Чалга мацка ли съм?

• 28 063
  • 467
  •   1
Отговори
# 15
Виж Ивана наред с цветята по никой начин не може да ме развълнува. Само като им чуя извивките...

# 16
  • София
И аз....такова....не ги харесвам тези музики..... Confused
Ми чалга си е. Текстовете на някои не са лоши хич, но музиката ебава мамата на текста.....
Е, това си е мое мнение....

# 17
Хехее...това за мерцедеса е голяма смешка! Много хумористична песен! Сега като я слушам ми е смешно, ама си спомням лятото на 1997 г., на студентския лагер на Равда....баси, на всяка крачка гърмеше! Заедно с Плачи землю....
Странно е, че чалга-хитовете от онова време ги разпознавам, но сегашните - хич!!  Thinking

Някоя каза за Цвете мое на Слави. И аз я харесвам.  Peace

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 09:40 от Анонимен

# 18
Цвете мое е кавър на сръбска песен- Маскарада на Цеца Величкович. След това я пяха Сашо Роман и Слави.

# 19
"Във чейндж бюрото изпрати ме мама да си закупя долар зелен"  Joy

# 20
"Цвете мое" и аз се научих да харесвам и чак ме разчуства, защото ме поздравяват с нея по празници, заради името ми. Лирическата героиня не е ли някаква бръмчалка, която ту е тук , ту я няма?

# 21
Това с лирическата героиня ми напомна какви анализи имаше в Труд. Laughing

# 22
 Ние като ученици в 1 курс правихме анализ на "Бял мерцедес"Simple Smile То и там лирическата героиня е една лека ...всичко дава, ма не взима пари Simple Smile За мен есенцията на деветдесетарската чалга е песента "Ласмаги-джасмаги". Не вярвам някой да не я е чувал..."касфони-масфони"...

# 23
А за мен '100 мерцедеса' на Цветелина- сто мерцедеса да имам, сто години да ги карам, сто мъже да искат моята ръка  Party

Тези с касфоните свиреха в една крайнокрвартална кръчма във Варна, за мен беше огромна изненада че станаха толкова популярни. Тея дни се чувствам като фосил, особено след  придобилото популярност интервю на Иво Димов за sportal Blush.

# 24
Ние като ученици в 1 курс правихме анализ на "Бял мерцедес"Simple Smile То и там лирическата героиня е една лека ...всичко дава, ма не взима пари Simple Smile За мен есенцията на деветдесетарската чалга е песента "Ласмаги-джасмаги". Не вярвам някой да не я е чувал..."касфони-масфони"...
Хаххаахаха! Току що си я пуснах!  Joy Joy Joy Феноменално! Просто ... неземно!  Респект! Това ще остане един ден за поколенията, за да видят как сме се мъчили!  Grinning

А къде забрави Ой, тигре, тигре...

# 25
 Е това интервю го анализираме над година в клюкарските теми. Нали това, в което се споменава, че "жената е онази слуз в живота..."?

# 26

А къде забрави Ой, тигре, тигре...

Това ме разплака преди седмица-две.

# 27
Да. Явно съм проспала клюкарските теми  Embarassed, завъртя се из Фейсбук сега. Даже се чудих защо са се сетили за него.

# 28
Верно, че имаше телевизия 7 дни и Къци Вапцаров.... Бреййй, верно фосили! ooooh!

# 29
Чалга е отвсЕкъде. Брррр....

Общи условия

Активация на акаунт