БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 305
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
  • България-Швейцария
'Братя' Мормареви Laughing (който знае къде работя е наясно защо се подсмихвам така)
Сега майтапът настрана, ако успея в лудницата да откъсна няколко свободни часа за книга, има ли шанс да намеря някъде Second Life или направо да я поръчвам по нета?

# 256
  • София
Взех си "Хванаха ме да крада" от Буктрейдинг в Сердика  Peace Довечера се потапям   Party

# 257
Ех, най-накрая и аз се добрах до книгата благодарение на Как Сийка и Лабрадор. Нямам търпение да я започна.

# 258
  • Sofia
Взех си "Хванаха ме да крада" от Буктрейдинг в Сердика  Peace Довечера се потапям   Party
И аз от там. Peace
Много ми харесва корицата.  Peace

# 259
  • Най-сетне у дома
E-хе, хора, Стругацки, Илф и Петров, за какво говорим въобще... Те са от друга планета...
(Сега ми хрумна една тъпотия, ама не мога да се стърпя да не я напиша - че, братя Мормареви, като братя Галеви, въобще не са братя  Embarassed)

Фам, човек като говори с журналисти, е изцяло на тяхната милост, пък те често са немилостиви и не си правят труда да предават даже приблизително точно това, което казваш. С цялото дължимо уважение към колегията, има страхотни професионалисти. Та, няколко пъти, като съм чела, ми е идвало да се застрелям. 

Бърди, корицата целия екип и аз дружно я мразихме, редакторката плака като я видя, честно. Радвам се, че ти харесва, дизайнерът, ако го прочете, ще каже "Казах ли ви аз"   bouquet

# 260
  • Sofia
Пак я гледам и пак ми харесва. Joy
Но онзи да не чете!  Stop

# 261
  • Най-сетне у дома
Пак я гледам и пак ми харесва. Joy
Но онзи да не чете!  Stop

Птичке, извинявай! Ти си, ама и двете с Бърди нали сте птици, та се обърках!
Ще му го покажа това на дизайнера, горкият, колко изпати с нас...

Tramell, "Second Life" със сигурност ще да я има някъде, Хеликон или нещо, ама 100 % ще е от калпавата партида с нередактирания текст и печатните грешки, читавата се изчерпа (тука следват неприятни емотикони по повод тоя издателски гаф).

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:44 от Saule

# 262
  • София
Saule, чак сега открих темата. Иначе и аз от днес си имам "Хванаха ме да крада" : )). 
Спомних си, че по повод мой коментар за правописните грешки в "Second life" беше пояснила, че са поради грешка при допечатката, и тогава ме заинтригува това, че nick-а ти съвпада с името на една от героините в "Единадесетият пръст", но предположих, че си фен като мен, а то какво се оказа ...
"Second life" ми хареса много, за "Единадесетия пръст" - си знаеш, но пък корицата  ѝ е страхотна : ))), на новата и на теб - успех!!!
И да ни поканиш на седянка, ако ще има ...

# 263
  • Варна
Аз все още не мога да я открия никъде във Варна... Tired

# 264
  • Варна
Видя се, че ще поръчваме.
Пак ни оставиха в трета глуха.

# 265
Аз ги поръчах и двете едновременно. С "Хванаха ме.." ревах, със Секънд лайф се хиля...засега.
Saule, наистина ли го направи ти лично този експеримент с няколко месеца живот в нета?

# 266
  • Най-сетне у дома
Видя се, че ще поръчваме.
Пак ни оставиха в трета глуха.

Богиня, ей сега ще се обадя в издателството да съборя кочината, ама - до колкото мога да преценя - те правят всичко възможно. Книгоразпространение, с извинение  #Cussing out
Ама се притеснявам, като бивш твърдо неискащ дете, че в книгата има отвреме на време един лек майчински патос, който може да ти поопъне нервите  Laughing

Zigi, от средата на Second Life пак ще се реве, не дай Боже пък да имаш личен опит с калпав баща... аз по друг начин освен към реване не мога да пиша. Висях като кияк (не знам какво е кияк, знам, само че виси) малко повече от 5 месеца... не беше най-доброто време в живота ми...

# 267
  • Варна
Ама се притеснявам, като бивш твърдо неискащ дете, че в книгата има отвреме на време един лек майчински патос, който може да ти поопъне нервите  Laughing

Нищо, де. Може да ми е интересно Simple Smile Ако си прекалила с лиготиите, ще ти кажа Simple Smile

# 268
  • Най-сетне у дома
Ама се притеснявам, като бивш твърдо неискащ дете, че в книгата има отвреме на време един лек майчински патос, който може да ти поопъне нервите  Laughing

Нищо, де. Може да ми е интересно Simple Smile Ако си прекалила с лиготиите, ще ти кажа Simple Smile

Ц, не съм, вервай ми Simple Smile. Тая работа, с лиготиите, който не я може - не я може. А иначе май помага да я може, ама като не може...  Mr. Green Човек, който 9 месеца е наричал неродения си още син "Пришълеца" и "Резидента", няма как да прекали  Embarassed

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 11:17 от Saule

# 269
  • Варна
Бързам да докладвам. От 20мин съм горд собственик на последния екземпляр в Буктрейдинг.
В таксито се смях на глас, шофьорът с нескрито любопитство гледаше нелепо изглеждащата блондинка с книга в ръка, но единствената му реакция бе лекото повдигане на лявата вежда /види се, обръгнал човек/.
Докато се движехме със скоростта на куца костенурка /НАТО ни е на гости/, успях да прочета първите 20 стр. Кикотът ми бе в резултат на описанието на "форумната полиция" и мъжката коза, която много миришела и затова получила развод.

Сауле, много ми допада чувството ти за хумор. Много Удхаузовско ми е. Но докато се кикотех /прости ми, не можах да се въздържа/, ми стана толкова болно за теб. Много страшни неща си написала между веселите случки във форума. След преживяната травма подобно поведение и отношение на бащата на "Пришълеца"... ох, няма да пиша, че ми иде да хлопна с нещо. Дано нещата да имат по-положителен завършек.

Чета.

Общи условия

Активация на акаунт