С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 267
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
newsm09 Той наистина красавец ще излезе!!! Това цялото 1 растение ли е?!  Shocked  Heart Eyes
Каква ти сватба, китките ми имат корени  Crazy Сватбата ще си мине и замине  Joy

# 31
Много сте бързи, да не се заблее малко човек и сте изписали темата:)

# 32
  • DE
Благодаря за новата тема и чудесното заглавие Hug

Кучо, накара ме да се изчервя пред монитора. Благодаря за товя че си избрала моя снимка за начало.

От мен един цветен поздрав за вас

# 33
  • Варна
Ето какво цъфна днес при мен:

# 34
Месечинке,страхотно е! Heart Eyes Толкова красоти видях вчера тук,че ако щете ми вярвайте ,но тази нощ съм ги сънувала!  smile3524 Flowers Sunflower  За фуксиите ku4o е отговорила,аз така или иначе не съм гледала студоустойчиви фуксии за двор. Моите са в саксии и си ги прибирам през зимата. ku4o,аз мисля ,че също имам такава червена фуксия,но още не е цъфнала... Да знаеш ,че съм готова на размяна. Peace  От мен малко висящи кошници- 

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 08:58 от nezito

# 35
  • Gone with the wind
Нези, хич не съм сигурна, че ще си отгледам фуксиите, но каквото друго кажеш - давам за тази красота  Laughing

Каква ти сватба, китките ми имат корени  Crazy Сватбата ще си мине и замине  Joy[/b][/color]

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сладур голЕм си  Heart Eyes

Попи, снимката с гугутката е страхотна  Heart Eyes

Анита, канадското ти мушкато е прекрасно и без да цъфти. И новото англичанче е приказно

Месечинке, какво е това - хем ми изглежда познато /великденче/, хем не съм сигурна, че е то  Embarassed

# 36
Просто ще ме довършите!   love001
popii това не е гугутка, а гълъб и то някакава фешън порода!  Mr. Green
Месечинка виторога като ти видях китката се сетих за сватбата и "цветната" ни булка-  BubolecheMeche   Joy

Каква ти сватба, китките ми имат корени  Crazy Сватбата ще си мине и замине  Joy[/b][/color]

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сладур голЕм си  Heart Eyes

+1  newsm10
Тази китка е позната под името "свекървин език"  smile3521 - епифилум
http://www.google.bg/search?hl=bg&client=firefox-a&hs=qP … 4l379l913l1.3.0.1
Бреее, то не са фукли, то не са петунчовци, все красотички сте показали!   bouquet

# 37
  • Варна
Ku4o,
кактус е - епифилум Simple Smile От 3 години го имам, чак сега се накани да цъфти. Някой ден се надявам да стане ей такъв  Laughing

Гугутката (или гълъбът Laughing ) наистина е голям сладур Hug
Страхотни цветя на последните страници Heart Eyes Аз вчера си купих син кристалон и полях мушкатата с него - вече имат достатъчно листа, а пъпки почти не, време им е да зацъфтят. Сакъзите до края на месеца мисля да ги торя със зелен, че са по-плешивички, после мятам и тях със син. Зеленият обаче определено им се отразява добре - доста разклонения са наболи.

# 38
Много е красив този" свекървин език"! Ще трябва и аз да се снабдя с него ,нали скоро ще ставам свекърва. Wink Да го покажа на снахата! Joy

# 39
  И на мен ми дадоха такъв свекървин език миналата година , 2 саксий , като ми казаха , че са различни цветове ... надявам се да се развие добре и да цъфне тази година  Simple Smile

# 40
nezito висящите кошници са страхотни  Peace Пусни една снимка с всички наведнъж, сигурно  ще е приказка.
Да си повторя въпроса за мушкатото Притеснявам се, че листата му са много извити като фунийка и започнаха да изсветляват. На какво може да се дължи това?

# 41
  • Варна
На прекалено силно слънце и топлина Confused Аз имам такива наблюдения с моите, винаги в жегите ставаха така, затова вече са на североизточния перваз, че да ги напича само сутрин.

# 42
здравейте  Grinning аз тия дни все се каня да пиша и все не ми остава време , ей на, намерих  Wink
Балкона ни вече е подреден и най-накрая  аз и мъжът ми  Mr. Green сме в очакване на  цъфтежа , защото до сега отчупвахме пъпките на сакъзчетата за да направят повече листна маса. 
ето и малко снимки:   

Имам и един въпрос: преди време спатифилумът ми цъфна и докато се радвах на цвета видях че ще изкарва и още един, но след около седмица, този втория,покафеня и изсъхна, преди даже да се е разтворил. Та питането ми е дали не го поливам много рядко (1 път в седмицата) или проблема е друг...?  newsm78

# 43
  • на североизток от Рая
            Здравейте, цветенца!

Още не съм се включвала днес, но ви следя под око. И пак толкова красиви цветя показвате..
 Аз вчера си купих две газании, днес ги засадих и едната вече цъфна. Ама, че красота! Обичам го това цвете!

Нези, твоите кошници ме замаяха. Как може да има толкова красота, събрана на едно място. Hug

Маце
, същите думи мога да кажа и за теб. Освен това, твоята градина ми е любима. Казвала съм го и пак казвам - искам да се поразходя из градината ти като из парк.  Hug Всичко при теб ми харесва - и цветя, и храсти, и дръвчета, и храната. Ммммм.

Месечинко, и аз миналата година снимах разцъфтелия "свекървин език" на майка. Сега ще потърся снимката да ви я покажа. Много е красиво цветето, въпреки неприятното име, което са му дали. Пфуу.

http://nelimarch.snimka.bg/flowers/cvetya.489666.18464050

Буболецо, ти садиш ли, проби ли правиш? Де се покри днес? Скица такава!  Hug Hug HugАх, ако можех да те настискам.  Heart Eyes
newsm09 Той наистина красавец ще излезе!!! Това цялото 1 растение ли е?!  Shocked  Heart Eyes
Каква ти сватба, китките ми имат корени  Crazy Сватбата ще си мине и замине  Joy

Едно растение е това. И аз съм виждала подобно, но не чак така огромно. Расте бързо, стига да си намери мястото.

При нас се кани да завали. Пък не си спомням да съм поръчвала дъжд по телефона.
 Аз ходих на библиотека. И край библиотеката такива розови цветчета са нацъфтели. Ама не мога да си отскубна.  Blush И полиция имаше наблизо заради абитуриентските. Само му се каня на това цвете.
               Хайде - Бай, бай! Hug

# 44
dessyta ще има водопади от цветове у вас, много гъсти и свежи са сакъзчетата  Peace

Месечинка виторога
, благодаря за отговора, но едва ли е от това. Терасата е североизточна и само сутрин ги огрява слънце цветята  Thinking А пък може и това да му е нормалното състояние, а? Или само си се надявам  Mr. Green
Сега се поразрових малко и май моето мушкато е кралско/английско, защото е с остри листенца  newsm78

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 16:05 от Хапя

Общи условия

Активация на акаунт