Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 255
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бейли май вече не е специализант, затова и няма как да е шеф newsm78

# 31
Ще бъде тъпо, ако Мередит не каже на Шефа, че всъщност заради жена му е бърникала....

# 32
# 33
Според мен няма да каже на Шефа, че е заради жена му. Като се има предвид, че не каза и на Дерек... Алекс само я видя, че прави нещо с папките от клиничното изпитване, не е видял какво точно и според мен Мередит ще си го запази за нея.

Аз съм за Алекс да стане главен специализант. Наистина е добър доктор и според мен не доведе децата от Африка само заради състезанието. А и след всичко, през което е минал, трябва да му се случи нещо хубаво. Simple Smile

Бейли от много време не е главен специализант, нали е завеждащ общата хирургия. Тя беше в началото, после беше Кали, после пак тя и после мисля че се отказа, но не съм съвсем сигурна, от тези сезони не съм гледала всички епизоди. newsm78

# 34
# 35
Мерси!
Нямам търпение и още в офиса някак ще го изгледам.  Simple Smile

# 36
За любопитните като мен малко инфо в бяло, с уговорката, че не изгледах цялата серията, прехвърлих някои моменти само:
Кепнър стана главен специализант.
Шефа и Дерек искаха Мередит да им каже какво е бърникала из опита, но тя отказваше подробности през цялото време. Шефа разследва нещата и разбраха, че е било за Адел. Затова Мередит няма да е уволнена, а само отстранена. Дерек й каза, че не иска да отглежда дете с някой, който не различава добро от лошо (което видяхме и на промото), и точно след това по ирония на съдбата социалната работничка я повика да й каже, че й дават Зола.
Алекс много съжали за изтърваната реплика, че Мередит бърника из опита, като видя какви са последствията.
Марк каза на Ейвъри, а след това и Лекси, че отстъпва назад и ще я остави да бъде щастлива.
Хенри разкри чувствата си пред Теди, каза й че я обича.... след дългия, напрегнат и емоционално изтощителен ден, който имаха (чакаха пострадали от самолетна катастрофа, после се оказа, че трябва да почнат да съобщавата на семействата, че няма оцелели), Теди също се осъзна, върна се при него, целуна го и му каза, че и тя е влюбена в него.
Кристина е бременна и естествено не иска детето. Към края на епизода се прибра прибра при Оуен и му каза, че си е записала аборт, скараха се.
Гинеколожката намери Алекс да пие в бара, каза му "Кажи ми да не отивам в Африка!", той и отвърна само "Върви по дяволите!".
На края Мередит се прибра с детето в празната си къща - Дерек го нямаше, Алекс е освободил стаята си (сцената от промото), Лекси я нямаше..... бяха само тя и Зола. И Кристина, която дойде и каза, че Оуен я е изгонил и има нужда да спи.

# 37
  • София
Елс, хич не ми хареса разовя на събитията, то нещо хубаво за някой стана ли въобще, май само че Теди се намери с Хенри   Confused

# 38
Ивка, колко е хубаво и за Теди не знам, сега Оуен като ще бъде свободен, може пак да се изкуши...

# 39
Много се радвам за Теди, аз лично харесвам Хенри много повече от този психолог. А според мен Оуен и Кристина няма да се разделят, но явно ще чакаме следващия сезон, за да разберем. Същото и с Мередит и Дерек, минали са през толкова неща заедно и сега....не ми се вярва просто. А за Ейприл - не я харесвам особено и според мен качествата и не отговарят точно на тези, за позицията главен специализант, но все пак се радвам за нея - малко или много го заслужаваше. Бейли реши да запознае Ели и сина си, интересно ми е и при тях как ще се развият нещата. Дано и Бейли да си намери най-накрая някой сериозен. Laughing Ама сега 4 месеца чакане. Cry

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 14:52 от TheLight

# 40
Гласувах за Кепнър.Май съм единствената ,на която е симпатична  Mr. Green
(едно време ,много наподобявах на нейният характер....   Mr. Green)
Няма да чета в бяло, да не ми се развали изненадата .Чакам субтитрите  Peace

# 41
  • София
Joy, не знам, може да завържат нещо в тази посока, ама този Хенри много исктински я обича Теди.

# 42
наистина много, Хенри е страшно сладък, макар и актьорът да ми е леко неприятен.

# 43
  • София / Пловдив
Аз пък съм благодарна, когато някой разказва в бяло  Hug

# 44
Ето едно интервю с Шонда, но е на английски. Ако има желаещи мога да го преведа по-късно. Тя казва, че следващия 8 сезон вероятно ще е финален за основните герои в сериала. Това ме навежда на мисълта, че ще направят още сезони, но каква ще е Анатомията на Грей без Грей например... Naughty
http://www.tvline.com/2011/05/rhimes-greys-anatomy-finale-pompeo … sey-final-season/

Общи условия

Активация на акаунт