Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 941
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • София
О Мури, `звинете не съм видяла жените в списъка! С Емили Блънт се зопознах снощи и изобщо не съм мислила, че може да е заета!

Джо, изобщо пък не съм гледала филма заради Бетани. Много дълго време се чудих героя му що ми е толкоз познат... докато се сетя филмът свърши!  

Човек един пост не-спам да пусне и вие да му се накарате!

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще ти се караме ами, каккви са тез постоеве без 'ах' и 'ох', че и без 'щип' даже Wink

# 452
  • София
Ами и аз това си се чудя на себе си... ама това е първият филм след "Пианото", който ме плени.  Crazy
И то с общата красота на сцените...  Heart Eyes
Има един бал там, на който Виктория танцува. Тази сцена мога да я изгледам 100000 пъти...

# 453
Наистина е приятен филм, но на мен не ми е от най-любимите, общо взето този тип не ме привличат особено. Нямам ясен спомен нито от "Кралицата", а след по-малко от два месеца и от "Речта на краля" Rolling Eyes. И за да ми е по-положителен поста, да си кажа, много ми хареса последно от британските Fish Tank http://www.imdb.com/title/tt1232776/, бях го гледала и преди, но сега повторих Heart Eyes

# 454
И аз гледах Fish Tank, ама скоро няма да повторя  Crazy

# 455
  • КиТ
Ква жестокост само,всичко се окупира и завзе Crossing Arms Joy Joy Joy иначе идеята на Мури за снимки е доста добра,че то толкова имена се объркваш,а и докато прегледаш и на другите..... Whistling Whistling Whistling Joy Joy,въх трябва да покопая доста,за да изровя нещо....ма ще ме амбицирате значи Crazy

Fish Tank не съм го гледала,ще изтегля Peace

# 456
Въъъъ! Сарки и Джой съвсем се оляха с тия заплювки  #Crazy Тва наглите верно срама немат.  Grinning

Току що гледах гледах това клипче и страшно завидях на Сарки за Стивън Фрай. Голем е!

Не знаех, че Мартин Фриймън щял да е Билбо - http://www.filmschoolrejects.com/news/sherlock-star-benedict-cum … ch-the-hobbit.php
А и Бенедикт Непроизносимий и той там в каста.

# 457
  • Ænima/Albuquerque

Къмбърбач!  smile3532

# 458
Непроизносимий по ми харесва Sunglasses

# 459
  • София

Къмбърбач!  smile3532
hahaha hahaha hahaha

# 460
Абе, Сарказмова, "Пиратите" 3D ли ги гледа?

# 461
  • Ænima/Albuquerque
Гледах, 3D гледах.  Mr. Green

# 462
  • София
Абе, Сарказмова, "Пиратите" 3D ли ги гледа?

Даже ода изпя за тях  hahaha
Къде си спала  Laughing

# 463
  • Ænima/Albuquerque
Мне бе, тя пита дали на 3D гледал.  Mr. Green

# 464
Това знам, ама може да е гледала нормален Джони, не триизмерен Laughing. Боли ли глава после, аз много 3Д не понасям Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт