Чалга мацка ли съм?

• 28 120
  • 467
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
В тая тема чалгарките се преброиха.
Иначе, MAXIMAltd , да, чалга си. Само като му видиш лицето на изпълнителя и ти става ясно каква музика ще се излее от устата му.

# 61
Отилия-благодаря за отговора.Радвам се, че си открила "своята" среда.  Peace

# 62
отилия сигурно слуша това:

или това:
http://www.youtube.com/watch?v=mrGjHS5Z7Wc&playnext=1&li … L4C7B35BE8BF1891D

въх, как го шляпате тоз език, бре  Crazy Crazy Crazy

богиня  Laughing
аз мога да мина през цялата палитра - от руски цигански песни до чайковски, зависи къде съм и с кого  Flutter

# 63
Отилия, аз се чудя как нас ни удостояваш с честта да общуваш.

# 64
И аз се почудих. Grinning

# 65
Не, не пиша в немските форуми, и въобще в никакви други форуми освен този. Обогатява ме контактът с чужденци , защото възприемам техния модел на поведение, усещам начина, по който те мислят и живеят, различен е от нашия, но според мен е много по-добър. Обогатява ме, защото техните вълнения, мисли и проблеми са съвсем различни от българските, от които ми е дошло до гуша. Всеки, който е общувал и живял сред представители на различни нации и континенти знае, че това общуване обогатява както кръгозора, така и емоциите. За какво ми е да общувам с българи, като единствените теми с тях са как им липсва Б-я, бла бла, как тука е гадно, колко задръстени са немчовците, слушат чалга, облечени в анцузи, не изпитватх интерес да се запознаят с чуждата кухня и традиции, не мерси  Stop
Странно, всичките ти постове в Чужбинския крещят точно обратното  Wink Изобщо ако главната ти характеристика за хората е географското положение/произход  Whistling все ще си безлична част от пейзажа.

# 66

Какво се чудите-просто сме си Ентелегентни!  Crazy Crazy Crazy
Странно, всичките ти постове в Чужбинския крещят точно обратното  Wink Изобщо ако главната ти характеристика за хората е географското положение/произход  Whistling все ще си безлична част от пейзажа.

Аз не го разбрах по този начин.  Peace Жената писа там какви българи среща.Чужденците може да са и по-приятни.Нищо лошо.

# 67
  • Italia
Рокси, салатата присяда ако не поемаш течно Simple Smile)

Отилия, по какъв начин ти разбра за вълненията, мислите и проблемите на един германец? Защото аз съм с идеята, че те хич не споделят проблемите си, още по-малко очакват да чуят твоите вълнения. Ама не знам - в твоята паралелна вселена може и така да е.  Laughing

И аз се почудих. Grinning
Не знае къде е ß на клавиатурата и не може да се изрази пълноценно из немските форуми

# 68

аз мога да мина през цялата палитра - от руски цигански песни до чайковски, зависи къде съм и с кого  Flutter
Тези дни купонясвах със съученички (всички сме по света и у нас, но се събрахме), танцувахме на една от линкнатите тук песни. Едно от момчетата ми каза ' е сега като ни види някой може ли да повярва, че тук има адвокат, главен счетоводител, банкери, инвест.посредници'  Mr. Green

# 69
Не, не пиша в немските форуми, и въобще в никакви други форуми освен този. Обогатява ме контактът с чужденци , защото възприемам техния модел на поведение, усещам начина, по който те мислят и живеят, различен е от нашия, но според мен е много по-добър.

Уж те обогатяват главно контактите с чужденци,пък висиш тук и ръсиш акъл и овчи мозък! Не така ,моето момиче,не така! Все пак тук пишат тъмни балкански субекти! Mr. Green

# 70

аз мога да мина през цялата палитра - от руски цигански песни до чайковски, зависи къде съм и с кого  Flutter
Тези дни купонясвах със съученички (всички сме по света и у нас, но се събрахме), танцувахме на една от линкнатите тук песни. Едно от момчетата ми каза ' е сега като ни види някой може ли да повярва, че тук има адвокат, главен счетоводител, банкери, инвест.посредници'  Mr. Green

Че нали и те са хора?  Mr. Green

# 71
  • Варна
Отилия ли ще обсъждаме или чалга-мацкарството на MAXIMAltd?

# 72

Пожелавам ти да се наспиш  Hug

Виждала съм българи в чужбина, на които първото нещо след като се върнат от работа е да си огласят къщата с българска музика, и дори чалгата им е някаква свещена връзка с родината, поради което сърце не ми дава да си призная колко не харесвам тази музика  Simple Smile
Аз обичам кубинската чалга. Нещо от това. Напомня ми за хубави летни нощи едно време в една кръчма в София.
Много харесвам и гръцката чалга. Виждам, че си в Атина, дай нещо хубаво за слушане от там  Simple Smile

Повече от седмица не съм на себе си.Нямам сън,за което не сте виновни вие,разбира се.
Час, два на ден сън е добре засега за мен.

# 73
И мен тази песен ме разчувства и цяла вечер не можах да си обясня защо. Май наистина зависи човек в какво душевно състояние се намира. А странното за мен беше че Шоуто на Слави не го гледам от много време а точно тази вечер го загледах! А чалга не харесвам - определено.

# 74
 Пиша последно, и излизам. Поради големия интерес към моите мисли ще кажа, че пиша тук, за да си убивам времето, а и има понякога интересни теми. Други форуми не посещавам, този ми стига напълно. А за музиката ще дам примери какво слушам, Палмира.
 Такава музика става и за гости, не е нужно да се слуша чалга или Цеца. Любимите ми групи и изпълнители са Depeche Mode , Pet shop Boys, New Order, Air, Enigma, A-Ha, Bryan Ferry, Madonna, Sade, Dalida, La Roux, Mariah Carey, Nirvana. както виждате, не съм се ограничила само върху един стил, а харесвам представители на различни стилове. От българските харесвам ФСБ, Диана Експрес, Щурците, Румяна Коцева, а любимата ми българска певица е Ваня Костова. Както виждате алтернативи на чалгата и рапа има страшно много.

Общи условия

Активация на акаунт