Зъбки като броеница АПРИЛчета редят в редица - 15

• 35 856
  • 743
  •   1
Отговори
# 90

Честит празник априлски мами и дечица!
Днес да ви кажа много се разчувствах ooooh!Излизахме на разходка и нали имаше шествие ,нещо като по коминистическо време,минават по главаната улица първо детските градини ,после училищата строени ,облечени ,махат с ръце ,поднасят цветя...И аз като взех ,че се разревах EmbarassedПредставих си как след някоя друга годинка и моето дете ще участва в такива мероприятия и ми стана едно....после в празничната програма пък участва танцовия състав ,в който аз съм играла и там пак ревнах  (носталгия ме подгони ooooh!)Абе смешна работа отвсякъде ooooh!
На Петьо много му харесва да ходи по празници ,концерти,селски събори и тем подобни LaughingОбича да има много хора на едно място.Днес една приятелка на майка ми го гушна и той веднага пребърка деколтето hahahaУмрях от срам hahaha
Хъни и при нас с гушкане няма да стане.Като го гушна и се изпъва целия като стрела,започва да се гърчи и да ме бие hahahaСъщо като Коко предполагам hahaha
Хайде ,отивам да се стягам ,че сме на бал bowuu

# 91
Честит празник на всички!

Данчето съм от половин час слушам Роси Кирилова и не спирам да  newsm45 newsm45 newsm45
Днес за първи път от 10 г не съм присъствала на никакви тържества Sad ,малкия от онази вечер е с разстройство (предполагам от зъбите),баткото кашли а мен ме боли гърло.Макар и малко да съм работила по специалността си винаги съм си обичала професията и днешния ден винаги е бил и ще бъде специален за мен .
Силви честити ходещи крачета и бързо оздравяване  Hug

# 92
Честит празник мили мами и сладки априлчета  bouquet
Забравих снощи да питам как така къпете децата в леген newsm78не се ли потапят целите, не топъват ли докато вие се къпете newsm78.
Аз това чудо не съм го пробвала.Кой знае моето диване докато аз се изкъпя какви ще ги свърши ooooh!
Ние още се къпем в бебешкото корито и малко едвам се побираме ама.....засега така.Под душа го е страх.
Сешоара е хит в къщи.Такава радост такова чудо.Прохосмука също hahaha
Хайде весел празник Hug

# 93
4ЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен,мили моми4ета!Е,няма да крия и аз днес се раз4увствах,спомних си разни у4ени4ески щуротии,просто като се замислих 4е тогава сме си били едни хлапета ,а сега ве4е си имаме де4ица и сме много по-отговорни .. Hugабе ,хубави спомени си имам от у4ени4еските години и с класа ми бяхме много задружни ..и така Hug та и моите о4и малко се насълзиха ,слушах 2-3 пъти ''Един неразделен клас'' на Тоника  LaughingНо времето си минава и трябва да се радваме на всеки един ден! Hug
за къпането-ние също все още се къпем във вани4ката,слагаме я в голямата вана и така,тя си е седнала  и си плицика водата ,играе с няколко игра4ки ,аабе голяма веселба е къпането  Hug

# 94
Честит Ден на славянската писменост и култура.
Днес на този хубав празник направихме и прощъпулник на малката... хвана се за конците(дизайнер,моделиер) и въпреки усилията на майка ми да я върне обратно и да избере нещо друго... опитите и бяха безуспешни Mr. Green  
Ето я и моята погача   http://store.picbg.net/pubpic/D0/4B/b0e60c508592d04b.jpg
За къпането мъжа ми я къпе в банята от няколко месеца...няма такъв кеф...слага я на столчето за баня и с подвижния душ я измива. А сешоара го ползваме отдавна и нямаме никакви проблеми.
Силви честити ходещи крачета.
За кърменето нашето е към своя край...като последно ни остана сутрешното кърмене...но ако не и предложа не се и сеща.Иначе се храни много добре, не е злояда и рядко не одобрява предложеното и папане.

Честит Рожден Ден на патерица на vivianna!

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 20:04 от Galeto.

