах няколко пъти да ги гледам днес. Греят, греят на страницата! Обичам ги. Винаги гледам слънчогледовите ниви и не мога да им се нагледам.

Кучо, малкото картофче няма да го отрежа. Ще те послушам и ще го оставя да виси нещастно в саксията. И грудките няма да бутам.

А за темата имам предложения за заглавие. Сигурно ще има  предложения и от другите момичета. Аз дълго мислих, но всичко, което сътворя е дълго и неподходящо. Ето на тези се спрях накрая, прецени стават ли.  Blush Blush

"ЦВЕТЯТА - слънчевата нежност на природата"
  "С ЦВЕТЯ и красота ще напълним темата" /май имаше подобно заглавие/
  "Хубави цветарки с хубави ЦВЕТЯ са добре дошли в темата"

А снимка не бих могла да ти предложа. Мислих, но за мен всички показани цветя са красиви и подходящи.

Хубава вечер и чакам новата тема!

# 711
Помня, че и на тате картофчетата стояха клюмнали и си съхнеха стъблата до последно... А после.. вадеше грудки като от огнище с обикновени картофи.. Беше принуден и да хвърля, че имаше щайги вкъщи..
Ето какво ще ви искам като му дойде времето! Картофчета!  Heart Eyes

Забравих да се похваля и какво си намерих! Тъмно сакъзче като на Мариетка... ще ми се да се появи и тя, за да й се похваля лично.. липсва  Confused

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 19:55 от г-жа BubolecheMeche

# 712
  • ГОре на черешата...
Буболеченце, прочетох и ти се радвам Heart Eyes...извинете ме, наистина не пиша, но никак нямам време - бъдещата ми снаха и девер ми са тук, вкъщи, сватбата наближава и всички сме под пара...а тази нощ заминаваме на море, ще ви наглеждам и оттам, липсвате ми и на мен, скоро ще имам повече време.

Всички сте показали прелестни цветя, видях ги Peace!

Царина, любимите ми слънчогледи. Съжалявам за градушката, дано няма големи повреди. При нас бурята миналата седмица наклони доста дървета в овощната ни градина, отрупани са с плод, подпряха ги мъжете уж, дано се закрепят Rolling Eyes.

Това е, лека нощ на всички Hug!

# 713
  • Gone with the wind
Царина, съжалявам за градушката  Hug . Надявам се пораженията да не са големи
Буболече, ще ти дам картофче на есен - октомври, ноември
За темата - сори, че не пуснах нова но снощи с тази буря нямах нет - и телевизия нямахме. Добре поне, че не останахме без ток. Боян се жалва, че 2 нощи не бил спал заради гръмотевиците - аз такива прблеми си нямах - къртих като пън. Ще се пробвам да пусна тема следобеда ако попривърша задачките, ако не - довечера - надявам се този път да няма проблеми с нета

# 714
  • гр.Златица
Предложение за тема :

УХАЯТ ЛИ ЦВЕТЯТА ЩАСТЛИВА Е  ЖЕНАТА

# 715
  • на североизток от Рая
   Medora, интересно заглавие.
 Обаче, като се замислих, от моите цветя ухаят единствено петуниите, но аз пак съм щастлива. Независимо, че другите цветя не са ароматни. Красиви са дори листнодекоративните, които нямат цвят и аромат.
 То това са разсъждения, разбира се, не противореча на предложението ти.

Кучо ще реши. Пък аз вече съм нетърпелива за нова тема.  Flutter

# 716
  • ГОре на черешата...
Ехоооо, привет от морето! Ако знаете само какъв нацъфтял спатифилиум ни посрещна в хотела, ще го снимам и ще ви го покажа като се върнем.
Поздрави на всички Hug!

# 717
  • DE
Влизам на бързо да покажа кой цъфна Mr. Green Ох очаквах с нетърпение белия лилиум
За мен е все едно какво Ще е името на темата. И само "нашите любими цветя" да се казва, тук е пълно с красоти Hug

Тцарина, страхотни снимки на слъдчогледи. Прекрасни са!
Медора, бяло е моят цвят! Жабката е много сладка Mr. Green
Мариетке, весело и топло море. И Ще чакам новия пътепис. Много хубаво разказваш Hug

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 19:01 от matze

# 718
  • София
Една пеперудка и цветенце и от мен...

# 719
Здравейте момичета днес беше операцията на майка ми и мина много добре даже я пуснаха да се прибере в къщи много съм щастлива миналия път я държаха 3 дни.
нели много се радвам че съм ти подействала добре и че си се оправила за грешките не се тревожи като идеш на изпит ще мине добре винаги е така трябва просто да си уверена в себеси  Hug
ку4о предложението за темата ми е ЦВЕТЯТА РАДОСТ ЗА ДУШАТА
Лека вечер на всички много хубави китки сте показали  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт