Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • Разград-София
запис  Peace  bouquet Hug

# 16
  • Ню Йорк
Според мен ще е Кепнър. Просто така се подрежда сценария. Иначе лично аз хич не я харесвам.
Мен повече ме притеснява какво ще стане с Мередит, дали наистина ще я уволнят  newsm78

# 17
Гласувах за Алекс. Освен че съм пристрастна по принцип към него, мисля и че не издаде Мередит от злоба само!

# 18
 Hug
И аз изпуснах - кога ще е последния епизод?

# 19
 И аз се надявам да е Мередит, но едва ли  Laughing Честно казано не виждам чак такава драма в постъпката й каквато се опитват да направят. Все пак тя взе лекарството от човек, който беше отпаднал вече от програмата. Направи се голям проблем от постъпка, която не е кой знае каква. Все пак Изи отряза животоподържащите маркучи на пациент за да поучи сърце и не я уволниха, тъй че се съмнявам с Мередит да стане така  Peace

Кепнър е организирана и става, но за секретарка повече  Peace

# 20
За мен пък Алекс постъпи правилно: защо трябва да носи нечия чужда вина на съвестта си? В крайна сметка той не е наясно точно как е постъпила Мередит, за да разбере подбудите й. А тя защо и как е решила да постъпи вече е друг въпрос: като принцип е неправилно, но при конкретните обстоятелства: разбираемо. Само че става малко като да прелееш черното и бялото и да направиш сиво... Не знам доколко това е редно, когато говорим за медицинско изследване, което се предполага, че ще е обективно.

# 21
Гласувах за Мередит  , защото  бих  искала нея да изберат... Heart Eyes

# 22
Гласувах за Мередит  , защото  бих  искала нея да изберат... Heart Eyes
И аз Simple Smile

# 23
Аз се чудя с какви очи ще уволни шефа Мередит след като тя така постъпи, заради собствената му жена?

# 24
# 25
Аз мисля, че....няма да изберат никой за главен специализант, тъй като нямат никой подходящ, който да отговаря на условията.
 Ама д-р Слоун колко е симпатичен с кенгуруто  txtloves

# 26
Тя май не обясни на шефа защо го е направила.

# 27
  • София
Гадаем си ние тука, а Шонда какво ли ни е приготвила  Thinking
Сега в момента кой е шеф, Бейли ли е или бъркам нещо?
И според мен има вариант, да не изберат, но ако изберат ще е Кепнер, а хич не ми се иска  Crossing Arms

# 28
В момента не е шеф Бейли, защо имам спомени, че тя не прие?
Оф, пак цяло лято без сериали, но поне ще имам време да си догледам Практиката.

# 29
  • в сърцето на един мъж...
Бейли май се отказа заради клиниката, когато Изи даде парите. Или поне някакви такива спомени имам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт