БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 614
  • 362
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На мен четене в електронен вариант никак не ме кефи - обожавам книгата да ми е в ръцете, да се сгуша през ноща, когато имам най-много спокойствие и да чета, наслаждавайки се.
Мечтая си за своя собствена библиотека, като тези по замъците, на пет -шест етажа....Е-е-е-ех, мечти....

# 181
 Party Току що ми пристигна книгата и започвам да я чета.

# 182
  • София
Deva, и аз се замислям за Kindle, струва ли си? Иначе в издателството вече работят по въпроса за електронен вариант.

Заслужава си всяка стотинка, особено ако четеш на английски, руски или друг език, на който издават нови книги в електронен формат. На български има богати онлайн библиотеки на стари заглавия и мнооого малко нови ел. книги. Четенето като удобство е дори по-добро отколкото на хартия (най-малкото защото не тежи като дебела книга). Simple Smile Освен това моят се изплати някъде на втория месец - толкова безплатни (и не много легални) книги си свалих и прочетох, че ако трябваше да ги купя, щях още да гладувам.... Но за да не спамим повече темата, ето тук има специална за елтронните четци. Simple Smile

Надявам се, ще споделиш, когато електронният вариант на твоята книга е готов.   bouquet

# 183
Айде и аз от заинтригуваните Simple Smile Взех си почивни дни, за да се отдам на завършилата първокласничка, но тя ме отсвири и сега се потапям в кореспонденцията на мацката Mr. Green

# 184
  • София
Дали в литературния се обсъжда книгата - я да проверя...

# 185
Аз пък влязох да видя дали си прочела най-после книгата, ама май още не си...

# 186
  • София
Сийке, ти като каква го раздаваш? Да не смее човек да каже, че е подхванал книга, че почва следене дали я е довършил и публично порицание пред целия форум, ако се отплесне и я зареже...

Е затова ще си затрая, като я почна.

Но като напиша книга, много ще разчитам на теб всички да я прочетат. Докрай!!! Mr. Green

# 187
Сийке, ти като каква го раздаваш?

Аз?  Crazy
Като никаква.  Confused
Не може ли човек да полюбопитства? Интересуваше ме мнението на Парци, съжалявам, не знаех, че е тайна.  Peace

# 188
  • София
Язък! Просто любопитство...!!!Надявах се да е нещо повече. Аз не съм ходила в литературния отдавна, много отдавна. Рекох си, че ти си отговорник по изчитането на книгите Joy
Да няма отказали се.
Аз това ще го тренирам с малкия тая година, покрай списъка с книги за лятото. Бая зор ще видя.

Аз се пошегувах, впрочем. Crazy
Ако нещо не ми се е получило, не е за пръв път тази година. Но напоследък рязко зачести Rolling Eyes

# 189
  • София
Ми, още не съм... Embarassed
Бъдещият съзтезател май ще ми погълне и малкото свободно временце Crazy

# 190
  • Най-сетне у дома
Аз пък имам обострен Хашимото ( Wink, препратка с темата на Парци) и най-вероятно затова настроението ми се люшка зловещо и безконтролно ... Получих днес няколко адски мили лични съобщения по повод книгата от съфорумки извън Хашимото-кръга, последното почти ме разрева... Та за това благодарствено, сантиментално и хормонално-разбалансирано да се включа с ей този поздрав - за тях, а и за кръга "Хашимото"  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=vjncyiuwwXQ

# 191
Току-що ми я донесоха. Довечра я започвам. Laughing

# 192
Здравейте пак! Аз препрочетох книгата и открих неща, които първия път съм пропуснала. Подозирам, че ще я чета още доста пъти и все ще я откривам и преоткривам. Макар, че на моменти ми дотежава мъничко. Искам да попитам нещо. Докато четох темата, мярнах, че ще има някакво представяне на книгата в Бургас. Или нещо съм се объркала? Може ли малко информация кога и къде ще бъде?

# 193
На мен започна да ми звучи искрено едва в последната четвърт. Пред истинската мъка и майчини страхове  е трудно да се позира, дори и от обиграни играчи Wink

# 194
  • Най-сетне у дома
Ideav, събитието ще бъде на 7.6 в Хеликон, от 5, мисля... Ще ти пиша на лични за подробности!

Може, Bili, може, не е чак толкова трудно... започвам да се убеждавам, че може да се позира навсякъде...
(Само за протокола да споделя, че Били ме разби по изненадващо хубав начин. Странно е, когато абсолютно непознати хора те надушват така добре, почти свръхестествено...  Били, за обиграните играчи и точката им на пречупване Hug)

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 19:33 от Saule

Общи условия

Активация на акаунт