Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 369
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Момичета кажете какво става след катасторафата на Кали и Аризона?
Губи ли бебето Кали?

# 616
  Джуджулинка, не.

# 617
Музикалният епизод  Heart Eyes Party

# 618
  • UK

Музикалният епизод  Heart Eyes Party

Страшно много ми хареса музикалния епизод!

# 619
Ето го промото на следващия епизод: http://www.tvfanatic.com/videos/greys-anatomy-promo-what-is-it-about-men/

Аз сега си тегля епизода и после ще пиша в бяло. Peace

# 620
Явно следващия епизод ще бъде интересен - музикалният както казахте  Laughing
Завиждам ви, че сте толкова напред с гледането на сериите.
Аз ще си изгледам 7-мия по фокс лайф и тогава ще ги почна от замунда Peace

# 621
  • в сърцето на един мъж...
Уауу Flutter

# 622
Бяло на кратко: Шефа се оттегли и даде поста на Оуен и съответно Бейли е бясна. Всички направиха първата си операция като главни хирурзи, освен Ейприл, която асистираше на Алекс. Той беше прекалено нервен и за това се отказа да оперира дете и оперира пациент на Уебър. Операцията беше неуспешна, но мисля че пациента е жив и е в списъка за трансплантации или нещо такова, не го разбрах съвсем. Ейвъри имаше пластична операция на бебе като в началото Аризона искаше Марк да я направи, за да не рискува. Ейвъри я убеди, че може да се справи, но точно преди да започне операцията тя го разколеба и в крайна сметка Марк я направи. Операцията на Кристина от сърдечна се превърна в премахване на апандисит. Оказа се, че както е операция за 1 година стажанти нито Кристина, нито Теди знаеха как да я довършат и трябваше сестрата да им каже. Мередит и Дерек се скараха в операционната, но Мередит беше права и завърши успешно операцията. След това Дерек се прибра в къщата и при нея и решиха, че повече няма да работят заедно, за да могат да запазят връзката си, защото той не може да и вярва на работа. Лекси не я показаха изобщо, а в предния епизод беше съвсем за малко, интересно ми е какво ли ще стане с нея. newsm78

# 623
  • София
Вече има английски субтитри http://www.tvsubtitles.net/subtitle-184319.html

# 624
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Супер, има нова серия, аз си мислех, че тази седмица пропускат Whistling

# 625
Само искам да попитам-някой вече зае ли се с превода?

# 626
  • София
И да се е заел,едва ли ще сподели.По-добре да си мълчи,докато са готови.

# 627
  • София
И да се е заел,едва ли ще сподели.По-добре да си мълчи,докато са готови.
На същото мнение съм Peace,цяло лято го чаках,пък сега,за някакви два-три дни да се дава зор....
Много са ми интересни Оуен и Кристина,много им е трудно и на двамата,в момента борбата е за това кой ще командва от тук нататък,така си мисля.Че се обичат, спор няма,лошото е,че това понякога не е достатъчно.Естествено на края на серията се разревах,както и на всяка друга май.Явно,не мога да гледам този сериал без да рева.

# 628
С нетърпение чакам да го изгледам...но не се сдържах да не прочета бялото...някой може ли да ми каже кой ще напусне-Мередит или Дерек или Шонда пак ни държи в напрежение Peace

# 629
Не се знае. На Дерек, Мередит, Алекс и Кристина им изтичат договорите. Кой ще остане и кой не зависи от много хора, не само от Шонда. Wink

Общи условия

Активация на акаунт