# 95
ЧЕСТИТ ПРАЗИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!!!!

# 96
  • последна надежда
sparkling eyes Какви обноски още от сега. Браво на малката госпожица  Laughing.
Данчето До към 4-5г съм се къпала с Ники. После минавах само да подсетя къде и какво да измие и да помогна за гръбчето или главата. Мисля с Марк пак така да действам. А за плажа, най-много да опипа някоя мацка по монокини, не го мисли от сега  Crazy.
Къпя Марк прав от доста време. Аз се къпя, той играе с играчки на пода в банята, след това изкъпвам него и гушнати и загърнати в хавлии излизаме от банята.
Galeto Погачата е много красива и апетитна!
Сънят на Марк е много малко. Заспива в 23ч и се буди в 8ч, понякога дори в 6.30-7ч. През деня спи 1-1.5 максимум.
Вместо мляко предлагам айран, много се харесва.
Moli_B, anni2002 всичко вече е зад гърба ви, сега само приятните моменти!
J_M_M, metchopooh Бързо оздравяване!
Честит рожден ден на viviana!
Честити ходещи краченца на Алиса!

Честит празник!

# 97
  • Sofia
Привет!

При нас не се усети много празника. В къщи всички са сополиви и кашлящи. Мислехме на Емо да правим прощъпулник, но с тия вируси се отказахме.
Кърмим се още сутрин и вечер. Тези дни покрай болестите имаше и извънредни през деня. Иначе като почне да ме дърпа за блузата най-често е жаден.
Още чакаме класиране за ОДЗ-то. Изтеглихме много добър жребий, но има доста народ със социални точки и затова не сме класирани. При нас (Красна поляна) май ромите скоро ще превземат детските градини, не знам какъв е случая, май не плащат такси, и понеже са все социални, места трудно остават. Училищата също са ни пълни. Добре че каката поне избута в градината до блока, за малкия ще видим, ще търсим варианти..

# 98
  • София
Здравейте на всички! Hug
Мнооого съм ви изпуснала... Crazy

В крайна сметка с дребния не се заразихме с варицела, питам педи: "Е, що така ни пропусна?" Тя вика: "Ми имунитет". Laughing Оттогава сме го ударили на живот, така ми беше стегнато на сърцето...Скиторим навсякъде без да се притесняваме. Иначе излизахме само с деца, които искат да я изкарат или са я минали.

Другото ново при нас е, че Дани вече не е кърмаче. Отбит без проблем на година и месец, спи по цяла нощ, и пие Лактана Био /много добър АМ бълвоч между другото Peace/. Имахме няколко дни на взаимна тъга и мноооого гушкане, буквално все в ръцете ми седеше милия, ама сега не се и сеща вече, че някога е сукал. Много съм доволна, че мина без обичайните проблеми. Praynig Аз с гърдите проблеми нямах, Слава Богу. А за формата, абе честно не ми пука много как изглеждат, аз си ги харесвам и явно съм им свикнала отдавна. Mr. Green

Още не сме му направили прощапулник, срамота, ама много празници се събраха и всички изчезнаха нанякъде.

Зъби имаме вече цели 13. Кучешките много мъчат.

За работата и майчинството- на мен не ми се работи, а ми се гледат деца. Имам възможност и се възползвам от нея. Дребен на ясла няма да ходи, а и на градина едва ли. И каката си я гледах аз- проблем с нищо не сме имали, даже напротив, само дето боледуваше много рядко в сравнение с другите. Grinning

Шапки, чорапи-моя всичко търпи, много е търпелив.

Сега разгледах снимките от бебешкия общ купон, страхотни сладури видях! Сигурна съм, че сте изкарали супер! Изпуснах и колажа, ама здраве да е! Wink

Много хубав ден на всички! Hug

# 99
Ехей момичета - попрочетох ви Simple Smile

zar4e гледам, че се чудиш за прясното мляко. Аз също доста се двоумях и накрая видях, че 'хармоника' имат и био прясно мляко. На вкус е същото прекрасно мляко каквото съм пила при баба и дядо. И има голяма разлика с останалите купешки пресни млека. Засега само веднъж съм й давала да пие чисто, но смятам редовно да й правя кремчета, млечна попара - разредено 50/50. Инак млечните й хранения са с кисело мляко.
Мило, че питаш за нас "двете в едно". Гледам си тумбачето, което е доста голямо вече и правя автогенни тренировки, че всичко ще е наред... и бръм бръм подобни Simple Smile Бях забравила притесненията около бременността, особените му физически неразположения и сега ми е малко терсене, че не мога примерно да спортувам активно Simple Smile Инак всичко останало е супер Simple Smile

