Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 918
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Ænima/Albuquerque
Мен не ме боля глава, но се чувствах като парцал и си легнах почти веднага, след като се прибрах от киното.  Close

# 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ясно, мен така след подводничарите два дена ме цепи, идваше ми да я откъсна таз кратуна Rolling Eyes. Ще го търся двуизмерен май тоз карибец Mr. Green

# 467
  • София
Пфффф... Мен нищо не ме боли след 3Д, ама много се дразня от наличието само на такава версия на филма!

# 468
  • срещу двата комина :)))
авеее, някой плюл ли е по тоз http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Isaacs  Rolling Eyes

# 469
Не, целият е твой Mr. Green

Ване, искау да кажеш, че няма нормална версия Close #Crazy Close?

# 470
  • София
Ами по нашите кина няма. И аз много се учудех като го установих. После вече по торентите има. Даже вече и намаление на 3Д филмите има в Арена.

# 471
  • София

АЗ! При това ми е титуляр! Naughty Джо, я не лъжи хората!

Хора, пиленцето умря. Cry Спря да се храни вчера и не можах да му натикам достатъчно храна, само вода приемаше. Cry Cry Cry Трябваше да го дам направо на някой ветеринар, вместо да си правя експерименти. Повече такива опити да спасявам животинки няма да правя, че сега се чувствам като убийца.

# 472
  • София
Севере, много неприятно! Може да не си виновна ти, а да е било болничко!  Hug

# 473
  • срещу двата комина :)))
уф  Rolling Eyes казах аз да сложим снимки, яко се овъртолих в тоя списък вече  Mr. Green

# 474
  • София
Севере, много неприятно! Може да не си виновна ти, а да е било болничко!  Hug

Мерси... Ами не знам, доста жизнено изглеждаше. Според мен просто си умря от глад, милото. Егати гадната смърт. Sick Cry Както и да е...

Мури, може да ти го отпускам от време на време Джейсън за пощипване, ма не повече. Wink Ще си помисля какво ще искам в замяна. Wink

# 475
Северче, съжалявам Sad Hug Но не се притеснявай, не си го уморила ти най-вероятно, ако е било болно е нямало как да яде. Преди години и ние така се опитвахме да спасим един гълъб, нападнат от котка, първият ден се хранеше, но после като залиня и спря Sad. Наистина беше гадно да го гледаме как умира, едно такова тихо и отчаяно, но нямаше какво да направим. Иначе питахме и лекар, и той така каза, че щом е спрял да яде, значи вече умира...

# 476
  • София
Дават Сарказмов по Диема 2...

# 477
дано не е някой от хубавите му филми, че Диема онлайн няма Close. За предпочитане да е онази тъпня "Екзистенц" Twisted Evil

# 478
  • София
Мисля, че беше нещо от сорта на Звезден капитан заглавието... не ми се рови в енциклопедията...

# 479
Ах, The Sky Captain And The World Of Tomorrow, верно съм късметлийка, и този е адски зле, че и Тояжката е там, едноока при това hahaha
Мисля тази вечер да пробвам Last Night, и без това ми е депресирано, че не се събирам в любимата си рокля и от утре трябва да почвам диета Embarassed. Кокалите на Кийра ще ми послужат за вдъхновение и стимул Laughing

Общи условия

Активация на акаунт