Чалга мацка ли съм?

• 28 124
  • 467
  •   1
Отговори
# 75
и двете, богиня , и двете  Laughing
важно е да се забавляваме  Grinning

кой каза кубинска чалга  Laughing - паганча  - си, трабахо - но  Crazy Crazy Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=6rRJP8rVg-4&feature=related

eххх, малекон и старите шевита  Heart Eyes

esto es mexico;

спейшъл за отилия  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=N7KXhpAFTNE

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 12:40 от Sunshine Reggae

# 76
  • София
Изобщо не става дума тук за носталгия, ритъмът, изпълнението и цялостното емоционално звучене на песничката са доста хармонично свързани с географско местонахождение на авторката в момента, така че не е това. Явно текстът и атмосферата на витаеща трагичност са я трогнали.
Но това си е бясна чалга по принцип, няма какво да се лъжем. Mr. Green

# 77
# 78
А за музиката ще дам примери какво слушам, Палмира.
  Nirvana. а любимата ми българска певица е Ваня Костова.

ЧЕкай,чЕкай малко...Нали преди няколко поста отсече,че метал не слушаш...Ама те тези Нирвана,в една друга паралелна реалност ,може да свирят джаз,знам ли?! Thinking
А иначе Ваня Костова и на мене ми е любимата певица...И Володя Стоянов... Mr. Green

# 79
  • София
Много добра тема - отличен повод да слушаме чалга, както и интернационални хитове от всякакъв калибър, но с "екзотични" интонации.

Сиссс...Нирвана за метъли ли ги броят вече???

# 80

А така!!!  Grinning

Салса до дупка!!!

Няма само Отилия да удря гъза в тавана я  Grinning

кой каза кубинска чалга  Laughing - паганча  - си, трабахо - но  Crazy Crazy Crazy

esto es mexico;

# 81
   Чалгата ви е  свещената и носталгична връзка с родината?  Такова пък обяснение за първи път чувам за вкуса към този жанр.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 12:41 от Iris04

# 82
Сиссс...Нирвана за метъли ли ги броят вече???

Гръндж!!! (от англ. Grunge, наричан понякога и Seattle Sound) е течение в рок-музиката и по-точно стил в алтернативния рок, произлизащ от хардкор пънка, траш метъла, и инди рока.  Peace

# 83
Много добра тема - отличен повод да слушаме чалга, както и интернационални хитове от всякакъв калибър, но с "екзотични" интонации.
Разширяваме си хоризонтите:)

Нирвана са гръндж, ама Оти нали има непоносимост към боклука....направо не знам как са й се промъкнали в плейлиста . Three fine young men from Seattle Laughing

# 84
   Чалгата ви е  свещената и носталгична връзка с родината? Joy Joy

Хайде сега. Доста простотия изнесохме - и в Европа и отвъд океана.

# 85

Ама и колко още си остана тука! Joy Joy

# 86

Ама и колко още си остана тука! Joy Joy
е, то пък не върви всичко за износ  Laughing

# 87
  • София
В тази връзка, държа да отбележа, без грам свян, че "Я кажи ми, облаче ле бяло" никога не успя да грабне душата и слуха ми. Не я харесвам тая песен изобщо. То кой ли не я изпя, кой ли не ронИ сълзи на нея...

# 88
И на мен, както и Лале ли си, зюмбюл ли си.

# 89
"Облачето" е егати и глупавата песньовка ,едва ли докосва някого изобщо.  А като  я чуя в изпълнение на Силви Вартан  Sick

Отилия пък едва ли живее в чужбина, какво сте и се завръзвали.  Но не е изключено да е гепила някоя  екскурзия от някой колективен сайт.

Общи условия

Активация на акаунт