Хей, nefer добре е, че не сте се заразили - малко или много си е дискомфорт.
А да те попитам как предложи АМ, от чашка или биберон? Сузи отказва да пие и си мисля, че е главно заради мириса, защото пие вече от чаша и е доста придирчива към течностите, които поема... първо души като кученце. Та по тоя повод - има ли специфична миризма Лактаната?

Видях и нови проходили крачета. Честито на Марк и Емо... иии на сладката Алиска - бомба със закъснител =) претупа лазенето и набързо взе, че стана човек Stuck Out Tongue

И преди да стане километричен пост да си похваля детенцето - Сузи е бръмбазелек номер едно купонджия Grinning Бяхме събота на сватба и когато не тормозеше дядо си се изявяваше на дансинга с големите... Разрита нявсякъде украсата от лимони с канела и се сприятели с няколко дечица, които на всичкото отгоре й помагаха с 4рите стъпалца към подиума. Мен ме забрави, както й баща си Grinning. Падна си директно на главата от един стол, който охранявахме 2-ма души... и изкара до 10 часа.

Хубава вечер вече на всички Simple Smile

за градините - едва ли ще ни вземат с тия дупки в имунизациите, затова търся резервни варианти, които да не са частни детски градини, че доста скъпо... една позната ми прати ето това - мисля да го проуча http://bialotokokiche.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 17:26 от Nuriii

# 100
Nuriii, има ли малки дечица в тази школа?
Можеш да потърсиш и някой родителски кооператив. Имам позната в района (на школата), която ползва такъв. Ако те интересува, ще питам за координати.

Целувки на всички!

# 101
  • София
Благодаря за отговорите за АМ и кърменето Hug Ще го мъдря...

Ако някаой е пропуснал рекламата, ще има -25% на всички видове памперси този петък и събота в била с била карта.

Хубав ден!   bouquet

# 102
Ох,май почваме режима за големи- да спи само по един път на ден,но нещо не спи дълго!
Кво си правите,Априлчета? къде сте? ние в тая жега си седим вкъщи и излизаме само сутрин и вечер!

# 103
И ние спим само по веднъж на ден. Но ако се събуди си я гушвам на спалнята и в повеето случаи пак заспива.
Излизаме и сутрин и следобед - от 10 до 12 и после от 4 до към 7.  В 7:30 баня и в 8 по леглата.  Mr. Green

Честити ходещи крачета на Алиска! Сигурно е много сладка, Силве! Нямам търпение да я видя. Оздравяхте ли?

Ние днес сме на ваксина...
Събуди се...

# 104
  • София
Привет вчера бяхме на контролен преглед и ни изписаха сироп Проспан и антибиотик. Сиропчето го пиеме, а антибиотика го взехме, но ще изчакаме и утре да ни преслушат и тогава ще решим. Али като, че ли е по- добре днес. По- леко дишаше през нощта, та не съм загубила надежда да се разминем с антибиотиците  Praynig Иначе е голяма беладжийка, само се оглеждам къде е и какво твори  Mr. Green Вчера баба и и купи сандали и сега е голяма фръцня, много си ги хареса  Laughing
Прощапулник ще правим по- натам, като започне да ходи съвсем стабилно.
Ние се къпем заедно, слагам я във ваната.
sparkling eyes срещу комари ние от миналата година сме с машинарийката на Чико, която се включва в контакта. Доволна съм, но трябва да е включена постоянно, ако се включва само вечер няма резултат.
Да ви кажа, че Nuriii и Сузи са големи бонбонки  Hug вече два пъти ги засичаме, но нали сме болни и стоим надалече  Sad Днес ми се искаше да и изям на Сузито босите крачета  Mr. Green
Зори затъжили сме се за компания, но не смеем за да не разболеем някого. Другата седмица след РД на каката ще сме на линия  Grinning
nefer хубаво, че Ви е пропуснало . А сега дивейте на воля Wink

Общи условия

Активация на акаунт